Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • indy34
    17. Ožujak 2020. 11:40

E drage cure da se javim.bebe su uredu za svoje nedelje prva ta naprednija je 1057 i druga koja je i u zaostatku 936 gr sto je nekih 100 gr.razlike al i oni sami kazu to je uredu ..jedino je receno da mirujem ne smem da dizem nista tesko i kad sam pitala sta da radim kad mi se ponekad ukruti stomak i bude onako kao kamen ..tad moram da legnem i da sacekam 2 sata ako se i posle 2 sata nista ne promjeni i stomak ne omeksa da tako kazem moram dase javim u bolnicu al je normalno do par puta u toku dana..al svakako je receno moram da mirujem to je jedino sto mogu da ucinim da bi bilo sve kako treba ..sad mi je malo lakse ..

Vrapčić123
    17. Ožujak 2020. 11:43

Poštari su mi bolna tema, koliko puta sam morala ići dizati u poštu pošiljke jer oni no ne pozvone 😡 Koma.. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Kolacic
    17. Ožujak 2020. 11:47

maminosunce29

Hvala svima na dobrodoslici, dora4druga trudnoca- i puno teza od samog pocetka, danas smo 16+4, iz varazdina sam, imam sina od 4god i sad se nadamo curki☺️, i da volimo krafnice i udebljali se kojih 5-6 kg do sad, pitajte sta vas jos zanima ja vas sigurno hocu, veselim se druzenju, i da pregled je 26.3

Dobro dosla Ja sam isto Varazdinka sa adresom u Njemackoj.
    Blizu smo i sa terminom pa se pratimo

Rose1
    17. Ožujak 2020. 11:47

Vucica

Rose1

Vrapcic123

Rose u trudnoći je to odlično. Tako je moja seka kao i ti imala uvijek odlučno željezo i nije imala brige s tim cijelu trudnoću. No da, ti nemoj pretjerivati sa svim ovim, nije pak dobro ni previše 😅 Koliko ti je bio hemoglobin?

Da, da, cak razmisljam da prenatal pijem svaki drugi dan, nekad ga zato i preskacem
    Hemoglobin mi bio141

Dora ja se cijeli zivot borila s viskom zeljeza, prije 2 godine htjeli me slati na hematologiju, zabranili bilo kakve dodatke zeljeza ni primirisat. Isto sam bila neodlucna oko prenatala i dr mi je rekla ne brini past ce ti sigurno u trudnoci i stvarno je. Uz prenatal svaki drugi dan. Prije trudnoce 29,zadnjih par tjedana palo na 5 😂

Bome ti puuuno palo...Meni bilo nesto preko 30. Onda mozda i meni padne ns sljedecem vađenju, prije mjesec dana nije palo, ali sad bebe jos vise uzimaju pa sigurno hoce...

💙

Vrapčić123
    17. Ožujak 2020. 11:48

M_maaree draga dođu takve faze, najbolje se nekada isplakati i poslije se čovjek malo primiri. Razumijem da te strah za tatu i da se brineš. Samo ti oplači što trebaš i poslije će ti ipak biti lakše 😘😘😘

Vrapčić123
    17. Ožujak 2020. 11:49

DanijelaBB

Vrapcic123

Danijela mislim da su te pohane tikvice recept naše Kaktusice. No ja inače jako volim kuhati, tako da ti ideja nije loša, haha 😁

Oooooo onda isprike Kaktusici 😄
    Eto možete onda vas dvije u suradnji, garantiran da bi je mi sve odi odma kupile i dobro promovirale.

Nije loša ideja uopće 👍😘😍

Dora4
    17. Ožujak 2020. 11:52

Indy super draga!!! Bas si me razveselila lijepim vijestima i da su bebaci dobro  to je mala razlika i zbilja nema razloga za brigu!! Odlicno! Samo slusaj doktore i stvarno se pridrzavaj mirovanja 🥰
    Ne znam di nam je Lelibeli, sve manje se javlja, nadam se da su ona i njeni decki dobro 😊
    Vrapcic ma ti si zlatna  p.s. sad znamo tvoju tajnu i zasto si tako fit! Corn flakes FIT 😋🤭
    Rio drzi se, super da ce muz sredit to popodne, a ovom postaru zelimo da ga nekad neku pas za guzicu ugrize malo 🤣😋
    Vrapcic sto je onda s kontrolama u Petrovoj, oces moc to obavit kad dodje red ili? 

Dora4
    17. Ožujak 2020. 11:54

Maaree drzi se draga!! 💓

• maminosunce29
    17. Ožujak 2020. 11:57

Hvala cure, u pravu ste sjele i kompl. bas me razveselili za rodendan,😁

mimoza
    17. Ožujak 2020. 11:57

Indy cestitke na dobro pregledu i velikim deckima 🥰
    Kolacic ja sam isto tako 2-3 dana vrtila na internetu neki spisak sa babicama, jos od Krankenkasse dobila neki dodatni popis, ali su sve bile zauzete. Ovdje je praksa valjda cim ugledas plus na testu da odmah zoves. I bas me briga, ja imam dosta iskustva s bebama, muz isto, a doci ce mi i mama pomoci, tako da mi babica i ne treba. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.