Maggy lijepa bušica☺️
mare prekrasna je torta!!
Pepilimoja mama će peci par vrsta, pa ću od nje uzeti da imamo. Nekako mi se ove godine ni ne daju radit.
CurlySue ti si bas curly i isto fit trudnica!
Fluffymi smo skoro u dan, a tvoj trbuh mi se čini dosta manji😅 i daaa, vidjela sam slajac! Nadam se da će mi ogtt bit ok pa da mogu bez grižnje savjesti jesti😇
zmyati ćeš izac iz rodilišta bez trunke trbuha! 🙃
Vucicai ti si sva neka mršavica 😍
Rio super vijesti!!
Evo jos jednog trbuscica prije Linolade 😅
https://ibb.co/87M7M6H
Predivna❤ trbuscic mali, a vec 31 tj
Ne znam mislim i da se mjenja kroz dan nekad sam ooooogromna 🤣🤣 pokusala sam snimiti neki dan kako lupa za mamu, jos ga nije ni vidjela ni osjetila zbog ove izolacije , bas mi je krivo... Preselili smo se na drugi kraj Hrvatske da im budemo blize a vidjamo se ko i prije 🙄 ugl odlutala sam poanta na videu sam trodupla 🤣🤣 ali hvala puno 😘
Maggylijepa bušica☺️
mareprekrasna je torta!!
Pepilimoja mama će peci par vrsta, pa ću od nje uzeti da imamo. Nekako mi se ove godine ni ne daju radit.
CurlySue ti si bas curly i isto fit trudnica!
Fluffymi smo skoro u dan, a tvoj trbuh mi se čini dosta manji😅i daaa, vidjela sam slajac! Nadam se da će mi ogtt bit ok pa da mogu bez grižnje savjesti jesti😇
zmyati ćeš izac iz rodilišta bez trunke trbuha!🙃
Vucicai ti si sva neka mršavica😍
Rio super vijesti!!
Sta ja, a vidi Vucice, isto smo trudne a ona sva ko s modne piste!
Ja sam dobila 8,5-9kg do sad. Sve u zadnjih mjesec dana! Al nisam stala koji dan na vagu, odbijam. Pokusat cu do kontrole nadoknadit propustene setnje i gubitak kalorija, malo sam prekrdašila
Svea, pepili, maggy, curly, fluffy, zmya, vucice sve ste od reda divne 🥰🥰
Zmya, pcelice, kaktusice, dora😘
Mare bas ce se iznenaditi, ❤️
Rio odlicno za pesicu 🥰
Baby girl 💜
Evo jos jednog trbuscica prije Linolade 😅
https://ibb.co/87M7M6H
Predivna❤ trbuscic mali, a vec 31 tj
Ne znam mislim i da se mjenja kroz dan nekad sam ooooogromna 🤣🤣 pokusala sam snimiti neki dan kako lupa za mamu, jos ga nije ni vidjela ni osjetila zbog ove izolacije , bas mi je krivo… Preselili smo se na drugi kraj Hrvatske da im budemo blize a vidjamo se ko i prije 🙄 ugl odlutala sam poanta na videu sam trodupla 🤣🤣 ali hvala puno 😘
Hehehe, a ovisi ponekad o slici...na slici mi ispao veci trbuh u 23.tj nego sad u 27.🤣😂🤣
Nadam se da ce se situacija smiriti pa cemo moci biti sa svojima🙏
💙
Oduševljena sam s bušicama, sve ste jednostavno prekrasne!🤰🤰🤗🤗🥰🥰🥰
OGTT-ovi su vam fantastični ženske drage, bez grižnje savjesti rokajte po Linoladi!
Rio super za pasonjicu, mogu mislit u kakvoj si bila brizi❤️🙏🏻
Ajme da mi ogtt nije dobar, pravo bih vas sve zadavila s ovim slikama slajića 🍦 😋
Ja sada nastavljam po drugoj polovici Mikada 😂
Svi su vam trbuščići prekrasni. Čini mi se da su vam svi maji od moga, i to dosta
Daisy predivan trbuh i predivna ti!
Hoćemo još trbuha!!🤰🤰🤰
Evo i nas na suncanju 😎
https://ibb.co/FsWBMR4
Trancic je, bolje je zub, samo sad treba sad to izdrzati dok se ne zatvori. Ma koma bas, potresi, korone i med. zahvati izvan grada jer te u gradu svi odbiju kao trudnicu. Tuzno.
Mrvicak o ovakvome guku sve sanjamo. Jako lijepo, pocasti se.
CurlySue kako ti zeno dobro kosu imas!! Sta bi ja dala da moja nije ravna bezivotna.. Zub je sada podnosljivo, oteklina je puno manja, ali eto nema jela za mene iducih dana s tim rupama u glavi. Ali dobro, prezivjet cu i ovako.
Rose hahahaha bas kao bakice neke, ma sve za ove nase male fritule koje ce na kraju slicit na TATU 🙄😂😂
Fluffy i ti si slank, super su tajice i busica slatka mala. Moze, kupujem poslijepodne! Thanks. Vidjela sam linoladu i odmah muza slala u ducan, samo se nasmijao i zakljucio da mi je bolje (ipak sam jucer plakala cijeli dan, a danas vec mastam o sladoledu). Javi kakav je, ja sam inace fan linolade veci od ikojeg drugog slatkisa.
Zmya aaaaaaa, pa kako ja taj sladoled nisam vidjela hahahahh i ti si prekrasna, bas je lijepo vidjeti mrsavice sa trbuscicima.
Ana meni je isto onaj linolada od lani bio promasaj, kao i bueno sladoled i ostali promasaji.
Dora moja mama je neki dan plakala da propusta moju trudnocu i da me nece vidjeti tako slatku, jucer kad sam dosla zubarici navratila sam i tamo, bila je razocarana jer izgledam samo kao da sam se najela hahaha onda sam je zezala da je ona to prizvala, samo da me vidi. Budi sretna sto ce svi navaliti na bebe kad se rode, pogotovo jer su duple odmah, trudnoca je ionako nebitna naspram onoga sto donosi. 🥰
Nego, di je tvoja slika??? 🤔
Vucica ti mi izgledas onako kako bi ja htjela, ne djeluje mi ovako na sliku da ti trbuh otezava trbuh hahahah 🔝
PROPUSNICE nego, ne znam jel znate, ali od jucer i ostali lijecnici poput ginekologa i zubara mogu izdati propusnice, moja zubarica je izdala i za mene i za muza, iako on nije kod nje prijavljen, niti je iz moje stare zupanije uopce. 😂 samo je morala nazvati komoru da joj odobre, odobravanje i izdavanje je trajalo ukupno 5 minuta, nista lakse i jednostavnije. Tako da ce vam se zivot bar malo unormaliti sada kada mogu i ginekolozi tako ☺️ ovo do sad je bio raspasoj, reklo bi se cirkus bez satora!
fenjer ne znan jesi li citala jucer sve.. Bas san bila pisala o pregledu.. Ja sam danas 19+5, jucer je bija pregled. Nesto duze je traja nego obicno pa sam je na kraju pitala kao sta je taj anomaly scan.. Isto ko tebi, sve je uredu nema potribe nigdi ic.. Vise puta tokom pregleda je govorila kako sve ide super, da mogu biti opustena... Da me svaka 4 tjedna detaljno pregledava i da nemam sta strahovat. Cak me nigdi nije ni slala. Ja san isto bila malo zbunjena kad san svatila da vecina cura je imala dosta detaljniji pregled.. 🤷♀️ Najbitnije mi je da je beba super, al eto malo sam ostala zatecena nakon svih iskustava cura koje su to prosle. Ko ce sad znat.. Vjer joj je dobar uzv pa je sve vidila i ne prica puno..
Sortiraj odgovore
Najstariji