Obavila i ja svoj pregled danas. Ipak se posteljica ništa nije podigla tako da imam placentu previu. Moram na carski. Idem na pregled opet za 3 tj i onda ćemo vidjeti još kakvo je stanje, pa ako je ovako isto, moram onda ići u bolnicu na preglede. Divno vrijeme za hodočastit po bolnicama. Mili moj je super, Bogu hvala. Barem nešto. Ima 1150gr i sve mjere odgovaraju tjednima. Nekako mi je popreko u stomaku. Kaže dokica da se zbog te takve posteljice vjerojatno neće niti moći okrenuti naglavačke da se pripremi za porod. Frendica mi baš prekjučer rodila na carski i kaže da boli u pm. Baš me strah. I da, rekla je doktorica da se pripremim da ću krvariti. Više žena krvari nego što ne krvari. Tako da si idem sada naručiti stvari koje mi trebaju i pripremit torbu za bolnicu u slučaju krvarenja i torbu za bolnicu u slučaju poroda. Rekla je da će me poroditi u 35. ili 36. tjednu. Tako da bi trebala roditi u svibnju. Znači to je tu... Ja danas 28. tjedan. Manje od 10 tjedana!! Ajme meni...
Yvette nas dvije isto trudne i meni se svi čude gdje mi je stomak. A ja 3x veći nego tvoj!!! OMG! Ali si mi pravo zgodna!
Rio toliko puta sam pisala žalbe, toliko puta sam zvala i đaba... Jednostavno su prevelika mašinerija da bi brinuli o nama "malima".
Nikita ja sam imala dosta kao bakterija i nekog pločastog epitela u mokraći. Usrala sam se. I zvala dr šta da radim. Kaže da uvijek nađu bakterije u urinu, pogotovo trudnicama. AKo ništa ne osjećam da je sve ok. Al ja se usrala od straha i počela sumanuto pit vodu. Tako da ti ja sad na oko vidim da mi je mokraća drugačija. I danas na pregledu urin super. I dr mi napisala u nalaz- obilna hidratacija. Kupila sam si u Mulleru onu staklenu bocu i popijem ih najmanje 4 u danu što je 2L. A uz ostalu tekućinu unosim i više.
Dana i ti imaš vrhunski pogled ❤️ Milina! Kvarnerski pogledi su jedni od najljepših u RH, to sam sigurna. Šaljem ja tebi svoj iz Zg 😘
https://ibb.co/Pc1ncZ2
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Zuza zao mi je da se posteljica nije podigla, ali glavno da je bebica superrr❤
Dana Rijeka❤
Vrapcic lijepa slicica😊
💙
Danijelatako je i meni moja dr.rekla. ako ne bude secer ok, ide se u bolnicu na 24 h na taj guk. I da kilaza nije toliko presudna jer da sve vise mrsavih cura ima gestacijski. I moj je od starta vislji pa smo pricale o tome. Mene ogtt tek ceka..
Najvise od svega me muči to šta ovo ne mogu obavit privatno kao ogtt već moram ić u bolnicu... Nadan se da nema puno čekanja i zadržavanja.
GUK profil Nešto san čitala, ako san ujutro natašte oni će mi izvaditi taj prvi uzorak, dati mi opremu pa ću se tokom dana morat sama bost u prst i skupljat krv u epruvetu? Cure jel neka ima iskustva s tim?
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Danijelatako je i meni moja dr.rekla. ako ne bude secer ok, ide se u bolnicu na 24 h na taj guk. I da kilaza nije toliko presudna jer da sve vise mrsavih cura ima gestacijski. I moj je od starta vislji pa smo pricale o tome. Mene ogtt tek ceka..
Najvise od svega me muči to šta ovo ne mogu obavit privatno kao ogtt već moram ić u bolnicu… Nadan se da nema puno čekanja i zadržavanja.
GUK profilNešto san čitala, ako san ujutro natašte oni će mi izvaditi taj prvi uzorak, dati mi opremu pa ću se tokom dana morat sama bost u prst i skupljat krv u epruvetu? Cure jel neka ima iskustva s tim?
Stvarno ne znam draga, javit ce se netko tko zna
💙
Žuža draga jako mi je drago da je beba dobro i da je s sve ok s bebom. A za ostalo mi je jako žao, no sreća pa ajde u današnje doba ti carski nisu opasni zaista, sve se to rutinski radi i bit će sve ok. I eto kako je mojoj sestri doktor rekao (ona rodila dva puta na carski) da je dolje ostala ko mlada cura, da je to još jedna prednost carskog reza, hehe... Možda se nekim čudom digne još, puno je 10 tjedana i držim fige za to 🙏🤞
Slažem se da sada nije za hodati okolo po bolnicama ali eto pazi se koliko možeš i nabavi si i maskicu i bit će sve ok. 🙏😘
Rio o poštarima i općenito HP-u bih mogla knjigu napisati! Ne znam da li je i kod vas tako, al pretpostavljam da je. Znaci veće pakete uopće ne dostavljaju na kućnu adresu nego samo ostave obavijest za podizanje u poštanskom uredu (koji kod nas radi na pola radnog vremena koje je za past u nesvijest i ako nisi doma, tj. ako radiš ili imaš bilo kakve obaveze ne možeš podići paket) pa moraš doći po njega isključivo osobno -nitko ga ni s tvojom osobnom iskaznicom ne može podići i tako ispadne da paket koji je poslan prošli utorak mogu preuzeti tek danas i to moram ići u poštanski ured i čekati ne znam koliko vremena + pridržavati se sigurnosnih mjera… Mislim sa bi zbilja puno jednostavnije bilo taj paketić ubaciti na motor i dostaviti ga na kućnu adresu za što im i uredno platiš. GLS i Overseas su skroz druga priča i za njih nemam ni jednu zamjerku.
Slazem se, i pridruzujem l sto se mene tice DHL,nisam s njima imala nikad problema.
Danijela nazovi lab i pitaj možeš li ti kao trudnica doći ranije izvaditi ili nešto tako daizvedu, obzirom na situaciju da izbjegneš gužvu!?
Bebac, imas razlicite cijene. Mislim da je ova silikonsla od heli cca 75 ako se ne varam. Ja sam kumcetu narucivala par puta, a i ostalima, zbilja su jako lijepe i kvalitetne. Imaju i patikice. Pogotovo za curice. Evo primjer 😍 ja cekam da odlucimo 100% za ime pa bi narucila mozda odmah i za izlazak iz bolnice i patikicehttps://ibb.co/4T34kYb
Evo sad mi je javila da komplet patikice i vezica 140kn 😍
Obavila i ja svoj pregled danas. Ipak se posteljica ništa nije podigla tako da imam placentu previu. Moram na carski. Idem na pregled opet za 3 tj i onda ćemo vidjeti još kakvo je stanje, pa ako je ovako isto, moram onda ići u bolnicu na preglede. Divno vrijeme za hodočastit po bolnicama. Mili moj je super, Bogu hvala. Barem nešto. Ima 1150gr i sve mjere odgovaraju tjednima. Nekako mi je popreko u stomaku. Kaže dokica da se zbog te takve posteljice vjerojatno neće niti moći okrenuti naglavačke da se pripremi za porod. Frendica mi baš prekjučer rodila na carski i kaže da boli u pm. Baš me strah. I da, rekla je doktorica da se pripremim da ću krvariti. Više žena krvari nego što ne krvari. Tako da si idem sada naručiti stvari koje mi trebaju i pripremit torbu za bolnicu u slučaju krvarenja i torbu za bolnicu u slučaju poroda. Rekla je da će me poroditi u 35. ili 36. tjednu. Tako da bi trebala roditi u svibnju. Znači to je tu… Ja danas 28. tjedan. Manje od 10 tjedana!! Ajme meni…
Yvette nas dvije isto trudne i meni se svi čude gdje mi je stomak. A ja 3x veći nego tvoj!!! OMG! Ali si mi pravo zgodna!
Rio toliko puta sam pisala žalbe, toliko puta sam zvala i đaba… Jednostavno su prevelika mašinerija da bi brinuli o nama "malima".
Nikitaja sam imala dosta kao bakterija i nekog pločastog epitela u mokraći. Usrala sam se. I zvala dr šta da radim. Kaže da uvijek nađu bakterije u urinu, pogotovo trudnicama. AKo ništa ne osjećam da je sve ok. Al ja se usrala od straha i počela sumanuto pit vodu. Tako da ti ja sad na oko vidim da mi je mokraća drugačija. I danas na pregledu urin super. I dr mi napisala u nalaz- obilna hidratacija. Kupila sam si u Mulleru onu staklenu bocu i popijem ih najmanje 4 u danu što je 2L. A uz ostalu tekućinu unosim i više.
Drago mi je da je bebicom sve ok, a sto se tice carskog... Vjerujem da ce biti sve ok.
Ja sam rako rođena, mama kaze da boli (seku je rodila prirodno), ali proci ce i to. Po svemu sto pišeš, jaka si ti, kao i sve zene ovog svijeta😊😊
A vrijeme leti kao munja!!
Sortiraj odgovore
Najstariji