Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vucica
    07. Lipanj 2020. 12:10

Rio diiiivna si ❤️ a haljina bas zenstvena 😍
    Mimoza ako ovo s autom ne upali drzim te za rijec za tepihe 😂😂 hvala ti!! 

Mocho
    07. Lipanj 2020. 12:10

Hello krafnice! 
    Svima koji pune tjedne velike cestitke :)) 
    .
    Mamama koje idu doma  s malcima zelim da budu mirno, lijepo putem i da docek bude veseli! 
    .
    Vucice - bas si medena :) 
    Zmya - preeeeeeslatki ste vas dvojeee 😍😍😍😍
    Bebac - drago mi je da si pokretnija, sva si vrazja i ti i taj tvoj malac :) 
    Rio - prekrasna haljina, iskoristi dan! I ja cu, samo sto nisam u svojoj rodnoj Gorici nazalost :) Bas bi rado odradila jednu setnjicu i kavicu na 'gorickoj plazi'...
    Rose, Mrvicak - mi se nekako pratimo pa mi je bas zao da ste obje u tegobama ovih dana. Ja se nadam da ce ipak bebice malo pricekati :) Mrvicak, svakako bi trebala mozda do hitne da dobijes infuziju jer si malo nutrijenata unosila sigurno. A ibda ne dehidriras 

Rose1
    07. Lipanj 2020. 12:15

Svea,Vucica😘legla i odmaram, a necu se vise ni obazirati na njih dok nisu bolne...priprema se to sve, on se spustio nisko i to je ocito tako. Brzo ce to sve skupa
    Mrvicak ma joj draga, ma i tebe bas muci☹nije nam bome lako...kontrakcije su vjerojatno od iscrpljenosti i naprezanja
    Rio prekrasna si i ti i haljina

💙

Rose1
    07. Lipanj 2020. 12:17

Mocho hvala draga😘vidjet cemo🙏

💙

07. Lipanj 2020. 12:26

Mocho

Hello krafnice!
    Svima koji pune tjedne velike cestitke :)).Mamama koje idu doma s malcima zelim da budu mirno, lijepo putem i da docek bude veseli!.Vucice - bas si medena :)
    Rio - prekrasna haljina, iskoristi dan! I ja cu, samo sto nisam u svojoj rodnoj Gorici nazalost :) Bas bi rado odradila jednu setnjicu i kavicu na 'gorickoj plazi'…
    Rose, Mrvicak - mi se nekako pratimo pa mi je bas zao da ste obje u tegobama ovih dana. Ja se nadam da ce ipak bebice malo pricekati :) Mrvicak, svakako bi trebala mozda do hitne da dobijes infuziju jer si malo nutrijenata unosila sigurno. A ibda ne dehidriras

Zvala sam ipak TA. Kažu mi da to nije viroza već klasično čišćenje koje traje i do 3 tjedna pred porod i da budem sretna jer ga imam. Pitali su me je li jedem ili gladujem, haha a ja umrla od smijeha. Naravno da jedem i to baš raznovrsno i zdravo unatoč tome. I da pijem puno vode pa sama infuzija nema smisla. Kažu da umor nije od toga već od kraja trudnoće 🤷‍♂️

Leonie90
    07. Lipanj 2020. 12:32

mrvičak

Vucica

Mrvicak opet te uhvatilo? Moglo bi stvarno biti da je to to ciscenje… Nemoj nam I ti preko reda 😅 mozda da zvrcnes trudnicku ambulantu?
    Rose nadam se da je bolje nakon normabela, jesi uzela pola?

Budem ako se nastavi. A iskreno ne bih se čudila da krene prije vremena kada se osvrnem na ovu trudnoću od samog početka.
    Jedino nemam simptom gnježđenja već obratno. Ja se cijela ulijenila i ništa mi se da.

Hahaha, i kod mene isto- ulijenila sam se.. 
    rio- krasna si..

Leonie90
    07. Lipanj 2020. 12:33

Sta mi se desilo s citiranjem 🙊😒

mimoza
    07. Lipanj 2020. 12:35

Mrvicak eto imas nesto i u tome pozitivno, bar ces izbaciti sve iz sebe. I ja bih voljela tako par puta, a ne svaki put se natezati kao za porod 😰 Jos ovdje i ne rade klistir.
    Imas li kakve grceve, kontrakcije?

Rose1
    07. Lipanj 2020. 12:38

mrvičak

Mocho

Hello krafnice!
    Svima koji pune tjedne velike cestitke :)).Mamama koje idu doma s malcima zelim da budu mirno, lijepo putem i da docek bude veseli!.Vucice - bas si medena :)
    Rio - prekrasna haljina, iskoristi dan! I ja cu, samo sto nisam u svojoj rodnoj Gorici nazalost :) Bas bi rado odradila jednu setnjicu i kavicu na 'gorickoj plazi'…

Zvala sam ipak TA. Kažu mi da to nije viroza već klasično čišćenje koje traje i do 3 tjedna pred porod i da budem sretna jer ga imam. Pitali su me je li jedem ili gladujem, haha a ja umrla od smijeha. Naravno da jedem i to baš raznovrsno i zdravo unatoč tome. I da pijem puno vode pa sama infuzija nema smisla. Kažu da umor nije od toga već od kraja trudnoće 🤷‍♂️

A zamisli, nikad cula za to ciscenje, bome sam svasta naucila...ali kazu znaci da moze biti i do 3tj prije poroda, znaci nece jos neko vrijeme. Za manje od 2tj si u terminu, a meni ginek rekao da je vec s punih 36beba skroz spremna. 

💙

Rose1
    07. Lipanj 2020. 12:48

https://ibb.co/cQgFD5X
    https://ibb.co/jv9MCGJ
    I kratka bijela benkica ispod i kapica i spremni za izlazak

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.