Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Ožujak 2020. 12:21

Pozdrav zenske!
    Indy dora vucica cestitke na okruglim tjednima!
    Nikita dora danijela sretno sa nalazima ogtt-a
    Maminosunce dobro nam dosla i sretan ti rodjendan 🎂
    Zmya sretan put!
    Yvette bas si lijepa trudnica 😊
    Sretno na pregledima ako ima koja danas!

yvette
    17. Ožujak 2020. 12:26

Hvala curke ❤
    Danijela javi sto ti kaze.

Rose1
    17. Ožujak 2020. 12:27

Danijela hm, stvarno ne znam, zovi doktoricu,kad ti radi??prvi povisen, druga 2ok...
    Yvette predivna🥰

💙

DanijelaBB
    17. Ožujak 2020. 12:33

Rose1

Danijela hm, stvarno ne znam, zovi doktoricu,kad ti radi??prvi povisen, druga 2ok…
    Yvette predivna🥰

Ginekolog mi je jutros, ali neću ga zvat da ne pilan. Proslijedila san mu mail s nalazom i upit pa se nadan da će mi odgovoriti do kraja radnog vremena...
    Mamino sretan ti rođić i sve najbolje 😊

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

17. Ožujak 2020. 12:36

Zmya sretan put!!! ✈ 
    Yvette i ostale izgledate top 🔝 baš kao prave manekenkice.
    Danijela, ne razumijem se u to pa ti ne mogu puno pomoći. Nadam se da ti ne gine dijeta.😬 Na koliko si kg do sada?
     Ja sam izišla malo prošetat oko zgrade i jedva sam hodala. Kao da mi je sve u zdjelici i kao da sutra moram rodit. Čak mislim da sam se gegala zbog tih novih bolova u preponama.
    Cure koje ste bile na pregledima, čestitam na lijepim vijestima. Normalno je da je jedan blizanček manji. Uvijek se rodu s razlikama u dužini i kilaži. 
    Dora4 izdrži u toj bolnici!!! Stvarno ti nije lako

17. Ožujak 2020. 12:38

M_maaree drži se. Svi smo imali teške dane. Sada nam je posebno teško. I ja se bojim za brata u Irskoj, koji je mlad i zdrav, a mogu zamislit kako je tebi 😪

dana130
    17. Ožujak 2020. 12:41

Dora, trudy, zara cestitke na 26 ❤️
    Kadbsno kod trudy, da li mi je promaknulo ili senisto par dana nije javljala.
    Zmya sretan put 🥰
    Yvette 😍😍
    Evo meni danas svakako javili da smo od sutra manje vise vecina doma i radimo koliko mozemo od doma, a iz svakog odjela da je netmo dezuran u firmi. Ulaz su zatvorili i kat izolirali koliko mogu da nitko ne ulazi.
    Kod nas je lijep suncan dan, ja se izvalila na balkon i upijem vitamin d https://ibb.co/rxL3MFS

Baby girl 💜

kaktusica
    17. Ožujak 2020. 12:42

Ola mamasite 💃
    Mamino sunce sretan ti rodjendan draga i saljwm ti virtualnu tortu 🎂😘
    Yvette wow, koja macka! Jesam li dobro procitala da si u 29.tjednu?! Svaka cast 🤩
    M mare mila, to je normalno, hornoni nas peru i rasplacemo se i na sitnice a kamoli neces sad u ovoj situaciji i kad mislis na tatu. Sve ce biti dobro, tata ce se cuvati bas kao i ti a uskoro ce sve ovo proci i bit cete zajedno s novim clanom obitelji 😘
    Vrapcic uu, Nutrigold mi je top! Volim sva bjihova brasna, kokosova ulj, datulje, brusnice. Sve im je fino a jos bolje je sto im je ducan blizu mene pa me muz svako malo opskrbi.
    Danijela hvala ti, i meni su tikvice odlicne a tako jednostavne za napraviti. Ja moram 2 pleha jer nam onaj jedan nije dovoljan 🙈
    Indy super pregled! Neka bebaci rastu a ti slusaj doktora, odmaraj i ne forsiraj se, sad nam je ionako svima da budemo doma i lezinjamo, jel tako 😉
    I ja sam se danas rascmoljila, isli smo ujutro vaditi krv i rekla sam muzu da ne zelim uopce ulaziti u bolnicu, nek uzme epruvetu i izvadi mi vani ili u autu. Onda smo se posvadjali, ja otisla doma i tulila u autu kako mu je uopce palo na pamet voditi me tamo. Taj dio jeste fizicki odvojen od bolnice i vidjela sam da nema zive duse, vrata zjape sirom otvorena i vjerojatno bi me i primili u nekoj svojoj sobi ali ja sam se nadurila a hormoni se pridruzili 🤪

DanijelaBB
    17. Ožujak 2020. 12:43

yvette

Hvala curke ❤
    Danijela javi sto ti kaze.

Rekao mi je da dođem po uputnicu za profil GUKa... 😔😔😔
    Ako sam u pravu, ujutro će mi vaditi krv i dati opremu pa ću to sve sama morat radit, iz psra, par puta tokom dana.
    Mrvičak trenutno san na +6.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

dana130
    17. Ožujak 2020. 12:45

Maminosunce dobro nam dosla i sretan rodendan 🍾
    Netko je pisao da je plakao, sve je to normalno, mene isto tu i tamo uhvati, vefinom zbog gluposti, pa se isplacem, pa dok placem sjetim se jos drugih stvsri pa jos jace 😂
    Evo glupi primjer, muz ovaj tjedan radi popodne, i kako sam kucer odlucila od danas ostat doma.najvise je svekrva govorila da ostanem, pa je on rekao da ima donekle pravo. I uglavnom nesto se jucer tipkamo i govori on kako bi cetvrtak petak s kumom ujutro napravio neki djir s motorom, bez ikakvog kontakta s ljudima samo vjetsr u kosi i naravno tu sam se ja rasplakala da je mene strpao u karantenu, a da ce on ic se okolo vozikat i uzivat 😂
    Naravno kasnije sam skuzila da sam burno reagirala, ali eto dovoljno da sam se isplakala 🤦‍♀️🙈

Baby girl 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.