Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    19. Ožujak 2020. 11:09

Zmya a mogu misliti ksko ti je, ti dvaput prolazis isto mucenje, ali jaka si ti i izdrzat ces i ovo❤sad ste tu i nemoj ni razbijati glavu time da se niste trebali vracati

Ivcy samo pozitivno, pazila si i napravila sve stto si mogla, bit ce sve superrr na preglrdu, cekamo lijepe vijesti
    Nikita, Mrvicak, Ena, Ivcy,CurlySue sretnoooo!!! Javite se s lijepim vijestima

Trancie zgodnicka, mali presladak trbuscic❤, i meni takav bio,a od 21.tj iskocio

Vrapcic odmaraj, nadam se da ce se te glupe kontrakcije smiriti, sigurna sam da je sve ok jer ih vecina cura ima, ja sam jucer bila toliko nervozna, a i bebica zbog toga aktivnija i trbuh se stvrdnjavao, ocito te kontrakcije...ja ih bas ne prepoznajrm jer me i crijeva grce, bebica udara i onda se stvrdne na tom mjestu pa mogu i ne moraju biti...

Kolacic idi ti na bolovanje, nek ti pise kontrakcije ili nesto, a i dovoljno je sto hara korona

Mocho cestitam na uspjesnom pregledu🥰odmaraj i tako smo svi takorec u izolaciji

Kaktusica korone ima svugdje, siri se i sirit ce se, ima toga i puno vise, citam da stede na testiranjima...znam da brines, ipak je on u bolnici, anasteziologa je i tako malo i nadam se da to i njegovi kolege imaju na umu, a uz to doma i trudnicu, cuvsjte se

Mrvicak glavno da si zatvorena, bit ce to sve ok, samo miruj...a i tako sve odmaramo, nema nam druhe
    Dana nadam se ce ti to brzo proci, ja sam ih odmah operirala nakon sto sam 1.put zavrsila u bolnici pa i nemam nekog iskustvs, odmah odlucili vaditi jer je bilo prestrasno i oni su bili u cudu ksko se to dogodilo, kadulja je inace super, ja sam ispirala nakon operacije umnjska, nemoj ke gutati jer u trudnoci nije bas...mozda i bezalkoholni propolis

💙

Rose1
    19. Ožujak 2020. 11:13

Joj i zaboravila Doru 🙈🙉🙊kad sam kopirala, izostavilo mi te...tebi svaka cast, divim se tvojoj pozitivi... imas lijepu i ohrabrujucu rijeci  za svaku od nas...ne znsm sto si po struci, ali trebala si biti psiholog/pedagog ili nesto srodno

💙

zmya
    19. Ožujak 2020. 11:19

Motivacijski govornik hehe! :)

zmya
    19. Ožujak 2020. 11:22

Ovo sam gore za Doru napisala pa je uletio post :)
    Danas nekim cudom, ista otkazana narudzba iz H&Ma se odaslala, dakle, radi - sve u redu!
    Moj bebolino se rasteze obasjan zagrebackim suncem, vidjet cemo kako mu se svidja ovaj nas zrak hehehe.

Izvadila sam i suhih smokava iz skrinje, paket Ferrera, nekako sam bolje volje 
    Sretno svima, pratim vas, od sada u istoj vremenskoj zoni, yeeeah

Amneris
    19. Ožujak 2020. 11:22

Yvette i mi smo trebali krenuti od ponedjeljka s adaptacijom kupaonice, sve naručili sve stiglo, majstori otkazali za neka bolja vremena. Nije bed, bebu neće biti briga što ima pločice iz Jugoslavije. 
    Rio nasmijala si me s mačkom. Moja preko dana anđelak, samo spava, a po noći se dreči i mjauče, hoće se maziti i prede kao luda. Noćas ako mi nije 10 puta došla u pohode. Prije je po dragom tako noću jahala, a otkako on radi vani, postala je teška ovisnica o meni. Bit će veselo kad krene mala noćna muzika, beba plače, a ova demonka mjauče.. majko mila!
    Meni se upravo peče onaj fini baguette iz Lidla.. a poslije ću šparoge s jajima na salatu...ja ne znam kako vi, ali ja čim pojedem nešto, odmah razmišljam što je sljedeće na meniju. Danas imam isplanirano za cijeli dan jelovnik🤤

Amneris
    19. Ožujak 2020. 11:25

Doru def za psihologa, ali ima potencijala i za stand up komediju u slobodno vrijeme

Vrapčić123
    19. Ožujak 2020. 11:25

Pčelica sve će to biti ok, oni su stvarno ok, tako da i ako bude nešto, nećeš sigurno imati problema 👍
    Kaktusica ma znaš što i trebate otići u neku normalnu zemlju gdje se cijeni ta struka, onda su naši u čudu kako doktori odlaze u inozemstvo, ma nek ih bude sram, prvo bi trebali bolje biti plaćeni za takav odgovoran posao, a drugo taj odnos naših ljudi prema toj struci, u smislu lako je njima, a da je lako onda nek svi završe medicinu i odgovaraju za ljudski život... Ma baš me naljute takve stvari zbilja. Kod nas općenito sve naopako. Ma evo primjera, prijatelj nam živi u Švicarskoj i kaže kako su odgajatelji, učitelji, profesori i slični vrlo dobro plaćeni i jako cijenjeni kod njih. On je u čudu kako je kod nas takav stav prema navedenim strukama 🙄 A kod nas se čovjek općenito ne cijeni, kao pojedinac mislim. To je primarni problem po mom mišljenju. 
    Mocho hvala na odgovoru, onda će očito i moj doktor morati zatvoriti na neko vrijeme ako tu odluku donesu. A samo da ovo stanje što prije prođe. 🙏🤞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    19. Ožujak 2020. 11:32

Rio13

Rose dobra ti je ova. Dora za psihologa, Vrapcic i Kaktusica za nutricioniste iMrvicak za evidenticara 🤣

Hahaha da, potpisujem😉🤗Amneris, Zmya a moze usput i to honorarno😂stigne ona sve

💙

Nikita206
    19. Ožujak 2020. 11:34

Nemam vam šta za prijaviti, iživcirana sam i na rubu suza, opet mi nije radila ultrazvuk, popizdit ću više tako dok ne rodim  ručno me pregledala, valjda je sve ok jer mi rekla nije ništa, i sa onom prastarom drvenom trubicom poslušala otkucaje ko da sam u 15.stoljeću, iskomentirala rompada (ajde bar to) i da je zadovoljna i poslala me ća. Čak i željezo je po njoj dobro! To što sam ja ostala nezadovoljna nju ne briga... 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Vrapčić123
    19. Ožujak 2020. 11:41

Trancie uf vjerujem ti, kažu mnoge žene da kilaža često doista nema veze s težinom poroda, nego položaj i mnoge druge stvari... Nadam se da će ti ovaj put beba izletjeti samo i da će biti lakše 😂🥰😍☺️
    Mrvičak drago mi je da je stanje barem isto, da se nije ništa pogoršalo. Vjerujem da će i s bebom biti sve ok. Znači određeno ti i dalje mirovanje? Pretpostavljam strogo mirovanje kod kuće ili bolnica? Joj meni se javljaju menstrualni bolovi bez prestanka već par dana i uz kontrakcije ponekad u kombinaciji. Kada mirujem manje je kontrakcija, no menstrualni bolovi ne staju. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.