Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anav05
    09. Ožujak 2020. 08:01

yvette

Ja sam usla u 27.tj i po svim aplikacijama sam i ja sluzbeno usla u 7.mj, odnosno zadnje tromjesecje. U utorak sam na pregledu pa cu bas pitati i doktora, ali da, sto god sam instalirala dolaze mi sadamailovi i cestitke na ulasku u zadnje tromjesecje. Tako da nemas brige zmyja, ti si tjedan vise od mene.
    Ena cestitam na decku 🎉🎊👶

Čestitam😊😊

• amber
    09. Ožujak 2020. 08:05

Jutro curke sretno svima danas ko ima pregled i ko pije slatko😉zanima me svako koliko vas gledaju ginekoloski dole dali prilikom svakog pregleda ili ?

• Bebac24
    09. Ožujak 2020. 08:08

amber

Jutro curke sretno svima danas ko ima pregled i ko pije slatko😉zanima me svako koliko vas gledaju ginekoloski dole dali prilikom svakog pregleda ili ?

Curke prvo hvala na zeljama, supatnicama zelim da cim prije produ ta 2h.
    Mene svaki put stavi na stol i sa rukom gleda dali sam otvorena, a vaginalno uzv mi je radila sad u cetv da izmjeri cerviks zbog kontrakcija. 

Maggy_1
    09. Ožujak 2020. 08:15

Evo i ja čekam drugo vađenje, još nekih pola sata. Glukoza nije bila strašna. 

Rose1
    09. Ožujak 2020. 08:19

amber

Mene su samo jednom u21.tj i prosli tj kad sam bila na hitnoj, i to vaginalni uzv, nisu prstima nis provjeravali

💙

Rose1
    09. Ožujak 2020. 08:38

Cure, znate li di se mogu kupiti trudnicke najlonke? Na netu pise Jadran, h&m se spominje, ali nema u Ri. Sto je s tezenisom, calzedoniom???

💙

Vrapčić123
    09. Ožujak 2020. 08:38

Jutro curke!
    Nadam se da ste barem solidno spavale 😄
    Zmya čestitam na ulasju u 28.tjedan, odnosno 3.tromjesječje 🎉🎉🎉Omg, pa ti kada dođeš u rodilište pitat će te jesi li pobrkala koliko si trudna kako si vitka i imaš mali trbuh... 🤣🤣🤣
    Ena čestitam još jednom na dečkiću 💙
    Ivcy, Tea, Bebac curke sretno na vađenju krvi, nadam se da će svi nalazi biti tip top 🤞🤞🤞
    Dora kako si ti spavala i kako su bebice tvoje? 🥰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    09. Ožujak 2020. 08:39

Evo su mi na viziti rekli da slobodno nastavim sa magnezijem ☺️ s tim da sam u medjuvremenu googlala, on se zadnji mjesec ukida zato da ne odgadja kontrakcije i porod, tako da nastavljam svakako sa 400(2tbl solgara) Mg i jos ga u ovoj mojoj almagei ima 50..neka, taman da me opusti, smanji kontrakcije, odrzava probavu, smanjuje grceve u nogama i rukama! 🤭

yvette
    09. Ožujak 2020. 08:39

Ja sam digla svoj nalaz ogtt, bezveze sam se plasila cijeli vikend
    0 min= 4.6
    60 min= 8.3
    120 min= 4.5
    Sretno svima !
    Ja sam danima uzasno pospana i jedva ustajem, jutros mjerim tlak i 95/65.

Trancie
    09. Ožujak 2020. 08:42

Ena baš si me nasmijala.... sa vezicom i svim,ali znam masu slučajeva da se tako zezne, zato neki ginekolozi i neće da potvrde spol prije dvadeset tjedna, ali glavno da je sve ok s bebicom.
    Dana neka je počelo udarati, da si mirna, ja to komešanje nisam ni osjetila nego samo jače ili blaže udarce, biće zavisi kako je okrenuto.
    Panda i meni su super iz Lidla tajice, uzela sam si i kao hlače , mada bi volila da su duže za čizmice da se ne dižu baš
    Pčelica onda se zamjeni s Enom hahahaha ma neće, bit će to sve ok 
    Zmya čestitke na ulasku u zadnje tromjesečje, još malo 
    Dora drži se, znam da nije lako ležat u bolnici!
    Sretno cure na pregledima i oggt testovima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.