Da, nazalost Sljeme je poznat epicentar 😣 samo vec dugo nije bilo ovako jakih potresa. Nadam se da ste sve ok, moj bebac evo vec preko pola sata luduje iako ja nisam imala dojam da sam se tak jako prepala 😐 on osjeti bolje 😟
Jutro, jeste svi ok? Bila sam budna u krevetu, nisam mogla odma skuzit da se sve drma od potresa, prvo pomislila na jak vjetar jer smo u potkrovlju. Kaze muz je to ti je potres, zvukovi ko da ce se krov i zidovi iscupat, uzas... Citam Zg je jako pretrpio uhhh 😥
Zao mi je cure citam i ne vjerujem sta citam !!!valjda nece jos dalje dase trese ..Dora izdrzi,nemoj samo da zaboravis cilj koji imamo za nase bebe
Jutro. Meni je stres prouzrokovao kontrakcije. Evo me u autu ispred zgrade sa sinom, a suprug se ne boji, on je u stanu. Ljudi se masovno grupiraju, tek će se sada virus raširiti
Cure, da...bas me to jucer potreslo. Sad sam se smirila dosta. Hvala vam na podrsci.
Alii sta je sad ovo s potresom...pa kud sad i to? 😰😭 jeste li sve dobro? Ne mogu vjerovati sta se dogada...
Mrvicak, bas mi je zao...jel te muce puno kontrakcije? Probaj se smiri sto vise mozes radi bebe. Stvarno grozno...
I ja sam bas pod stresom. Brinem zbog svega. Osjeti to i beba stalno se mrda. Moji su isto u zgu vani u autima bas katastrofa!
Dora kako je kod vas u bolnici stanje?
Sortiraj odgovore
Najstariji