Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Travanj 2020. 14:00

Ajmeee vidi trbuhaaaa..sve odreda ste mi preslatke!
    Cestitam svima na punim tjednima, odlicnim nalazima i dobro odradjenim pregledima. Malo zabusavam u zadnje vrijeme. Maknula sam se od mobitela dosta. 
    Rio drago mi je da je pasica dobro, bit ce ona ok. Znam sta prolazis..prosla i ja 4 uspavljivanja, kastracija, sterilizacija, i puknutih kriznih ligamenata s njima..na kraju bude sve ok. Lijepe godine ima za bernicu 🙂
    Kaktusice jesi saznala sta za kolicinu glukoze? Probala bi si sama to napraviti. Svaki dan si mjerim ujutro i 2 h nakon rucka i ok sam sa secerom za sada. 

Vrapčić123
    07. Travanj 2020. 14:01

Kolacic

Amneris

Daisy predivan trbuh i predivna ti!
    Hoćemo još trbuha!!🤰🤰🤰

Evo i nas na suncanju 😎
    https://ibb.co/FsWBMR4

Kolačić zbilja ste slatki ko kolačić neki fini 💞💕💞💕

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

07. Travanj 2020. 14:03

Skakavac mene je moja soc. ginekologica slala u bolnicu na pregled i taj jucer je bio u bolnici pregled tako da mi nista nije jasno, bas je pregled bio.. kak da kazem? -bezveze 🙈 to isto mi je mogla i moja ginekologica napravit, svasta bas, ali ajde, sta je tu. 
    Jedva cekam da ta korona prode da mozemo normalno uzivati u ovom lijepom periodu 🥰 
     Rose 😂😂😂 iako se moj muz ne slaze s tim, on misli da je to pravedno 🙈😂 

Vrapčić123
    07. Travanj 2020. 14:04

Dorica Gretica se zahvaljuje 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Amelie 1
    07. Travanj 2020. 14:08

Fluffy ma ja sam sebi po cijeli dan ko mali tenk, a po noći imam pripreme kako se i kamo okrenuti... sve mi je to sad još podnošljivo, ali brate mili kako će to izgledat za tri mjeseca ja stvarno ne znam😅😅😅

Skakavac
    07. Travanj 2020. 14:10

fenjer

Skakavacmene je moja soc. ginekologica slala u bolnicu na pregled i taj jucer je bio u bolnici pregled tako da mi nista nije jasno, bas je pregled bio.. kak da kazem? -bezveze 🙈 to isto mi je mogla i moja ginekologica napravit, svasta bas, ali ajde, sta je tu.
    Jedva cekam da ta korona prode da mozemo normalno uzivati u ovom lijepom periodu 🥰
    Rose 😂😂😂 iako se moj muz ne slaze s tim, on misli da je to pravedno 🙈😂

Aha razumila san te da di isla s uputnicom. Ja nisam nikamo. Neka sve ide kako triba, bit ce jos pregleda. Gustaj 💓🙋‍♀️

07. Travanj 2020. 14:13

Snoopy2

Ajmeee vidi trbuhaaaa..sve odreda ste mi preslatke!
    Cestitam svima na punim tjednima, odlicnim nalazima i dobro odradjenim pregledima. Malo zabusavam u zadnje vrijeme. Maknula sam se od mobitela dosta.
    Rio drago mi je da je pasica dobro, bit ce ona ok. Znam sta prolazis..prosla i ja 4 uspavljivanja, kastracija, sterilizacija, i puknutih kriznih ligamenata s njima..na kraju bude sve ok. Lijepe godine ima za bernicu 🙂
    Kaktusice jesi saznala sta za kolicinu glukoze? Probala bi si sama to napraviti. Svaki dan si mjerim ujutro i 2 h nakon rucka i ok sam sa secerom za sada.

75 g glukoze ide

07. Travanj 2020. 14:13

Ovaj Bozinovic je popravio stajling u koroni 😂😂😂

Žuža
    07. Travanj 2020. 14:19

Bokic svima!

Jako ste mi lijepe i predivne ❤️ Bas su mi trudnice uvijek posebno lijepe zene! Moj skembi je isto narastao onak momacki. I mi danas usli u 8. mjesec trudnoce 🥰 Jos malo i upoznajemo se... Jedva cekam!! 
    Saljem fotku, ako niste vidjeli, vezano za koronu i carski i sve to. Nase Rode se bore za nas 💪
    PS. Imaju i jako dobru stranicu na fejsu Rodini savjeti o autosjedalicama pa ako budete imali nekih nedoumica, slobodno im se javite. Ja sam ih mal-mal cimala s prvim klincem 😂🙈

Žuža
    07. Travanj 2020. 14:20

E evo fotke 😂 https://ibb.co/t3MPjnB
    trudnicki mozak 🤦‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.