Ajmeee vidi trbuhaaaa..sve odreda ste mi preslatke!
Cestitam svima na punim tjednima, odlicnim nalazima i dobro odradjenim pregledima. Malo zabusavam u zadnje vrijeme. Maknula sam se od mobitela dosta.
Rio drago mi je da je pasica dobro, bit ce ona ok. Znam sta prolazis..prosla i ja 4 uspavljivanja, kastracija, sterilizacija, i puknutih kriznih ligamenata s njima..na kraju bude sve ok. Lijepe godine ima za bernicu 🙂
Kaktusice jesi saznala sta za kolicinu glukoze? Probala bi si sama to napraviti. Svaki dan si mjerim ujutro i 2 h nakon rucka i ok sam sa secerom za sada.
Daisy predivan trbuh i predivna ti!
Hoćemo još trbuha!!🤰🤰🤰
Evo i nas na suncanju 😎
https://ibb.co/FsWBMR4
Kolačić zbilja ste slatki ko kolačić neki fini 💞💕💞💕
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Skakavac mene je moja soc. ginekologica slala u bolnicu na pregled i taj jucer je bio u bolnici pregled tako da mi nista nije jasno, bas je pregled bio.. kak da kazem? -bezveze 🙈 to isto mi je mogla i moja ginekologica napravit, svasta bas, ali ajde, sta je tu.
Jedva cekam da ta korona prode da mozemo normalno uzivati u ovom lijepom periodu 🥰
Rose 😂😂😂 iako se moj muz ne slaze s tim, on misli da je to pravedno 🙈😂
Dorica Gretica se zahvaljuje 😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Fluffy ma ja sam sebi po cijeli dan ko mali tenk, a po noći imam pripreme kako se i kamo okrenuti... sve mi je to sad još podnošljivo, ali brate mili kako će to izgledat za tri mjeseca ja stvarno ne znam😅😅😅
Skakavacmene je moja soc. ginekologica slala u bolnicu na pregled i taj jucer je bio u bolnici pregled tako da mi nista nije jasno, bas je pregled bio.. kak da kazem? -bezveze 🙈 to isto mi je mogla i moja ginekologica napravit, svasta bas, ali ajde, sta je tu.
Jedva cekam da ta korona prode da mozemo normalno uzivati u ovom lijepom periodu 🥰
Rose 😂😂😂 iako se moj muz ne slaze s tim, on misli da je to pravedno 🙈😂
Aha razumila san te da di isla s uputnicom. Ja nisam nikamo. Neka sve ide kako triba, bit ce jos pregleda. Gustaj 💓🙋♀️
Ajmeee vidi trbuhaaaa..sve odreda ste mi preslatke!
Cestitam svima na punim tjednima, odlicnim nalazima i dobro odradjenim pregledima. Malo zabusavam u zadnje vrijeme. Maknula sam se od mobitela dosta.
Rio drago mi je da je pasica dobro, bit ce ona ok. Znam sta prolazis..prosla i ja 4 uspavljivanja, kastracija, sterilizacija, i puknutih kriznih ligamenata s njima..na kraju bude sve ok. Lijepe godine ima za bernicu 🙂
Kaktusice jesi saznala sta za kolicinu glukoze? Probala bi si sama to napraviti. Svaki dan si mjerim ujutro i 2 h nakon rucka i ok sam sa secerom za sada.
75 g glukoze ide
Bokic svima!
Jako ste mi lijepe i predivne ❤️ Bas su mi trudnice uvijek posebno lijepe zene! Moj skembi je isto narastao onak momacki. I mi danas usli u 8. mjesec trudnoce 🥰 Jos malo i upoznajemo se... Jedva cekam!!
Saljem fotku, ako niste vidjeli, vezano za koronu i carski i sve to. Nase Rode se bore za nas 💪
PS. Imaju i jako dobru stranicu na fejsu Rodini savjeti o autosjedalicama pa ako budete imali nekih nedoumica, slobodno im se javite. Ja sam ih mal-mal cimala s prvim klincem 😂🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji