Bebacja kad sam gledala setove posteljine, cinilo mi se da je skuplje kupiti set tipa jastucnica, navlaka, prekrivac nego samo donje plahte i vrecu za spavanje.
Dora meni je do sada sve bilo ok, ova predzadnja narudzba je imala 16 artikala, a kolicinski 30 stvari.
Jos cekam jedan njihov paket s 5 artikala. Racunam vidjet ce na stanju da imaju gnijezdo viska. Osim ako ga nisu kome krivo poslali. Meni odma bude zao radnika, jer ako jesu a taj netko im ne vrati onda stvarno 👎🏻👎🏻👎🏻
Uh nadam se da ce mi doc, isto imam znaci 2 artika jedna i 25 arrtikala druga narudzba..isto mi bude zao radnika, ja uvijek polazim od sebe i nadam se da ljudi nisu stoka, al nazalost cesto svjedocimo da jesu 😬
Isto se i meni cini..a jastuke ne planiram ni kupovat ni stavljat..imam (imat cu) vrece i lagane deke za ljeto i poplune za jesen, za zimu cu narucit zimske vrece s rukavima i mozda to i lagani popluni budu dovoljni, nekako cu to sve u hodu ..sad mi je bitno za prvu ruku imat kad dodjemo kuci..
Ljubim vas sve, lijepo pajkite! 😘😘
Cure moje, laku noc!!!😴😴😴
Nadam se ce se Ancy i Kaktusica javiti svaki cas s lijepim vijestima🙏🙏🙏
💙
Neznam,ja nisam koristila ali iskreno nisam ni strahovala. Uvijek pokrila s poplunom do trbuha i to je to.
Vise sam strahovala od onog jedni rekli stavi na bok da spava,drugi na trbuh,treci na leda.vise me to plasilo od svega..mojoj je ionako uvijek bilo vruce i sve je s nogicama zgurala uvijek dolje kao sto je uspijevala i carapice si skinut s nogu 😂😂
I dan danas je takva,uvijek joj je vruce a koristi samo poplun preko zime,za deku ni cut ne zeli a kamoli da ju vidi.
U biti koja je sad praksa kako se bebu stavlja spavat? Iskreno nakon 9 godina i to zaboravila 🤦♀️🤦♀️
Neznam,ja nisam koristila ali iskreno nisam ni strahovala. Uvijek pokrila s poplunom do trbuha i to je to.
Vise sam strahovala od onog jedni rekli stavi na bok da spava,drugi na trbuh,treci na leda.vise me to plasilo od svega..mojoj je ionako uvijek bilo vruce i sve je s nogicama zgurala uvijek dolje kao sto je uspijevala i carapice si skinut s nogu 😂😂
I dan danas je takva,uvijek joj je vruce a koristi samo poplun preko zime,za deku ni cut ne zeli a kamoli da ju vidi.
Da i mene plase te poze...kako ih staviti da spavaju. Kupila sam pozicioner za bebu. Pa se nadam da ce mi olaksati u tome.
U biti koja je sad praksa kako se bebu stavlja spavat? Iskreno nakon 9 godina i to zaboravila 🤦♀️🤦♀️
Po svemu sta sam cula, na bok je najsigurnije dok su bas bas male bebe..
Kad smo vec kod vreca, mene strah kao sto jr missy napisala da ne bude jos vise nervozna beba. Pogotovo kad je vec. Da li ima netko iskustva s ovakvim vrecama. Vidim da ih imaju i dada and rocco u svojoj ponudi
https://ibb.co/yYrLFQq
https://ibb.co/cbsSKPx
https://ibb.co/d2Xmw9M
Takoder cekam da se jave ancy i kaktusica ❤️
Baby girl 💜
Ne znam meni je sve ovo novo ali svuda citam da bebe trebaju spavat jedino na ledjima... I da su najbolje vrece, bez ikakvih pokrivaca jastuka itd. Eto probat cemo tako 💪
Kad sam rodila pred dvije godine preporucalo se da bebe spavaju na boku, ali i da ih se malo rotira- oba boka, moze malo i na ledja. Ledja se kao ne preporucaju zbog zalezane glavice. Tako da ja sam obicno malog rotirala i podbocila bih ga iza ledja zarolanim rucnikom da se ne moze prevrnut. A dok je bio budan svejedni kako. Kad malo ojacaju onda treba cim vise stavljat na trbuscic dok su budni da si jacaju muskulaturu ruku i vrata. Ali to postepeno, tipa minuticu pa povecavat s vremenom.
I ja se vec brinem za ancy i kaktusicu 😕
I rekla sam vec da ce me ovo brojanje pokreta zivcirat. Nakon vecere skoro nista... I kad sam prestala brojat onda je krenuo party..
Sortiraj odgovore
Najstariji