Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amneris
    09. Travanj 2020. 15:50

Zmya potpuno si u pravu🤣🤣i super si se sjetila za čepiće i sok od šljive. Kad rodiš nitko više ne govori o kakanju, a to je jedna jako bitna stavka isto.
    Mrvičak ja sam te grudnjake i topiće ostavila za kraj jer mi cice i dalje rastu, tko zna što će biti do kraja
    (I sljedeći pregled mi je 6.5. pa ubaci kad stigneš😘)

Trancie
    09. Travanj 2020. 15:52

MissyR cestitke na pregeldu, ma sigurno je sramezljiva curica pa se sakriva ❤️❤️Bitno da je sve ok!!! A 7 tj necu ni komentirati ... uzas... ja kukam jer mi je rekla bez ultrazvuka sada na pregledu , a kamoli jos da nikakav ne rade. 
    Ostale cure isto cestitam na super pregledima ❤️❤️
    Ja sam danas radila domace njoke sa svinjskom fileom u umaku od vrhnja! Malo na bijelo 😀
    Kaktusice nek je vise dosla ta stolica, vrijeme joj je bilo vise!!!! 
    Ja sam jucer okitila malo grancica i poslagala jaja!!! 

Dora4
    09. Travanj 2020. 15:52

Ovaj forum...i prekrsena pravila...ispizdit cu na zivce

Dora4
    09. Travanj 2020. 15:53

Trudy hvala draga, bas me zanimalo kakvo ce bit jer se na netu nije bas najbolje vidjelo, a nisam htjela da bude skroz crno..
    Besafe su mi top top, njih smo prvenstveno planirali, ajme i onda su jos na akciji bila u onoj nekoj tako predivnoj zelenoj boji, ali su i dalje skuplja od maxi cosija jer sam i njih na akciji ulovila..a posto kupujemo dvoje, cijena je prevagnula..iii bila sam u ducanu isprobat na onom kao fejk sjedalu prikopcat i iskreno pojas sam lakse provukla oko maxi cosija (mi nismo baze uzimali zbog para) nego oko be safea..

Vrapčić123
    09. Travanj 2020. 15:55

Missy čestitam na urednom pregledu 🥰🥰
    Amneris baš sam to neki dan mislila pripremiti za ručak, jel fino bilo? 
    Mimoza draga, hehe, htjedoh napisati 32.tjedan, al mob mi nudi svoje riječi i slova i očito nisam gledala što šaljem 😂🤦‍♀️ Uglavnom čestitam 💞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    09. Travanj 2020. 15:56

Amneris haha pa sta se zalis, ono najbitnije si zapamtila /smjesko koji place od smijeha/
    Thx za info za m&a desire, onda cu S narucit..jaoo najradje bi vam se poslala pa da mi kazes koja velicina sam u usporedbi s tobom /majmuncic koji prekriva oci/

mimoza
    09. Travanj 2020. 15:56

Dora thx na fotkama. Jesi uzela obje iste? Bas su lijepe 🥰 hocete i isofix baze kupovati ili vezati pojasem? Ja cu to polovno naci, jer su preskupe.

Vrapčić123
    09. Travanj 2020. 15:57

Dora prijavi su AS na Maxy Cosi stranicu za onu doživotnu garanciju (u koju baš i ne vjerujem nekako). Al ipak se prijavi obavezno. 👍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    09. Travanj 2020. 15:58

Missy ma tak ti je i najbolje, neutralno pa odmah imas i za iducu bebicu...hahahaha nemate pojma koliko sam sretna jer necu morat slusat najiritantnije od svih pitanja za jednu prvorotku..A KAD CE DRUGO? 

Dora4
    09. Travanj 2020. 16:00

Rose ajooj preslatko je, bas je u duhu Uskrsa 
    smjesko sa srcekima oko glave, zeko, pilence

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.