Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggy_1
    07. Travanj 2020. 12:16

indy34

zmya

Vrapcic, dana super ste miiiiiiiiiiiiii!
    Kako su nam pupice sad vec ozbiljne
    Dora, indy kako to izgleda sa x2? :)
    MI se nismo fotkali od Kine, zadavit cu ovog svog muza!
    Pa ja iskreno ne znam ni ksko je sa jednom bebom jel mi je ovo prva trudnoca ??Al mi imamo i sa lijeve i sa desne strane po jednu bebu .pa sad moji trenutno imaju imaju obojica glave gore a dupe im je okrenuto nekako prema dole ,pa sad nekako zamisli gore glava se namjestila a na sredini mog stomaka guzu ispupci nekad a nekad je spuste pa sa koje god strane dirnes ima nesto 😊.Ja ne znam vi sa jednom bebom jel vam beba samo na jednu stranu pa se mozete okrenuti na suprotnu stranu ili kako al meni je veselo kazem vam .al nekad se valjda ispruze pa stomak bude mekan i mogu dase bolje namjestim 😂.

Indy moja se smjestila na lijevu stranu i kada se ja okrenen na lijevi bok ona se užasno uznemiri pa se mama smiluje i cijelo vrijeme spavam na desnom boku. Bude zanimljivo kako se počne  namještati i rastezati kad nije po njenom. 

Pepilli
    07. Travanj 2020. 12:17

Fluffy

Netko je spomenuo Linoladu 🥰
    Jeste vidjele ovo 😋😋😋https://ibb.co/4dHXjgn

Ajme ajme ajme ajme meni.... 

Sreća mamina

Dobrodošao

Vucica
    07. Travanj 2020. 12:19

Fluffy

Ajme prije sat vremena sam to pokazala decku i rekla idemo ga naci makar sve trgovine obisli 🤣🤣🤣
    Ako zna netko da nam suzi potragu gdje je vidjen 👀👀👀

• Bebac24
    07. Travanj 2020. 12:19

Cim ni auto stigne sa servisa idem u postu i u konzum nadam se da cu ga naci jer mora bit prreefin 🥰🥰
    Ovo moje malo u trbuhu stalno stuca 😕 bar po 2x dnevno. Stim da evo jucer mislim da nije a danas sad vec 2x

zmya
    07. Travanj 2020. 12:21

Bebac24

Cim ni auto stigne sa servisa idem u postu i u konzum nadam se da cu ga naci jer mora bit prreefin 🥰🥰
    Ovo moje malo u trbuhu stalno stuca 😕 bar po 2x dnevno. Stim da evo jucer mislim da nije a danas sad vec 2x

Takoder, nekad ne, nekad 2-3 puta dnevno,nekad 3 minute nekad 10 sve mi ga zao :(

• anav05
    07. Travanj 2020. 12:21

Vrapčić123

anav05

fenjer

Daisy prekrasna ti je busa 😍😍 kako ste vi meni sve slatke s tim trbuscicima, jedva cekam da se udebljam 😅😅 odnosno da se trbuh udeblja 🤭 ja sam samo kilu dobila do sada, jel to malo? hahaha
    Fluffy valjda mi bebici nece naskoditi ti antibiotici? Jel se moze probiotik uzeti bez recepta? Imala sam kandidu zadnji put kad sam bila sa 16tj na UZV i dala mi je vaginalete tad 🙄

Ja sam ti danas 28+2 i dobila sam 4 kg.
    Nemoj se uopce sekirati, doci ce oni, bitno da ste bebica i ti ok i da se razvija kako treba😊

Ukupno si dobila 4 kg?

Jep.
    Jucer se bas vagala.
    Na pocetku bila na -1 kg nakon dva mjeseca, i od početne na +4.

• anav05
    07. Travanj 2020. 12:26

Fluffy

Ja nisam od slatkog, cak mi je onaj Linolada sladoled sto je lani dosao bio puno presladak😅😅
    Ali sam zato za Uskrs napunila frizider s bakalarom na bijelo, pršutom, sirom, radim mega veliku francusku-pola meni, pola ostalima😁😁

• indy34
    07. Travanj 2020. 12:28

mimoza

Vrapcic, Daisy 💋💋Divni trbuscici, bas su se sad zaokruzili, pravi trudnicki 🥰 Prosla je ona faza sa skembicama od trbuha 😂
    Indy mislim da nam dodje slicno kao i vam s dvije bebe. Ja imam osjecaj da je beba svugdje. Bas koristi cijeli prostor 😁
    Moja dr kaze da se s punih 31.t ulazi u 8mj i da sam ja vec usla. Opet je ctg ucitao par bh kontrakcija, al ona kaze da je to skroz normalno. I dalje mi je cerviks na skoro 5cm i potpuno zatvoren, tako da ja sve vise imam osjecaj da cu prenijeti trudnocu, a nikako roditi ranije ili na termin.

Pa i ja mislim da imao jednu ili 2 bebe dodje na isto udaraju tuku premjestaju se ..Ja sam od danas 29 nedelja iducu nedelju tj.16 imam zakazano u bolnici dase prijavim za porodjaj ,meni je cerviks od pocetka 3,2 sro ona kaze daje uredu i da sam skroz zatvorena...sad kad si ti rekla daje kod tebe 5 ???ok.ima da ne kazem razlike al vjerovacu daje kod mene takodje uredu jel zaista me prati i pazi na svaki detalj.Pa ja se nadam onda dace mozda vec iduce nedelje u bolnici dame neko stavi na ctg ..svakako je moja dok.dala uputnicu dame pregledaju da prate kako bebe rastu ..Iskreno radujem se iducoj nedelji jel trebalo bi od iduce nedelje da idem i ja na svake 2 nedelje ..S tim da ja isto ne ocekujem dace porod da krene tako brzo jel je rekla dasu curice moguce jel se curice brze razvijaju al kod mene muski oni ce kaze sigueno sacekati 🤗🤗🤗bicu strpljiva do 16.

Vrapčić123
    07. Travanj 2020. 12:28

Pepilli hvala draga 😊😘
    Svea 😘😘
    Fluffy predivni ste 🥰 Baš ti je lijep trbuh 🥰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

MissyR
    07. Travanj 2020. 12:36

Rose1

Missyodlicnooo za ogtt, koliki su tu leukociti? U trudnoci do16ok
    Rioda, da, dosljedna je u oblekici
    Svea, Maggypredivna trudnice🥰

Pepiliuzivajteeee🍫🌞
    Fenjerja ti ujutro sve bocice i kutijice povadim i onda spremim kad popijem jer se inace pogubim🤣😂🤣

Mareetorta je top, lijepo iznenađenje za muza

Mrvicaknije ti poviseno nataste kao ni leukociti, u trudnoci mogu biti i do 16, meni su bili oko11

Rose, 11 i nesto sitno su mi leukociti tako da ok je 😊
    Mrvicak, wuhuu cestitam i tebi je odlican nalaz 🥳😊 sad mozemo biti prasice na miru 😆😆
    Nego di da nadem i ja taj linolada sladoled 🤣

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.