Dobro jutro krafnice!!!
Dana puno hvala za popis!!!
Cure koje imaju pregled sretno!
Moj je danas u 14, već me nervoza hvata 🙈
Ja iza 12 idem po nalaze za stitnjacu pa sam isto mislila stat u lidl. Nadam se ds nece biti guzva, a i ds ce ostati jos stvari. Opskrbila se rukavicama i maskicama 😂
Baby girl 💜
Ajme pa ja sam na okruglih 30 🥰🥰🥰🥰🥰jeeeej ❤️❤️
Hvala na cestitkama za pune tjedne i ostalim cestitam 😊ja sam imala u planu ici u lidl ali nista. Poslala muza kupio 2xtajice2x haljine, grudnjak, gacice, i jedino sta sam mu slikala za malca kupio krivo, umjesto rompera on uzeo bodije 🤭🤭ali nema veze 😊
Kaktusica ahhaha ja imam problem kad mamu il sveki posaljem po nesto, a onda one prosire popis majko mila 🙈🤣
Vrapcic ma cak me i ne brine u smislu prave brige nego vise kud jos i to 🤪 ali da, kegelove sam ciljano pitala dr. pa je bas rekla NE, ah..nadam se da cu ipak nakon poroda sve kolko tolko vratit u normalu 😬 meni je problem jer sam imala nekoliko operacija, od toga dvije bas ogromne i tad sam bila i po 10 dana s kateterom, uh nakon toga vratit mjehur i kontrolu nad njih, al uspjela sam, sad mi je vise frka koliko puta mozes tako "vracat" prije nego naprosto toliko oslabe misici da ih vise ne mozes nikakva vjezba sredit..tjesim se da je ipak valjda organizam jos relativno mlad pa da cu ipak uspjet i ovaj put!
Preko dana mi nije tako, ali evo nocas ludnica 🙈
Jesi ti bolje? Mislim prvenstveno na stres nakon potresa i svega, mama je dobro? Sjecam se da si bila ljuta na seku jer ju je pustila solo 😬
Bebac jel se primirilo ovo sa odlascima na wc? Koliko si mg magnezija popila?
Kaktusica kako si ti? Jel išta bolje?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Curly ja sam decka poslala po grudnjak, ali rekao da ima svega, ali ja ne zelim jos kupovati...to ovisi u kojem Lidlu i dobro je sto je pon ujutro pa nije sve pobacano, a kasnije ce biti kaos...cekam da dođe da vidim kako to cudo izgleda😂🤣😂
💙
Ja se gubim u ovom baby rjecniku... Romper, benkica, body benkica?? Koja je razlika?
Daisy sretno i javi nam lijepe vijesti 🥰
Dana ja na iglicama cekam oce li se breyer vise smilovat i poslat nalaze od petka za stitnjacu 🙄 ocito nista od poziva endokrinologici danas..
Bebac 🥳🥳 30 🥰💙 najvaznije da je za tebe uzeo dobro 🤭 a bodiji ce dobro doc!
Daisy sretno i javi nam lijepe vijesti 🥰
Dana ja na iglicama cekam oce li se breyer vise smilovat i poslat nalaze od petka za stitnjacu 🙄 ocito nista od poziva endokrinologici danas..
Bebac 🥳🥳 30 🥰💙 najvaznije da je za tebe uzeo dobro 🤭 a bodiji ce dobro doc!
Drzim figice da posalje nalaze kroz jutro🙏🤞
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji