Ajme dorice preslatko je sve 🥰🥰dobrodosla nova mama duplica 🍾🥂ima vas ima prava ekipica 😊
Dora predobar šoping si obavila, sve je divno, sad i neni dođe da naručim još jednu spavaćicu s ma desire čisto da se nađe 😄 Meni isto žao zasrat bilo koju tu novu, jel glupo reći da imam svoje ali bi za porod radije zasrala njihovu? 😁
Maggy daj mi reci molim te koliko te dostava iz Ikee na to izašla? Mene su pošteno naživcirali jedan dan, išla kupiti ormar od 1900kn, dekicu i lampicu, dostava 600 kn. Pa jbt za te pare nakupujem pelena ili masu robice ili bilo čega uostalom! Baš im je ta politika bezveze... Tako da sam odustala za sad od ormara, komodu čekamo, bit će mjesta u njoj za početak, možda se do 7.mj nešto i otvori 🤔
Dora predobar šoping si obavila, sve je divno, sad i neni dođe da naručim još jednu spavaćicu s ma desire čisto da se nađe 😄 Meni isto žao zasrat bilo koju tu novu, jel glupo reći da imam svoje ali bi za porod radije zasrala njihovu? 😁
Maggy daj mi reci molim te koliko te dostava iz Ikee na to izašla? Mene su pošteno naživcirali jedan dan, išla kupiti ormar od 1900kn, dekicu i lampicu, dostava 600 kn. Pa jbt za te pare nakupujem pelena ili masu robice ili bilo čega uostalom! Baš im je ta politika bezveze… Tako da sam odustala za sad od ormara, komodu čekamo, bit će mjesta u njoj za početak, možda se do 7.mj nešto i otvori 🤔
Polly 69 kn je dostava za ovo. Oni gledaju po težini paketa. Mi smo kod njih isto uzeli ormare i naplatili nam 300 kn dostavu, a oni na istoku Zagreba a mi na zapadu 😔
Maggy daj mi reci molim te koliko te dostava iz Ikee na to izašla? Mene su pošteno naživcirali jedan dan, išla kupiti ormar od 1900kn, dekicu i lampicu, dostava 600 kn. Pa jbt za te pare nakupujem pelena ili masu robice ili bilo čega uostalom! Baš im je ta politika bezveze… Tako da sam odustala za sad od ormara, komodu čekamo, bit će mjesta u njoj za početak, možda se do 7.mj nešto i otvori 🤔Polly 69 kn je dostava za ovo. Oni gledaju po težini paketa. Mi smo kod njih isto uzeli ormare i naplatili nam 300 kn dostavu, a oni na istoku Zagreba a mi na zapadu 😔
Ma skroz im je to bezveze, znači što više kupiš, to ti je veća dostava, rijetko tko ima to tako postavljeno 😑
Anavo5 toliko sam se uzbudila oko kolica da sam rodjendan zaboravila cestitat 🙄 sretan ti rockas 🎉🎉🎉 puno ti hvala na opisu tocno to sve su i meni kriteriji pogotovo da nije odvojeno kosara i sportski dio jer nemam puno mjesta... Vidjela sam ih na slici slozene i tu su mi isto djelovala dosta OK i ne preveliko... I drago mi je da su ti rucke dobre visine, mi smo oboje 180 pa nam je to veliki faktor. Jedino sto sam citala da mi je neki minus kazu da su straznji kotaci dosta na siroko pa zna biti tesko kroz neka vrata?
Dora predivne su stvarcice 😍 Jako mi se svidjaju ove spavacice na kopcanje takve sam i ja svuda trazila ali moraju biti sa kratkim rukavima obavezno ili cak bez . Meni je uvijek vruce i cijelu zimu spavam u potkosulji I gacicama a pak sad u trudnoci jos i vise 😅
Dora preeeedivne su ti stvarčice! Imamo isti kompletić za izlazak za curicu! Kako će tvoji biti slatki, on medo, a ona zečica🥰🥰🥰🥰
Svea čestitam na super pregledu! Odlično za cerviks i veliku curku!!
Bok cure! Čestitke svim okruglim tjednima i lijepim pregledima! Evo i mi napunili 27.tjedana i ulazimo u treće tromjesečje, valjda, po nekima da po nekima ne, ne znam više ni sama :D ja računam da da jer je točno 3 mjeseca do termina
Pokloni - jedna prijateljica mi savjetovala da sastavim popis tih većih stvari koje želim pa kad me ljudi pitaju šta mi treba pošaljem im to pa nek si biraju sami šta im paše, evo već je par stvari s popisa rezervirano, i neće se desiti da netko kupi duplo ili nešto što mi ne treba na popisu je i Babygym
Dora, predivne su stvari s M&A Desire mislim da ni meni ne gine neka narudžbica od tamo
Vrapčić, zmya, pošaljite malo tog pekmeza od smokve, njaaam, baš jučer govorila dragom kako mi se jedu, tko će ih dočekat 🤤
Ručak - počastili se pizzom danas, bila je nevjerojatno dobra, toliko da su mi samo 2 kriške ostale, jela sam dok mi nije došla do grla
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Dora ajme divne su stvarcice 😀🤭😀i spavacice su bas lipe 💕svi cete se usminkat !!!
Svea super za dobar pregled ❤️
E da, uvijek zaboravim hrpu stvari....
Selena dobrodošla i čestitke na blizančekima!
Indy, imat ćeš najbolje duple blizančeke ikad, ja sam rođena 2.6. i mogu ti reći da sam super
Anavo, sretan rođendan! 🎂
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Dora aaa, kako super stvarcice 😍😍 Sve ma sve mi se svidja, a one dekice s onim kuglicama su mi top! Joj sto volim kad vam dodju stvarcice pa to stavljate tu, bas gustam 😍 Meni su opet oni glupani iz DPD-a odgodili h&m, vec drugi dan za redom, najgora dostava definitivno...
Sto se tice torbe kupit cu neku sarenu jer su kolica crno bijela pa bi uzela nesto sareno, mozda na tockice 😋
Sortiraj odgovore
Najstariji