Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    10. Travanj 2020. 19:31

Ja se nadam da ce Next proradit do ljeta 🤣🤣🤣 Kaktusice dostava radi HM, Sinsay nemam nista pa ne znam kakvo je, Reservd mi je super, C&A, Zara je manja recimo nego HM bar za broj; ja s ostalih stanica nisam narcivala... ja cekam HM i poslali mi krivo saf vracaju 🤣🤣🤣sva sreca kratke majice pa mi jos ne treba!!! 
    Jucer sam si narucila posteljinu da mogu deku upakirati i vec danas dosla 🤭odusevljena 
    Rio, Vrapcic i Kolacic divni su vam stomacici!!!!
    Mene je moja cura jucer pitala da jel seka usla kroz pupak 🤣🤣🤣i upire u njega 

Trancie
    10. Travanj 2020. 19:33

Leptir na tebe sam mislila 🤣🤣🤣ne Kolacic❤️ Trudnicki mozak 🥳
    Ja sam moju bila u Nexta obukla u haljinicu za izlazak i cipelice iz magic baby 🤭sve joj je veliko bilo 

dana130
    10. Travanj 2020. 19:40

Vrapcic, da cekam info jesam primljena 😁
    Rose, morala sam ga pohvaliti 😁
    Mimoza, danas je zbilja zasluzio, mogao bi veceras dobiti nenadanu nagradu 😂😂
    Rio, svaki put ti zavidim kad vidim komadic dvorista 😘
    Polly koju si vrecu narucila? I ja sam jucer narucila vrecu 😁
    Leptir 🥰
    Kaktusice, a ja ni ne primjetim greske tvoje 🙈
    Kad se ja i mama od mog kumceta dopisujemo to je kaos, ne znam koja gore pise, a nikad ne ispravimo, ali se kuzimo, ikao ja nekad ni sama ne skuzim sta sam napisala, al ona skuzi 😂 dok moja kuma, ako samo jedno slovo krivo naoisem odmah ? 🙈
    Sto se tice zastita, ja nisam nikakvs za sad, ali sam narucila one velike pletenice, nisam mogla odoljeti 🙈
    Trancie i ja bi najrsde neku haljinicu za bebu za izlazak 🥰 a kad sam muzu rekla, samo je komentirao da je premala za haljinice 😂😂😂

Baby girl 💜

10. Travanj 2020. 20:14

Prijavljujem nove bolove. Rastu opet sise 👀 "😎
    Muž slavi 🥳🥳

• anav05
    10. Travanj 2020. 20:15

kaktusica

Znaci ne zamjeravam vam ako vas glava zaboli dok citate moje postove, pa kako uspijem izmijeniti toliko slova 😳😳😳 Tipkam s obje ruke i nastojim paziti sto pisem ali bas iririra koliko slova falim. Oprostite! 🙈

Hahaha.
    Ali kuži se što je pjesnik htio reći, ne brini🙂
    Joj, ja sam tako nasla jednu Next haljinu i dan nakon toga evo njih s obustavom svega😔
    Sad čekam, imam do kraja lipnja vremena...

Vrapčić123
    10. Travanj 2020. 20:16

Dana prekrasana vijest za posao, držim fige da budeš zadovoljna i sretna na tom poslu, eto i beba ti je sreću donijela očito ❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    10. Travanj 2020. 20:26

Vrapcic, Rio, Leptir bas ste divne i vi i trbusiii, genijalno je pratit kako lijepo rastete!! 🥰🥰🥰
    Leptir i ti si nam curly 🤩 
    Indy kad cemo nas dvije slat forku da vise sto su trbusi? Hahah 28.4.? To bi mi bila dobra motivacija da moram izdrzat najmanje do onda u komadu 🥳
    Vucice natpis na torbi je vrh i ako se vodis time, obavezno moras nesto i za sebe narucit, znas onu "zadovoljna mama=zadovoljno dijete" 🤭
    Rio hahaha kupi uz opravdanje sto ako ti objave na iducem uzv da je bebo postao beba pa bude Olivera 🤣 p.s.ima i crnih Barbykica 😉 glavno da su nokti rozi 🙃
    Vrapcic ujutro ti pofotkam ove vrece iz baby centra, stvarno sam preeezadovoljna, toliko je mekan i ugodan materijal, cak mislim da ces preko fotke uspjet dobit dobar dojam!
    Polly drago mi je da si zadovoljna vrecom, a i da si se lijepo naspavala popodne!
    Lina ne planiram ogradice nikakve za prvih nekoliko mjeseci, bojim se gusenja i premda su estetski sve jedna ljepsa od druge, ne vidim potrebu za ogradicom dok se bebica jos ni ne okrece ni nista tako da ti ne mogu pomoc oko toga, a spavacice sam uzela 2 iz h&m-a, kao kosulje dugacke do koljena, jako su prozracne i lagane, premda su dugih rukava skroz mi se svidjaju, onako plave na pruge..vec vidim da cu uredno u tome i na plazu haha nadam se ove godine!!
    Takodjer, u m&a desire ima dosta velik izbor spavacica pa bi ti svakako preporucila da si tamo pogledas..
    Kaktusice pa to je divno, samo neka kupuju!! Moja sveki samo ceka da je pustim s lanca, ona ima dva sineka i ja sam joj kao kcer koju nikad nije imala (njene rijeci), obozava mi kupovat te zenske stvari i poklone, a mislim da ce se sa curicom bas do kraja raspistoljit, pomalo se i bojim pa zasad stopiram dok ne vidim sto nam stvarno treba jer je ona u stanju spizdit para i para na nesto sto je slatko i lijepo, ali mozda nepotrebno..sreca pa me hoce poslusat 😬
    Tako da uzivaj i nek kupe sto god mogu, sve ce ti dobro doc, samo im reci sto zelis! 
    U m&a desire ima obicnih normalnih kompletica za izlazak, za 145kn bodi benkica, preko kombinezonic, kapica i cini mi se one male rukavice da se ne grebuckaju, daj pogledaj, malo sam i zaboravila, al ja planiram od tamo uzet jer isto ocu nesto jednostavno, a da je ipak novo za izlazak 😬 vec vidim da ce se bar jedno zbljuvat od izlaska s odjela do auta hahaha

Dora4
    10. Travanj 2020. 20:27

Mrvicak kad se vas dvoje napokon pohvatate..frcat ce na sve strane!!  (Mozda i mlijeko iz cica kako te krenulo hhahah)
    Sto se tice stanja 🍑 hahah moj muz ce ionako zaboravit kako je to bilo jednom davno u ljeto 2019. tako da mi mogu radit dolje sto god oce na porodu, samo da mi ne stavljaju extra savove jer sam ionako uska i previse 😄😄

Vrapčić123
    10. Travanj 2020. 20:28

Dora možeee, super 😘😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

mimoza
    10. Travanj 2020. 20:44

Dana na tu nagradu sam i mislila haha daj mu motovacije, pa ces vidjeti sutra kad pocne ribati kuhinju 😂
    Lina ogradice, gnijezdo i posteljine sam narucila preko fb i sve mi to kod mame stiglo i ja samo pokupila, ali sad ti oni ne vrae dostave. Mislim da su ovi iz Srbije ili i Bosne bili. Spavacice sam kupila na placu i u c&a. 
    Kaktusica i ja bih bila sretna na tvom mjestu 😁 mi nista ni od koga nismo dobili, samo sveki kolica kupila. Moji su opremili bebi sobicu, al to je dok smo kod njih na odmoru, da ne vucemo uvijek krevetic i ostalu opremu. Cak su unuku i parkic napravili u dvoristu 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.