Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    10. Ožujak 2020. 09:53

Mimoza super za uspješan pregled!!!
    Dana čestitke na curici, neka je sve dobro ...slikica divna 
    Što se tiče ručka kod nas je skuhan toč i pasta danas ; kako radim moram dan prije kuhat, pa muž završi prilog ili nešto.

dana130
    10. Ožujak 2020. 09:58

anavo5 ,eovyn, dora, kaktusica, svea, mimoza, rio hvala vam curke  nadam se da nisam nekog izostavila :)
    rose, hvala, za dužinu realno nisam ni pitala, dok je on rekao da je scve okej, toga ću se i držati i ne zamarati bezpotrebno.
    Pčelice također i tebi želim uspiješan pregled 
    m_maaree, da, baš sam neki dan pisala, kako sa sanjala da je doktor rekao da s bebicom nije sve okej, ne želim se ni prisjećati, ali uvijek je tu vrapčić da nas utješi s freudom:)

Baby girl 💜

Rose1
    10. Ožujak 2020. 09:59

Bravo cure koje jos radite,svaka cast, ja ne radim 2mj i bome sad ne bih ni mogla od tog pritiska, smeta mi bas

💙

Rose1
    10. Ožujak 2020. 09:59

dana130

anavo5 ,eovyn, dora, kaktusica, svea, mimoza, rio hvala vam curkenadam se da nisam nekog izostavila :)
    rose, hvala, za dužinu realno nisam ni pitala, dok je on rekao da je scve okej, toga ću se i držati i ne zamarati bezpotrebno.
    Pčelice također i tebi želim uspiješan pregledm_maaree, da, baš sam neki dan pisala, kako sa sanjala da je doktor rekao da s bebicom nije sve okej, ne želim se ni prisjećati, ali uvijek je tu vrapčić da nas utješi s freudom:)

Slazem se u potpunosti s tobom, oni znaju

💙

Amelie 1
    10. Ožujak 2020. 10:04

Leonie ja sam se doslovno natankavala čajem zadnjih par dana, puno limuna i meda i med sam jela još na žlicu. Kuhala sam ono mlijeko na karameliziranom šećeru i dodavala žličicu svinjske masti u to i cuclala isla pastile (jedino njih smijemo u trudnoći). 
    mimoza i dana cestitam na uspješnim pregledima! 
    Nove cure dobrodošle i sretno do kraja! 
    Cure koje danas pune tjedne, cestitam☺️
    Još malo krećemo odbrojavati tjedne do poroda 🥳

Fluffy
    10. Ožujak 2020. 10:32

Eovyn, Tea ma nista, drago mi je da mogu pomoci. Od njih 5 ti nece biti nista Eovyn, ne brini. A sta se tice otkucaja, mozda su ti malo visoki jer ti je tlak nizak...to je nekako normalna pojava ako se tlak spusti da srce pokusava to kompenzirati. To je cesto u trudnoci. Ja sam i navikla na taj nizak tlak jer mi je uvijek takav bio, cak sad u trudnoci imam uredan skolski😀, 
    Mimoza, fino raste bebica 🥰🥰 cestitke na pregledu
    Dana, tebi takoder...preslatka ti je bebica. Mojoj je na proslom pregledu ukljucila 4D pa imamo bas lijepu sliku kako drzi prstic preko usta...kao da radi 🤫. Ja sam iduci put na pregledu 18.3. Pa me bas zanima kolika je sad. 😀
    Jos jedno pitanje...vi cure koje nemate macku doma, jesu vas ginekolozi slali na testiranje za toksoplazmu? 
    Nedavno mi je prijateljica ostala trudna, i njoj je njen dao uputnicu za tu pretragu pod normalno...ona nije ni znala za sta je to, kamoli da ima macku.  

Nikita206
    10. Ožujak 2020. 10:33

Trudy

Dora i Zara cestike na 25.lijepih tjedana ❤️ meni pise jos 100 dana do termina u aplikaciji 🥳 Žuža cestitke na ulasku u zadnje tromjesecje 🥳
    Dana kako je bilo danas? Kad se vidimo na jednom zajednickom pregledu? 😁
    Za bolesti, nadam se da ce svi sto prije ozdravit 😘 mi evo jedno 4 dana nismo nos usisavali, danas krenula nova tura 🙄
    Ja nemam inspiracije sto kuhat danas… Sutra nema muza pa ce bit jaja 😄
    Bizaran san kod mene nocas 😳 da su mi "izvadili" bebu u posteljici, to je bila kao neka zdjelica bez gornjeg dijela, on je plivao unutra. Malo smo pogledali jel sve u redu i vratili "zdjelicu" nazad 😁

Joj slično sam i ja sanjala neki dan ali malo ružnije, spomenula sam ali nisam htjela prepričavati. Ja sam u snu počela krvariti i onda je nešto počelo izlaziti iz mene i nisam mogla zadržati i izašla je beba u posteljici  i onda panika s dečkom dal može preživjeti ako je još uvijek u posteljici i sa pupčanom, kako ćemo se tako odvesti na hitnu... Užas

Zašto svi tako zabrijavamo 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Bebac24
    10. Ožujak 2020. 10:35

Cestitke na super pregledima, i novoj curici 🌼
    Ja napravila kremu da iskoristim pudinge i napravit cu tortu. Neki dan mi mali kaze mama napravi mi tortu al kad mi nije rodjendan 😊tako da evo moje odmaranje 😂
    Bas me zanima dal cu imati danas kontrakcije  jer sam vec dosta toga radila. Dok cijeli dan odmaram onda ih uopce taj dan nemam 😊muz bio po uputnicu za urinokulturu pa ce sutra ili prekosutra odnesti. 

Vucica
    10. Ožujak 2020. 10:38

Fluffy mene su u 25.tjednu testirali na toksoplazmozu iako nemam macku, mislim da je to standard

Vucica
    10. Ožujak 2020. 10:46

Cure imam jedan problem administrativne prirode a ne mogu dobiti nikog od ginekologa na telefon, a rekli su mi da izbjegavam dom zdravlja zbog virusa. 

Na komplikacijama sam, a selim se u drugi grad gdje tek moram dobiti novog ginekoga. Do kraja 2.mj. dobila sam doznake od svoje stare ginekologice i ona mi je rekla da ce mi sad zatvoriti bolovanje i kad se upisem kod novog ginekologa on ce mi ga opet otvoriti.

Meni se selidba oduzila i tek sutra putujemo sad me zanima koliko u nazad mi on moze otvoriti bolovanje? Strah me da ne ostanem bez primanja vec je 10.3. 🤔🤔🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.