Bokic krafnice! Cestitam pune tjedne svima! Nema jos novih kvacica al ima dobrih vijesti vidim.
Kaktusice super vijesti za gospona kaktusica! Bas se veselim, sigurno je to sad pravo veselje kod vas, vec tri mj proslo, aj bok!
Nama isto tjedan dana prvih proslo, veliki sam decko, suncam se na balkonu i zezam mamu. Danas eto cim ga obrisem namazem da cu zakopcat pelenu il piski il kaki i tako pet puta u pola sata 🤣 dobro pajki, isto te facice i usta kad nacubi presladak je, sva se topim. A piskenje kakanje avanture su nam pocele :)
Kako ja nisam uzumala 50 nego 56, sve nam je veliko i sve podvrcemo, bas mi ga je milo. Al dobiva i dalje na kilazi, super je, neka tako ostane.
E sto su vama mamama patronazne govorile za hranu? Ja nis nebi smjela jest sad prva sva tjedna kao. Trebala bi uzimat zeljezo jer mi je pao HB u bolnici a zeljezo zatvara, vitamin c isto nebi smjela dodatno..? Muz uzeo neki sirup, trebam popravit zeljezo a evo ne znam kako a da mali nema posljedice. Vec tri dana imam glavobolju, valjda je samo nespavanje 🤣
Kavu ne pijem s kofeinom vise, samo divku.
Nadam se da ste mi vi ostale krafne dobro, kiss!
Bokic krafnice! Cestitam pune tjedne svima! Nema jos novih kvacica al ima dobrih vijesti vidim.
Kaktusice super vijesti za gospona kaktusica! Bas se veselim, sigurno je to sad pravo veselje kod vas, vec tri mj proslo, aj bok!
Nama isto tjedan dana prvih proslo, veliki sam decko, suncam se na balkonu i zezam mamu. Danas eto cim ga obrisem namazem da cu zakopcat pelenu il piski il kaki i tako pet puta u pola sata 🤣 dobro pajki, isto te facice i usta kad nacubi presladak je, sva se topim. A piskenje kakanje avanture su nam pocele :)
Kako ja nisam uzumala 50 nego 56, sve nam je veliko i sve podvrcemo, bas mi ga je milo. Al dobiva i dalje na kilazi, super je, neka tako ostane.
E sto su vama mamama patronazne govorile za hranu? Ja nis nebi smjela jest sad prva sva tjedna kao. Trebala bi uzimat zeljezo jer mi je pao HB u bolnici a zeljezo zatvara, vitamin c isto nebi smjela dodatno..? Muz uzeo neki sirup, trebam popravit zeljezo a evo ne znam kako a da mali nema posljedice. Vec tri dana imam glavobolju, valjda je samo nespavanje 🤣
Kavu ne pijem s kofeinom vise, samo divku.
Nadam se da ste mi vi ostale krafne dobro, kiss!
Ja sam nakon carskog jedno 2 tjedna samo leso povrce jela, juhe i kuhano meso (sto se rucka tice). Voce,bila je zima pa su to bile.jabuke i neki kompotici sa sljivama za probavu, jogurt, kruh normalno, kavu isto divku
Ej cure evo me.. Nalazi ,ctg i tlak uredni 😊 Zasad nikakva terapija al da pratim tlak.. Sto se tice noge nalazi pokazuju da je sve ok,nema ugrusaka,to ona samo natice vise mozda zbog uganuca.. A ctg jutros mozda nije bio ok jer nisam nista jela zbog nalaza..
Pcelica to ce biti sluzni, ma nebitno, u terminu si i cekamo novu bebicu🥰
Trudy superrr za dobar pregled, ajde ti sad na cevape😉🤣
Anavo odlicnooo, drago je da imas dobro iskustvo. Super za nalaz🥳
Amneris neka si nam se javila, drago mi je da je bebica dobrica 🥰i da vam sve super ide
Jesi bila u sobi na 4.katu s curama T i S, preko puta pulta, ne sjecam se broja. Lezala i ja tamo pa me pustili nakin par dana. Meni su sestre s 4.bile ok. Kakva ti je bila babica? Doktor?A jel istina sto pricaju za 5.kat i nadrkane sestre?
Rio torba je prekrasna, top. Imamo iste tanjure😉
💙
Ej cure evo me.. Nalazi ,ctg i tlak uredni 😊 Zasad nikakva terapija al da pratim tlak.. Sto se tice noge nalazi pokazuju da je sve ok,nema ugrusaka,to ona samo natice vise mozda zbog uganuca.. A ctg jutros mozda nije bio ok jer nisam nista jela zbog nalaza..
Odlicnoooo draga, sad se opusti
💙
hej, mame! ja sam 38+5 .cerviks mi je jos dugacak 1,5cm (dakle nije otvoren). Nije li to malo puno za ove tjedne ili? kako je vama?
25 :)
Trudy stvarno si cudo,odonoh kolacado pohoda na Bauhaus, kad ce taj mali vise 😆 Kako je danas proslo u vrticu?
Rio bravo, neka si se pocastila,bas je divna torbica 🥰
Vrapcic zaboravila sam ti reci da mi je super fotka s Cmroka, bas si fit i zgodna 🤩
Zmya uzivajte, bas mi je gust citati kako gustate s malim prascicima 😍
Ja glupaca jutros isla prati kosu, fenirati se, pa nesto malome sredjivala oko kompa i konacno onako zadihana sjela i isla si izmjeriti tlak,on je bio ok 99/75ali puls mi je bio 152 😳😳 Onda sam.se malo smirila pa je bio oko 120,uzadnje vrijeme mi bude 95-120, kad pojedem tocno osjetim da mi tesko padne.
Isla malo sa sestrom i malim do Rijeke,svratila u Zaru na Korzu,sve neke gluposti,nis mi se nije svidjelo a bas sam se htjela pocastiti...
Zmya samo ti uzivaj u svojoj maloj krafnici🥰vidis kako je to razlicito, cure pisu da im 50malo, ma ja nesto dobila50od prijateljica i par bodica kupila pa nek se nađe. Drugo56,62. S koliko je ono rođen i koliko dug?
Eovyn bas i ne kuzim sto to sve znaci, treba njih odmah utlaciti. Vjerojatno da mu puls oko140, glavica nisko u zdjelici i ceka spreman🥰
💙
Eovyn draga ja ti se ne razumijem u te njihove medicinske izraze, pa ti neću biti od pomoći. Al čim je doktor bio tako flegma očito je sve ok hvala Bogu! 🤞
Ena ti se danas ubi od posla, a bebe nigdje... 😅
Rio reci didi da ju malo pohvali. 🙃
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
M_maaree jeeee, drago mi je da je sve ok! 🎊🎊
Kaktusica tako i meni bude, kada idem ciljano u shopping ništa ne nađem, više nađem ovako bezveze usput. 🙃 Joj ti se naradila i umorila danas, ja prošetala do Lidla po neke fine bio borovnice i crkla. 😅 Evo me ležim, ne mogu k sebi doći. 🤣 Hvala draga, Cmrok baš volim, gore ćemo i malenu voditi sigurno. 😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji