Zmya, gdje si ga nabavila? Da ne obilazimo bez potrebe 😂😂 ja sam ovo vidjela tek maloprije..a jucer sam se vec opskrbila s drugim sladoledima 😂.
Anavo, francuska je obavezna😋.
Ma cure prosle smo mi u trudnoci Bozic, karantenu, Uskrs...svaki kilogram je opravdan tim vise 😂😂. Skinut cemo mi to na ljeto🥰🥰
Vrapcic, hvala tii draga 🥰🥰😘
Fluffy omg linolada i sladoled u jednom, uf... 😋😋😋
Ana ma super si, ti ćeš dobiti ukupno 6-7kg. Neka, neka, nemaš brige onda kasnije sa skidanjem kila. Moja prijateljica je dobila ukupno 9 kg i vratila se iz bolnice sa kilom viška i to otišlo za deset dana 👍👍
Zmya baš si lijepa, vitka i zgodna ❤️❤️❤️
Trbuščić je top 🥰
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Fluffy hvala ti draga! Pijem almageu omega 3, u njoj nema kalcija, super onda cu uzimat po 2 💪🏼😘
Pcelice, Dana, Fluffy, Missy i ostale hvala
Vrapcic slatkiceee kako Greta raste!!! 🥰
Indy ctg zvuci kao americka (jer oni sve rade najvece i najglasnije) parada, ali posto ih je dvoje onda kao da je spojen Dan nezavisnosti i Dan zahvalnosti 🤣 bubnjanje na najjače!!! 🎊📯🎷🎸🎺🥁🥁🥁🥁🤭 pustaju jedno po jednu, ali taj tren kad te tek prikopcavaju je najglasnije ikad! Mislim da to inace ide tek u kasnijim tjednima, ali ako lezis u bolnici onda ide od 26og tjedna..
Dana genijalne su mi ove tvoje fotkice sa te tri majice u kombinacijama!! 🤗
Fenjer bas sam ti krenula napisat da se ne sekiras za kile i trbuh, ali do kraja posta vidim da si i sama dosla do zakljucka, kad krene rast ces kukat kako si nepokretna vrlo brzo hahah i usporena i seprtljava jer se pomakne centar za ravnotezu i svasta nesto hahaha to iz iskustva govorim..ja sam se danas ulovila da me pak rastuzila pomisao sto nikoga od obitelji i prijatelja necu vidjet ovako debela i slatka i onda me dodatno nekako stresla pomisao kako ce mi cak i falit trbuh jer je bas simpatican bez obzira koliko je velik i koliko sam troma..ali hej, to su moje bebice koje su sad ususkane unutra, a kasnije ce bit vani pa ce nam opet bit lijepo 🥰
Missy odlican ogtt, samo se ti nagradi, zasluzila si!! 😃
Svea divne ste!!! 🥰 btw, imamo iste tajice, zivio Lidl hahah
Fluffy isto, divna divna i iste tajice!! 🥰
Pepili bas uzivate, neka!! 😀😍🍨
Mimoza super za dobar pregled!! 🥰 bas vrijeme leti!! Nista preko reda, strpit ces se jos dva dana da cestitamo 8.mj! Jasno?! 😋 slusaj ti svoje doktorice krafnice!!
Zmya ne pitaj, izgleda jos ozbiljnije 🤣🤣
Maggy super ste slatkice! 🥰
Maaree mm torta izgleda top, a sjecam se da si i majice stavljala, odlicno, bit ce mu super iznenadjenje 🥳
Mrvičak nije poviseno, super je!! 🤗😍
Tranice strasna si!!! Sad pak cestitas Kaktusici koja slavi petkom, opet mene preskocila..cuj, uvrijedit cu se vec jer ne znam jel trudnicki mozak il mucka provokacija 🤣🤣🤣
Curly ja ne znam jel mi sladji trbuh ili sto si stvarno frckica 🤩
Zmya trebala si prvo poslat trbuscici, zgodnice jedna, sad svi samo o sladoledu misle hahah! 😘
Ana ma taman, glavno da beba raste i razvija se! 💪🏼🥰
Fluffy hvala ti draga! Pijem almageu omega 3, u njoj nema kalcija, super onda cu uzimat po 2 💪🏼😘
Pcelice, Dana, Fluffy, Missy i ostale hvala
Vrapcic slatkiceee kako Greta raste!!! 🥰
Indy ctg zvuci kao americka (jer oni sve rade najvece i najglasnije) parada, ali posto ih je dvoje onda kao da je spojen Dan nezavisnosti i Dan zahvalnosti 🤣 bubnjanje na najjače!!! 🎊📯🎷🎸🎺🥁🥁🥁🥁🤭 pustaju jedno po jednu, ali taj tren kad te tek prikopcavaju je najglasnije ikad! Mislim da to inace ide tek u kasnijim tjednima, ali ako lezis u bolnici onda ide od 26og tjedna..
