Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    03. Travanj 2020. 22:41

yvette

Bebacja kad sam gledala setove posteljine, cinilo mi se da je skuplje kupiti set tipa jastucnica, navlaka, prekrivac nego samo donje plahte i vrecu za spavanje.
    Dora meni je do sada sve bilo ok, ova predzadnja narudzba je imala 16 artikala, a kolicinski 30 stvari.
    Jos cekam jedan njihov paket s 5 artikala. Racunam vidjet ce na stanju da imaju gnijezdo viska. Osim ako ga nisu kome krivo poslali. Meni odma bude zao radnika, jer ako jesu a taj netko im ne vrati onda stvarno 👎🏻👎🏻👎🏻

Uh nadam se da ce mi doc, isto imam znaci 2 artika jedna i 25 arrtikala druga narudzba..isto mi bude zao radnika, ja uvijek polazim od sebe i nadam se da ljudi nisu stoka, al nazalost cesto svjedocimo da jesu 😬
    Isto se i meni cini..a jastuke ne planiram ni kupovat ni stavljat..imam (imat cu) vrece i lagane deke za ljeto i poplune za jesen, za zimu cu narucit zimske vrece s rukavima i mozda to i lagani popluni budu dovoljni, nekako cu to sve u hodu ..sad mi je bitno za prvu ruku imat kad dodjemo kuci..
    Ljubim vas sve, lijepo pajkite! 😘😘

Rose1
    03. Travanj 2020. 22:46

Cure moje, laku noc!!!😴😴😴

Nadam se ce se Ancy i Kaktusica javiti svaki cas s lijepim vijestima🙏🙏🙏

💙

yvette
    03. Travanj 2020. 22:51

Da, i ja sam bas zabrinuta. Dugo ih nema...

Suzi3025
    03. Travanj 2020. 23:00

Neznam,ja nisam koristila ali iskreno nisam ni strahovala. Uvijek pokrila s poplunom do trbuha i to je to.
    Vise sam strahovala od onog jedni rekli stavi na bok da spava,drugi na trbuh,treci na leda.vise me to plasilo od svega..mojoj je ionako uvijek bilo vruce i sve je s nogicama zgurala uvijek dolje kao sto je uspijevala i carapice si skinut s nogu 😂😂
    I dan danas je takva,uvijek joj je vruce a koristi samo poplun preko zime,za deku ni cut ne zeli a kamoli da ju vidi.

Suzi3025
    03. Travanj 2020. 23:01

U biti koja je sad praksa kako se bebu stavlja spavat? Iskreno nakon 9 godina i to zaboravila 🤦‍♀️🤦‍♀️

ena0206
    03. Travanj 2020. 23:01

Suzi3025

Neznam,ja nisam koristila ali iskreno nisam ni strahovala. Uvijek pokrila s poplunom do trbuha i to je to.
    Vise sam strahovala od onog jedni rekli stavi na bok da spava,drugi na trbuh,treci na leda.vise me to plasilo od svega..mojoj je ionako uvijek bilo vruce i sve je s nogicama zgurala uvijek dolje kao sto je uspijevala i carapice si skinut s nogu 😂😂
    I dan danas je takva,uvijek joj je vruce a koristi samo poplun preko zime,za deku ni cut ne zeli a kamoli da ju vidi.

Da i mene plase te poze...kako ih staviti da spavaju. Kupila sam pozicioner za bebu. Pa se nadam da ce mi olaksati u tome. 

ena0206
    03. Travanj 2020. 23:02

Suzi3025

U biti koja je sad praksa kako se bebu stavlja spavat? Iskreno nakon 9 godina i to zaboravila 🤦‍♀️🤦‍♀️

Po svemu sta sam cula, na bok je najsigurnije dok su bas bas male bebe.. 

dana130
    03. Travanj 2020. 23:14

Kad smo vec kod vreca, mene strah kao sto jr missy napisala da ne bude jos vise nervozna beba. Pogotovo kad je vec. Da li ima netko iskustva s ovakvim vrecama. Vidim da ih imaju i dada and rocco u svojoj ponudi
    https://ibb.co/yYrLFQq
    https://ibb.co/cbsSKPx
    https://ibb.co/d2Xmw9M
    Takoder cekam da se jave ancy i kaktusica ❤️

Baby girl 💜

Vucica
    03. Travanj 2020. 23:34

Ne znam meni je sve ovo novo ali svuda citam da bebe trebaju spavat jedino na ledjima... I da su najbolje vrece, bez ikakvih pokrivaca jastuka itd. Eto probat cemo tako 💪

Trudy
    03. Travanj 2020. 23:55

Kad sam rodila pred dvije godine preporucalo se da bebe spavaju na boku, ali i da ih se malo rotira- oba boka, moze malo i na ledja. Ledja se kao ne preporucaju zbog zalezane glavice. Tako da ja sam obicno malog rotirala i podbocila bih ga iza ledja zarolanim rucnikom da se ne moze prevrnut. A dok je bio budan svejedni kako. Kad malo ojacaju onda treba cim vise stavljat na trbuscic dok su budni da si jacaju muskulaturu ruku i vrata. Ali to postepeno, tipa minuticu pa povecavat s vremenom.
    I ja se vec brinem za ancy i kaktusicu 😕
    I rekla sam vec da ce me ovo brojanje pokreta zivcirat. Nakon vecere skoro nista... I kad sam prestala brojat onda je krenuo party..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.