Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    03. Travanj 2020. 23:55

Laku noć svima! Lijepo spavajte! 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Fluffy
    03. Travanj 2020. 23:56

Vucica, i ja citam na ledima, medutim sve mame mi govore na boku da nebi povratila bebica sta cesto rade..da im tako patronaze savjetuju. 
    Ena, gdje si narucila taj pozicioner? 

Trudy
    04. Travanj 2020. 00:00

Aha, a sto se pokrivanja tice. Moj je na pocetku spavao u onom "jastuku za bebe" tipa ovog https://imguh.com/image/OOojD i jos dekica preko (zimska beba). Na proljece smo eliminirali dekicu, a preko ljeta mi je spavao samo u pidzamici bez rukava jer bi inace bio mokar i nervozan. I onda smo od jeseni krenuli s vrecama- prvo tanju, pa deblju. Sve vrece koje imam su bez rukava i ne vidim da mu to smeta. I sad jos uvijek spava u vreci. 
    E sad, ovo su ljetne bebe pa pojma nemam. Pretpostavljam da ce mi prvo vrijeme mozda isto bit u tom jastucicu, al bez dekice, a onda mozda samo duga pidzamica, bo 🙄

Trudy
    04. Travanj 2020. 00:01

Fluffy

Vucica, i ja citam na ledima, medutim sve mame mi govore na boku da nebi povratila bebica sta cesto rade..da im tako patronaze savjetuju.
    Ena, gdjesi narucila taj pozicioner?

Bas zbog bljuckanja ja nisam bas bila pobornik tog spavanja na ledjima

Alisanazemlji
    04. Travanj 2020. 00:47

Večer cure!
    Skrinšotala sam da sam stala sa čitanjem na  549.strani, a sad ste već na 708.
    Jednostavno ne mogu sve to popratiti...
    Što je bilo sa ancy i kaktusicom?
    Što sam propustila u zadnjih tri dana?
    Cure, koje ste ušle u treće tromjesečje kao i ja neki dan, imate li problema sa spavanjem?Postane li vam problem duže vrijeme spavati na jednom boku?
    Ja recimo na leđima više uopće ne mogu spavati... 
    Drugo? Meni je trbuh zbilja velik. Sestra mi je jučer rekla da izgledam kao da svatko malo trebam roditi...
    Iskreno, strah me da ne naraste previše oš tih zadnjih 3 mjeseca. Uopće ne želim pomišljati, ukoliko se još poveća, kako ću se sagibati i kretati...
    Ima li još koja od vas koja pomišlja da ima preveliki trbuh za svoje tjedne trudnoće...? Bojim se da možda nešto nije u redu, ukoliko je toliko velik.. 

Curka je ❤

Alisanazemlji
    04. Travanj 2020. 00:51

Krivo, stala sam sa čitanjem na 648 strani 😆

Curka je ❤

ena0206
    04. Travanj 2020. 00:58

Fluffy

Ena, gdjesi narucila taj pozicioner?

Ja sam narucila pozicioner na stranici bebaclino, sa svim ostalim stvarima. Jos cekam da mi dode sve. 😥
    Ali zapravo sam htjela ovaj od Kikka Boo  https://ibb.co/Yfp2Tv2 on je od memorijske pjene.. Al eto nisam nasla nigdje dostavu za Njemacku. 
    Alisa da, imam problema sa spavanjem, stalno mijenjam bok.. S tim da sam 90%na lijevom boku. 
    Na leđima kad pokusam malo odmoriti nema sanse, kao da mi kamen lezi na trbuhu.. Uzas. 
    Ali meni je postao problem u zadnje vrijeme sjediti na stolici.. Kad rucajem ili slicno nesto, u jednom trenutku mi se zacrni pred ocima i kao da cu se onesvjestit. Uzas. Cim legnem dodem sebi. Najbolje mi odgovara polusjedeci polozaj.
    Za stomak, velicinu i kilazu se ni malo ne brinem. To je sve od osobe do osobe,do naše građe.. Sve ce se kasnije vratit u normalu, samo nek sve prođe u redu. 😊

yvette
    04. Travanj 2020. 01:24

Alisa ja se brinem ali u obrnutom pravcu. Ujutro kad ustanem imam trbuscic kao da sam 5.mj trudna, a ne kao da ulazim ubrzo u 8.mj. Mene brine ima li beba mjesta 🤷‍♀️ Navecer nakon jela i tekucine je jos i ok, ali ujutro mi to izgleda grozno. Cak bi vise voljela da je veci nego da je manji. Pisale su cure da imaju problem sa depiliranjem, ja se jos uvijek i obrijem dole da sve vidim. Ne znam ni jeli to bas normalnou 31 tt. Ginekolog mi nikad nista nije spomenuo, ali pitat cu ga na iducem pregledu.
    Sto se tice kaktusice i ancy, mislim da su obje isle do doktora ili samo kaktusica nisam sigurna. Nju je bolio bubreg, a ancy beba se slabije javljala. Nadam se stvarno da ce sve biti ok. Poistovjetim se sa svakom trudnicom pogotovo ovamo gdje se tipkamo. Ja jos cekam da jave da su ok. Ionako ne spavam pa udem na temu svako malo. 

ena0206
    04. Travanj 2020. 01:30

yvette

Alisa ja se brinem ali u obrnutom pravcu. Ujutro kad ustanem imam trbuscic kao da sam 5.mj trudna, a ne kao da ulazim ubrzo u 8.mj. Mene brine ima li beba mjesta 🤷‍♀️ Navecer nakon jela i tekucine je jos i ok, ali ujutro mi to izgleda grozno. Cak bi vise voljela da je veci nego da je manji. Pisale su cure da imaju problem sa depiliranjem, ja se jos uvijek i obrijem dole da sve vidim. Ne znam ni jeli to bas normalnou 31 tt. Ginekolog mi nikad nista nije spomenuo, ali pitat cu ga na iducem pregledu.
    Sto se tice kaktusice i ancy, mislim da su obje isle do doktora ili samo kaktusica nisam sigurna. Nju je bolio bubreg, a ancy beba se slabije javljala. Nadam se stvarno da ce sve biti ok. Poistovjetim se sa svakom trudnicom pogotovo ovamo gdje se tipkamo. Ja jos cekam da jave da su ok. Ionako ne spavam pa udem na temu svako malo.

Da, Kaktusica je isla jer je imala bol u bubregu, a ancy jer se beba slabije javlja. 
    I meni je neka muka, znam kako je meni kad me sikira nesto ili kad se beba ne javlja. Odma se stavim u tu situaciju. Stalno ulazim na stranicu da vidim oce se javit. Ja sam isto nocna ptica, nikako da zaspem prije 3-4..
    Čestitam na punih 31 tt. 😍😍🎉 Ja danas punim 30 tt. Kako je lijepo vidjeti ovu trojku.. Nekad mi se cinila tako dalekom. 

yvette
    04. Travanj 2020. 01:51

Cestitam i ja tebi na okruglih 30. ❤ Znaci dezuramo u trecoj smjeni 💪🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.