Dana genijalne su mi ove tvoje fotkice sa te tri majice u kombinacijama!! 🤗
Fenjer bas sam ti krenula napisat da se ne sekiras za kile i trbuh, ali do kraja posta vidim da si i sama dosla do zakljucka, kad krene rast ces kukat kako si nepokretna vrlo brzo hahah i usporena i seprtljava jer se pomakne centar za ravnotezu i svasta nesto hahaha to iz iskustva govorim..ja sam se danas ulovila da me pak rastuzila pomisao sto nikoga od obitelji i prijatelja necu vidjet ovako debela i slatka i onda me dodatno nekako stresla pomisao kako ce mi cak i falit trbuh jer je bas simpatican bez obzira koliko je velik i koliko sam troma..ali hej, to su moje bebice koje su sad ususkane unutra, a kasnije ce bit vani pa ce nam opet bit lijepo 🥰
Missy odlican ogtt, samo se ti nagradi, zasluzila si!! 😃
Svea divne ste!!! 🥰 btw, imamo iste tajice, zivio Lidl hahah
Fluffy isto, divna divna i iste tajice!! 🥰
Pepili bas uzivate, neka!! 😀😍🍨
Mimoza super za dobar pregled!! 🥰 bas vrijeme leti!! Nista preko reda, strpit ces se jos dva dana da cestitamo 8.mj! Jasno?! 😋 slusaj ti svoje doktorice krafnice!!
Zmya ne pitaj, izgleda jos ozbiljnije 🤣🤣
Maggy super ste slatkice! 🥰
Maaree mm torta izgleda top, a sjecam se da si i majice stavljala, odlicno, bit ce mu super iznenadjenje 🥳
Mrvičak nije poviseno, super je!! 🤗😍
Tranice strasna si!!! Sad pak cestitas Kaktusici koja slavi petkom, opet mene preskocila..cuj, uvrijedit cu se vec jer ne znam jel trudnicki mozak il mucka provokacija 🤣🤣🤣
Curly ja ne znam jel mi sladji trbuh ili sto si stvarno frckica 🤩
Zmya trebala si prvo poslat trbuscici, zgodnice jedna, sad svi samo o sladoledu misle hahah! 😘
Ana ma taman, glavno da beba raste i razvija se! 💪🏼🥰
Hehe i malac ce bit 😁
Fluffy, Curly, Zmya top ste cure, predivni trbuscici🥰
Curly koliki ti je bio secer?
Missy daaa, super su ti nalazi🥳i meni su leukociti oko11
Dora ni u novalacu nema kalcija, njega pijem...prijateljica mi dala solgarov prenatal neki dan, on ima vise svega, ali njega mi nikad nitko nije ponudio, npr.kalcija preko 300,magnezija preko200
💙
Dakleee, nisam ju ja kupila haha, frend dostavio dok smo u samoizolaciji bili, ali znam da je kupio u Konzumu u Pointu :)))))
Prefina je. ima i kokos i am njam njam je :)
Linoladaje stigla doma. Sve je dobro proslo. Tumor na cikici je bio al na svu srecu benigni. Morali su dosta duboko ici, al skinuli su sve. Da je maligni morali bi svih 6 cikica maknuti. Jako je uplasena bila pa su cekali muza da dodje da joj mogu inekcije dati. Jos ne zna di je ni sto je, al najgore je proslo ☺️
Superrrr zelimo joj brz oporavak!! ❤️
Rose, bio je 5.6,al nisam dobila nikakve posebne upute... Poslije sam si sama mjerila na aparatic i bio je ispod 5 tak da se nadam da ce i sutra.
Evo jos jednog trbuscica prije Linolade 😅
https://ibb.co/87M7M6H
Predivna❤ trbuscic mali, a vec 31 tj
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji