Ovaj Bozinovic je popravio stajling u koroni 😂😂😂
Hehe, to sam i ja primjetila 😂😂😂
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Joooooj Dora kako te preskoci 🤣🤣🤣🤣😱a ova kaktusica me zeza 🤣🤣🤣🤣
Cure divne ste ❤️❤️❤️Zmya ti si prefit ono - cudo 🥰
Jos se mi sve super drzimo obzirom na izolaciju i sve 🤣🤣nisam
Kuhala od kad sam se udala kollo sam ovih dana 🤣🤣🤣🤣🤣
CurlySue ja sam nekad imala takvu kosu, ali nakon prvog poroda se vec dobro izravnala, bojim se da cu ravna ostat iza ovoga 😱🤣🤣
Ajmeee vidi trbuhaaaa..sve odreda ste mi preslatke!
Cestitam svima na punim tjednima, odlicnim nalazima i dobro odradjenim pregledima. Malo zabusavam u zadnje vrijeme. Maknula sam se od mobitela dosta.
Rio drago mi je da je pasica dobro, bit ce ona ok. Znam sta prolazis..prosla i ja 4 uspavljivanja, kastracija, sterilizacija, i puknutih kriznih ligamenata s njima..na kraju bude sve ok. Lijepe godine ima za bernicu 🙂
Kaktusice jesi saznala sta za kolicinu glukoze? Probala bi si sama to napraviti. Svaki dan si mjerim ujutro i 2 h nakon rucka i ok sam sa secerom za sada.
75 g glukoze ide
Hvala ti 😘
Cure preedivne ste. CurlySue sad sam tek povezala nick sa slikom 😍 ma sve ste zgodne.
Evo i nas https://ibb.co/3B4VNDQ
Isto od proslog tjedna, tunika je siroka pa se slabo vidi.
Evo sad su Beroša pitali za trudnice i ovo što su Rode uputile, ali mislim da ništa konkretno nije rekao.
Pa da ne daj Bože neka bude zaražena, zar ne bi potpisala odmah carski da se ne prenese na bebu..
sladoled ovo moram probati, a taman imamo cijeli quattro visnja, jagoda, keks i vanilija cini mi se. Nadam se da ce i ovoga biti svugdje 😍
Ovaj Bozinovic je popravio stajling u koroni 😂😂😂
Moj muž je šokiran cure jer kaže da ne kuži žene kojima su dobri frajeri s dolčevitama😅😂😂
Mislim, ministra na stranu, George Clooney u dolčeviti je top😁
Hvala 😘 da, prava Curlysue, al mi je trebalo dugo godina da ju prihvatim... Sad kad se izravnam, ne licim na sebe 😂
Fluffy, Kolacic, Leonie, Zmya, Curly Sue, Vucica pa ovako bi trebale svaki dan, koliko divotw i lijepih zena na jednom mjestu, sve do jedne ste prekrasne, iako vam se ne vide lica osjeti se koliko zracite, bas bas prekrasne 🥰🥰🥰😍😍😍❤❤❤
Kako sam se prosli tjedan bila malo ukakila od straha sto ne osjecam puno pokrete ucinila sam nesto sto sam mislila da nikad necu-narucila Baby Watcher 🙈 A rekla sam da ja to nikad ne bi mogla 🙈🙈 Danas je dosao a ja curku osjetim unazad par dana non stop, lupa, okrece se, stuca, imam osjecaj da nikad ne spava 😍 Al ajde probala sam stavit taj Baby Watcher i cim sam osjetila srce maknula sam, lupa kao ludo, 142 otkucaja su bila. Ludilo ❤😍🥰
Rio drzim fige da pesica bude dobro, 12 godina je super za bernardinca, a predivna je 🤩
Pcelice.. Ne preporucam. To je sve ok prvih mj dana. Kad krene izrast on ti je ravan a dole kovrcavo. Isprobala na sebi. Jedno je kratka kosa al ovako na duzu ne bas...
Sortiraj odgovore
Najstariji