Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tea1401
    18. Ožujak 2020. 13:06

Alisanazemlji

Cure, stigle su mi nalazi sa OGTT - a.
    GUK natašte mi je 5,2, dakle, povišeno (granica je 5,1)
    Glukoza nakon 60min 6,6,
    Glukoza nakon 120 min 6,2.
    Izgleda da je ovo zadnje dvoje unutar ref. vrijednosti.
    Kako biste to protumačile?
    Čini se da nemam gestacijski dijabetes, ali bih trebala pripaziti na prehranu?

Alisa, malo na granici ovo prvo vadenje..ali mozda malo pripaziti na prehranu...
    I da sljedeci put kad budes isla kod Hermanice pokazi joj nalaz,cisto dani ona vidi...😘

Anja🌸🌸

Fluffy
    18. Ožujak 2020. 13:06

Ono gore sam zeljela napisati “nije preporucljiv ali mozes malo mazati” 😅. Sorry na brzinu sve pisem 

Fluffy
    18. Ožujak 2020. 13:08

Mrvicak, iduci pregled mi je 23.4. Pa kad budes pisala listu ponovno da me ubacis 😀

18. Ožujak 2020. 13:22

Fluffy odlično na lijepim vijestima. Brzo nam male loptice rastu ❤️ mojoj nikako nisu dragi ti menstrualni bolovi, opet ću je pitati sutra na pregledu. 
    Kolostrum - već sigurno 20 dana curi iz lijeve sise samo 🙈
    GUK - iskreno se ne razumijem u to, mene to tek čeka. Možda bolje malo pripaziti na prehranu prije ponovnog vađenja, ako ga uopće bude 🤔
    Vrapčić, nadam se da se smirilo. Vucice tebi? Netko je jos spominjao bolove, ne radi mi mozak.
    M_maree kako si ti danas?
    Duphaston - pila otpočetka do 21.tjedna,zbog prijetećeg pobačaja. Malo me napuhivao. Mislim da su rabi tjedni pa se strpi još malo. Bit će to sve super. Srčeko kuca ❤️
    Dora, drago mi je da te smirio dolazak vizite. Uživaj u slušaju otkucaja svoju srčeka ❣️❣️
    Magnezij - najbolji je Solgar Mg citrat u tabletama (dvije dnevno) 

Vrapčić123
    18. Ožujak 2020. 13:26

Fluffy jako mi je drago čuti da je s bebom sve super i da lijepo raste i napreduje 😍 I tvoja curka je dugonoga 😊 Tako je i meni prošli put rekao doktor isto 🥰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    18. Ožujak 2020. 13:28

Mrvičak smirilo se malo, ali pritisak je i dalje tu. Teže nekako hodam, manje je tih kontrakcija, no hvataju me i menstrualni bolovi. Tako da sada baš ležim i mirujem kako mi je i rekao doktor. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

m_maaree
    18. Ožujak 2020. 13:31

mrvičak

Fluffy odlično na lijepim vijestima. Brzo nam male loptice rastu ❤️ mojoj nikako nisu dragi ti menstrualni bolovi, opet ću je pitati sutra na pregledu.
    Kolostrum - već sigurno 20 dana curi iz lijeve sise samo 🙈
    GUK - iskreno se ne razumijem u to, mene to tek čeka. Možda bolje malo pripaziti na prehranu prije ponovnog vađenja, ako ga uopće bude 🤔
    Vrapčić, nadam se da se smirilo. Vucice tebi? Netko je jos spominjao bolove, ne radi mi mozak.
    M_maree kako si ti danas?
    Duphaston - pila otpočetka do 21.tjedna,zbog prijetećeg pobačaja. Malo me napuhivao. Mislim da su rabi tjedni pa se strpi još malo. Bit će to sve super. Srčeko kuca ❤️
    Dora, drago mi je da te smirio dolazak vizite. Uživaj u slušaju otkucaja svoju srčeka ❣️❣️
    Magnezij - najbolji je Solgar Mg citrat u tabletama (dvije dnevno)

Ej draga dobro je 😊 Bolovi i nelagoda su jos tu al s tim sam se naucila kretat,namjestat.. osjetim bebaca stalno pa sam mirnija.. Emocije su se smirile.. Evo odmaram,cekam muza iz kupovine,poslala sam ga po jos stvari.. Kod nas se pozatvarali kafici,frizerski,restorani.. A vani lijep suncan dan 😊😊

zmya
    18. Ožujak 2020. 14:01

Zmya je sletjela!
    U taksiju smo, vozimo se kuci. Grceva ko nikad zadnjih 30sati, rebra zuljaju ajme meni, vjerojatno se sire, bas je neugodno. Trbuh mi je ko da trebam rodit kolko sam otekla sva 😂
    sve u redu proslo, aerodrom prazan, propustili su me svi svugdje ko trudnicu, hvala svima na dobrim zeljama i mislima ♥️
    Sad cu izvadit domace breskvice i rafiole odmah iz skrinje! 

yvette
    18. Ožujak 2020. 14:05

Zmya super da nije bilo dodatnog stresa ❤ bas mi je drago da ste sretno stigli

Nikita206
    18. Ožujak 2020. 14:07

Zmya, sretan dolazak doma! Mmmm domaće breskviceee 😋

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.