Ja sam sve više iznervirana sa svojom ginekologicom kad vidim kako vi imate dobra iskustva (uglavnom) sa svojima a znala sam da je takva, samo što nisam bila godinama kod nje jer sam se pregledala privatno i ne znam šta mi bi da odlučim da mi ova vodi trudnoću... Nabije mi te prste unutra bez imalo nježnosti, ja se trgnem od neugode i boli, a ona govori opusti seee, nemoj se tako stisnuti
Uglavnom, ja ću danas čufte za ručak
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Flufy meni odmah dala da se testiram na TORCH, on obuhvaca i toksoplazmu, nije ni pitala za macku
Nikita uh, uzas, mene jos nisu ni pregledavali prstima, po Ri to svi izbjegavaju jer gdjegod dođem svi govore da ne pustim da me se previse prcka prstima, vaginalni mi radili i preko trbuha...meni sad vise nista nije jasno. Cure jesam li ja jedins koju nisu pregledavali prstima???
💙
Vucica ne znam kako to ide nazalost...
Fluffy u prvoj trudnoci sam kompletni TORCH odradila a sad mi nisu dali, radila sam samo za HIV i hepatitis. Mislim da je to do ginekologa.
Pozdrav. Pratim vas vec duze vrijeme, tu i tamo se javim za neki savjet 🙈
Ja sam trenutno 24+4, jos ne znamo dal cura ili decko, jer se na svakome pregledu tak posloži da se nista ne vidi 🤣🤣🤣
Valjda će u petak bebač biti bolje raspoložen 🤞
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Rose ja sam prvu trudnocu vodila u Rijeci i gledali su me vaginalno, prstima moraju provjeriti. Bila sam i kod dr. Vlastelica i dr. Manestra privatno a posloje na poliklinici su se valjda svi izredali ali to je bilo od 34.tt.
Dana drago mi je da je pregled dobro prosao. Meni isto nije u 20.tjednu ogtt spominjao nego smo to sad bili spomenuli. Tako da vjerujem da ce ti na iducem pregledu rec sto i kako, ako ne,podsjeti ga 🙂 i cestitam na curki 👨👩👧
Ovo za bolovanje ne znam 😕
Nikita meni cak nije bio neugodan san, to je kao trebalo tako bit da izvadimo i vratimo bebu 😂 najzanimljiviji dio mi je bilo to vracanje nazad 😂
Ja sam se odlucila za nezdravi rucak danas.. pohani sir, vidjet cu jos s cim. Al bila sam dobra u zadnje vrijeme 😂 i planiram bit aktivna pa ce se potrosit 😁
Rose mene ne pregledava vaginalno uopce vec dugo. Sjecam se da me u prvoj trudnoci negdje pred kraj poceo, al ne sjecam se vise od kojeg tjedna je to bilo..
Vucica ne znam kako to ide nazalost…
Fluffy u prvoj trudnoci sam kompletni TORCH odradila a sad mi nisu dali, radila sam samo za HIV i hepatitis. Mislim da je to do ginekologa.
Uhh hvala svejedno, sve vise me brine.
Meni su tek nedavno dali tu toksoplazmozu sa 26 tjedana, a hiv i hepatitis odmah na pocetku trudnoce. Mozda ce i tebi kasnije.
trancie, daisy, bebac
fluffy, ma preslastki su mi te fotkice ovo je kratko upalio 3D i dao mi slikicu. Ja sam radila negdje još na početku tokso, tj. kao što su rose i kaktusica rekle, kompletni TORCH.
Rose, ni mene nije pregledavao prstima,bar koliko znam, prvi pregled kad sam bila cca 5. tjedana, i oko 9 mislim je radio vaginalni ultrazvuk, nakon toga sam bila 3 puta i svaki put samo uzv preko trbuha.
Baby girl 💜
Ja sam sve više iznervirana sa svojom ginekologicom kad vidim kako vi imate dobra iskustva (uglavnom) sa svojimaa znala sam da je takva, samo što nisam bila godinama kod nje jer sam se pregledala privatno i ne znam šta mi bi da odlučim da mi ova vodi trudnoću… Nabije mi te prste unutra bez imalo nježnosti, ja se trgnem od neugode i boli, a ona govori opusti seee, nemoj se tako stisnuti
Uglavnom, ja ću danas čufte za ručak
I meni moja tako. Prosli puta sam bila ljuta jer mi nije uzv radila a ja umirala 4 tjedna od znatizelje da li ce biti ok beba itd. Sad do 21. TT opet cekati. Vaginalno mi sve radi, okrece tu vrazju sondu u sve smjerove 😅 toga me strah u pocetku bilo da ne bi opet krvarenja mi se pocela javljat ali evo imam srece, dobro sam
Sortiraj odgovore
Najstariji