Kaktusice ti si se odlucila izvesti u petak navecer :) I to do dugo u noc 😉 Bitno da je bebica uljuskana i dobro, sve ostalo se da srediti..Drzim fige da je nalaz dobar i da malo samo kamen zeza da ne bi bilo dosadno slicajno ❤❤
Jutro zene!
Kaktusice ajde neka je beba okej, bit ces i ti, a bas nemas srece s tim mobitelima...
Valjda ce nam se i Ancy uskoro javiti!
Meni je jucer poslan paket iz Ethereala, uzela sam tetre j jastuk/dekicu od bambusa.
Stigla mi zatsita za krevet, jastuk/dekica i gnijezdo i minty dekica od Andy Brandy. Nije lose al malo mi nije neka kvaliteta pamuka, bar ovako na prvu, mozda kad se opere ne bude tako grubo pod rukom. Za ljeto necu uzimat vrecu, za jesen hocu. I uzet cu jos neku pletenu light dekicu za Pocetak i te ljetne mjesece da posluzi i kasnije. Ostalo nisam nista jos kupila. 😬
Kaktusice, drago mi je da je sa bebicom sve u redu. ❤️I da si ti ok nakon noćnog izlaska 😉
Curka je ❤
Zmya odlicnooo i ja planim naruciti od Ethereala...kakva ti je dekica??
Kaktusica❤❤❤❤❤ ali ne bis vjerovala da sam pomislila i da ti je nesto s mobom...ne znam jesi li ti ili netko drugi pricao da mu pao zbog bureka😂🤣😂
💙
Hej mamice, da najprije samo kazem da je manje vise sve ok zatvorena, beba super ali jucerasnji dan mi je bio lud! Najprije me muzev kolega nije pokupio jer je imao hitnocu na poslu, na kraju morao doci od muza brat iz druge opcine po mene. Ispao mi mobitel i raspao se, cekala doktora 4 sata jer je bila ludnica u radjaoni. Vratila se doma u 2 ujutro jer nisam mogla vise gledati, u 7 mi donio njegov brat novi mob i u 8 konacno otisla na pregled. E sad, kaze da je najvjerojatnije bubrezni kamen ali vadili su mi i krv da ne bi bilo slijepo crijevo. Bebica je super okrenuta je na zadak pa kaze da je moguce da me lupa nogama tocno po tom dijelu.
Oprostite sto sam vam zadala toliko brige ali kad sam.dosla doma legla sam samo 2 sata da odspavam.
Sad se vracam doma konacno i idem na zaostatke.
Jel se vratila Ancy?
Huh, drago mi je da si se javila.
Nadam se da je od svega nabrojenog ono najmanje zlo.
I da bebica ok🥰
Dora, jesi li ti možda zvala endokrinologiju pa da znaš kakvo je stanje tamo? Primaju li pacijente?
Trebala bih uskoro na kontrolu kod Hermanice... Najprije bih trebala odraditi vađenje, a zatim ostalo..
Zbilja mi se nekako ne ide među ljude tamo, posebice kad sam saznala da se i tamo pojavila korona...
Curka je ❤
Jutro cure.
Kaktusica se javila, hvala Bogu da je sve u redu.
Još da nam se Ancy javi da možemo opušteno uplovit u Subotu. Nisan ništa pisala, jer baš mi je neki nemir bia dok se ni jedna ni druga nisu javljale.
Sritno cure na pregledu danas 💓
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Kaktusica joj drago mi je čuti te, jako mi je drago da je beba ok, žao mi je jer postoji mogućnost da je kamenac... To zna boljeti baš, čula sam od par ljudi da je to vrlo neugodna bol. Jesi li znala s tim imati problema i prije trudnoće? Zbilja si imala lud dan 🤦♀️ Sad se lijepo pokušaj danas odmoriti i odspavati malo... Ajd hvala Bogu barem znaš sada da nije ništa opasno po bebu i da je s bebicom sve ok. Bit će ti ipak lakše disati 😅 Joj mi trudnice uvijek u nekoj brizi... Valjda neće biti ovako kad rodimo... 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Večer cure!
Skrinšotala sam da sam stala sa čitanjem na 549.strani, a sad ste već na 708.
Jednostavno ne mogu sve to popratiti…
Što je bilo sa ancy i kaktusicom?
Što sam propustila u zadnjih tri dana?
Cure, koje ste ušle u treće tromjesečje kao i ja neki dan, imate li problema sa spavanjem?Postane li vam problem duže vrijeme spavati na jednom boku?
Ja recimo na leđima više uopće ne mogu spavati…
Drugo? Meni je trbuh zbilja velik. Sestra mi je jučer rekla da izgledam kao da svatko malo trebam roditi…
Iskreno, strah me da ne naraste previše oš tih zadnjih 3 mjeseca. Uopće ne želim pomišljati, ukoliko se još poveća, kako ću se sagibati i kretati…
Ima li još koja od vas koja pomišlja da ima preveliki trbuh za svoje tjedne trudnoće…? Bojim se da možda nešto nije u redu, ukoliko je toliko velik..
Dok gledam druge cure i njihove trbuscice, ja izgledam ko da moram sutra roditi, a u manjem tjednu sam. A sto se tice spavanja, vec skoro 2.mj ne mogu dugo u jednom položaju, tj boku. Počinju me kukovi boljeti pa svako malo mjenjam, a okrecem se ko medo brundo. Puno puta i supruga probudim 🙈🙈🙈🤣
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji