Ancy, meni je loše kada to pročitam, ne mogu ni zamisliti kako je tebi. Molim te javi nam promjene🙏😘😘
Ancy draga i ja bi posla za svaki slucaj, da budes mirna, nadam se da je sve u redu 😘😘
Mene jos od prije neki dan ziga oko bubrega pa sve preko pasa do malo iznad slijepog crijeva. Pretpostavljam da je to zbog bubrega ali ne mogu danima nagadjati sto je. Muz danas dezuran bas s ovima koji su na respiratoru od korone, zvao je ginekologa i rekao da dodjem ako se bojim, da dolaze zene zbog gluposti a ja s bolovima u bubregu ne smijem glumit heroja. A sad najzalosnije, muz uzeo auto, imam 4 dobre prijateljice koje nisu u gradu, nemaju propusnicu, svekar seta okolo i nalazi se prijateljima i strah me da me on vozi, taksi takodjer, ne znam tko se sve vozi u njemu, kise li ili kaslje… daleko mi 4km prepjesaciti, i ovako ne smijem puno hodati. Dodje mi da legnem i placem, grozno je kad ste prepusteni sami sebi a nemocni 😔
Na kraju cu ipak morati riskirati glupi taksi cini mi se ili cekati da bol cudom prodje.
A jebemu draga, pa bas da te nema tko odbaciti..a mozda svekar. Sjedenes iza, stavis maskicu. Kad dođes doma sva se okupas…meni to zvuci bas kao bubreg. Ginek mi je rekla da u trudnoci boli bubreg bas tako kako si opisala pa cak i do prepone
Jesi radila uzv bubrega? A isto tako opet znaju boljeti i ligamenti jedino sto oni bas ne zigaju. Mozda nije nista, ali bolje provjeriti ako ne prestaje
Cula sam se sad s ginekologom, rekao je da je najvjerojatnije bubreg ali da bi on da dodjem, da ce on doci po mene ako treba 😆 Evo idem se otusirati, muz je angazirao kolegu da me pokupi. Javim vam se cure 😘😘
A k vragu i bolovi više 😡 držim fige da nije ništa ozbiljno 🤞
Vrapcicdr opce prakse mi je rekla da njima jos nista nije osposobljeno i da vjerojatno nece biti do iduceg tjedna. Slobodno da idem s ovom propusnicom koju mi je gin dala prije uvodjenja e-propusnice. Ona kaze da ni sebi ne mogu izdati, a rade van mjesta prebivalista. Gin nema pristup uopce i niko im nista ne zna reci za to.
Doraimam onu staru propusnicu na kojoj tocno pise termin pregleda, doktor i ustanova. Idem s tom pa kud puklo da puklo.
Danijela ma idem s ovom i zaboli me fifi eto. Sto se tice bocica, ja sam bas pisala o tim dr. Brown’s jer mi je sestra to preporucila. Nju je spasila s necakom i puno pomogla oko grcica. Rekla je i da su u DMu najpovoljnije pa da si tamo pogledam.
Ancyodi ti u bolnicu nek te dobro pregledaju za svaki slucaj.
Kaktusicasretno i javi se.
Suzi ja sam ti iz Gorice
Da, moja sestra ih je isto za malog koristila. Baš san i ja gledala di ih ima pa vidin da ih prodaju manje više svi dječji dućani i dm.
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Ancy draga i ja bi posla za svaki slucaj, da budes mirna, nadam se da je sve u redu 😘😘
Mene jos od prije neki dan ziga oko bubrega pa sve preko pasa do malo iznad slijepog crijeva. Pretpostavljam da je to zbog bubrega ali ne mogu danima nagadjati sto je. Muz danas dezuran bas s ovima koji su na respiratoru od korone, zvao je ginekologa i rekao da dodjem ako se bojim, da dolaze zene zbog gluposti a ja s bolovima u bubregu ne smijem glumit heroja. A sad najzalosnije, muz uzeo auto, imam 4 dobre prijateljice koje nisu u gradu, nemaju propusnicu, svekar seta okolo i nalazi se prijateljima i strah me da me on vozi, taksi takodjer, ne znam tko se sve vozi u njemu, kise li ili kaslje… daleko mi 4km prepjesaciti, i ovako ne smijem puno hodati. Dodje mi da legnem i placem, grozno je kad ste prepusteni sami sebi a nemocni 😔
Na kraju cu ipak morati riskirati glupi taksi cini mi se ili cekati da bol cudom prodje.
A jebemu draga, pa bas da te nema tko odbaciti..a mozda svekar. Sjedenes iza, stavis maskicu. Kad dođes doma sva se okupas…meni to zvuci bas kao bubreg. Ginek mi je rekla da u trudnoci boli bubreg bas tako kako si opisala pa cak i do prepone
Jesi radila uzv bubrega? A isto tako opet znaju boljeti i ligamenti jedino sto oni bas ne zigaju. Mozda nije nista, ali bolje provjeriti ako ne prestaje
Cula sam se sad s ginekologom, rekao je da je najvjerojatnije bubreg ali da bi on da dodjem, da ce on doci po mene ako treba 😆 Evo idem se otusirati, muz je angazirao kolegu da me pokupi. Javim vam se cure 😘😘
Kaktusice sritno, nadan se da su tek neki standardni trudnički bolovi 😘
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Jel netko naručiva bočice od DrBrowns? Dobila san info da su extra tako da san se ja odlučila za njih.
Ja sam ih koristila kod oba djeteta jer su u rodilištu poceli hraniti na njih pa sam nastavila. Stvarno su odlicne protiv stvaranja mjehurića u mlijeku. Vodi racuna da uzmes one zelene boje koje kasnije mozes koristiti bez unutarnjeg dodatka. Malo je veca tlaka prati ih jer ima hrpa dijelova ali mi nikada nisu procurile sto mi je se sa drugima znalo dogoditi
Cure.. meni su otkazali pregled kod endokrinologa stigla sam u pon vadit krv.poslali su mi nalaz na mail i sad ja moram njega prosljediti svojoj doktorici opce.prakse koja me opet negdje mora slat il dat terapiju neznam sta.
Ugl meni se je sad stalno povisen ft3 i ft4 ,tsh se smanjio odmah na pocetku a on je kao najbitniji.ima.koja mozda iskustva?
Prvi nalaz u 11mj.
Ft3 6.65h h
Ft4 11.1 l
Tsh 3.00
Drugi nakon 2 mj.
Tf3 8.22
Ft4 10.5
Tsh 1.44
I sad zadnji
Ft3 6.97
Ft4 9.63
Tsh 1.48
Ako koja ima iskustva il iste probleme pls help.brinem se. Doktor mi je uvijek ravnodusan i sve kao ok ali ove koze na tel su me isprepadale kao nije vam bas dobar nalaz… hh
Nalaz je ok, al bi iapk ovaj ft3 koji je jako bitan u trudnoći trebao biti niži. Ja bih se ipak posavjetovala sa endok.
A ocigledno to nije trenutno moguce .cim su me zvali i uputili doktorici opce prakse. Bas me nervira to i to sto sad neznam sta dalje .cekat da se sve zavrsi pa opett do bolnice se ponovo narucivati kod enfokr.
Dokt opce.prakse po nalazima kaze da ostanem na istoj terapiji i da je uputila uputnicu sta god to znacilo.
Nikita i CurlySue možete staviti link tog Twistshake paketa, čisto da bacim oko o čemu pričate? 😊
.
Što se tiče popisa, mislim da neće danas biti, ja kao i vi već duže vrijeme planiram sastaviti ga, ali ovih dana ću svakako..
Cure.. meni su otkazali pregled kod endokrinologa stigla sam u pon vadit krv.poslali su mi nalaz na mail i sad ja moram njega prosljediti svojoj doktorici opce.prakse koja me opet negdje mora slat il dat terapiju neznam sta.
Ugl meni se je sad stalno povisen ft3 i ft4 ,tsh se smanjio odmah na pocetku a on je kao najbitniji.ima.koja mozda iskustva?
Prvi nalaz u 11mj.
Ft3 6.65h h
Ft4 11.1 l
Tsh 3.00
Drugi nakon 2 mj.
Tf3 8.22
Ft4 10.5
Tsh 1.44
I sad zadnji
Ft3 6.97
Ft4 9.63
Tsh 1.48
Ako koja ima iskustva il iste probleme pls help.brinem se. Doktor mi je uvijek ravnodusan i sve kao ok ali ove koze na tel su me isprepadale kao nije vam bas dobar nalaz… hh
Nalaz je ok, al bi iapk ovaj ft3 koji je jako bitan u trudnoći trebao biti niži. Ja bih se ipak posavjetovala sa endok.
A ocigledno to nije trenutno moguce .cim su me zvali i uputili doktorici opce prakse. Bas me nervira to i to sto sad neznam sta dalje .cekat da se sve zavrsi pa opett do bolnice se ponovo narucivati kod enfokr.
Dokt opce.prakse po nalazima kaze da ostanem na istoj terapiji i da je uputila uputnicu sta god to znacilo.
Onda poslušaj nju. Ja se sa svojom dr čujem preko telefona. Ali idem privatno pa je to drugačije.
Nakon ovakvog dana, sad fino lezim na terasi i upijam zrake Suncahttps://ibb.co/WtDHHFNu ugodnom drustvu ofc 🤣 sad bi mi sladoled sjeo ko budali samar, al 17h je i vise nista ne radi ☺️
Uzivaj, napuni baterije
💙
Jel netko naručiva bočice od DrBrowns? Dobila san info da su extra tako da san se ja odlučila za njih.
Danijela ja sam te bočice dobila na poklon o frenda koji radi u ljekarni i to one anti colic, kaže da su najbolje.
Sortiraj odgovore
Najstariji