Rio diiiivna si ❤️ a haljina bas zenstvena 😍
Mimoza ako ovo s autom ne upali drzim te za rijec za tepihe 😂😂 hvala ti!!
Hello krafnice!
Svima koji pune tjedne velike cestitke :))
.
Mamama koje idu doma s malcima zelim da budu mirno, lijepo putem i da docek bude veseli!
.
Vucice - bas si medena :)
Zmya - preeeeeeslatki ste vas dvojeee 😍😍😍😍
Bebac - drago mi je da si pokretnija, sva si vrazja i ti i taj tvoj malac :)
Rio - prekrasna haljina, iskoristi dan! I ja cu, samo sto nisam u svojoj rodnoj Gorici nazalost :) Bas bi rado odradila jednu setnjicu i kavicu na 'gorickoj plazi'...
Rose, Mrvicak - mi se nekako pratimo pa mi je bas zao da ste obje u tegobama ovih dana. Ja se nadam da ce ipak bebice malo pricekati :) Mrvicak, svakako bi trebala mozda do hitne da dobijes infuziju jer si malo nutrijenata unosila sigurno. A ibda ne dehidriras
Svea,Vucica😘legla i odmaram, a necu se vise ni obazirati na njih dok nisu bolne...priprema se to sve, on se spustio nisko i to je ocito tako. Brzo ce to sve skupa
Mrvicak ma joj draga, ma i tebe bas muci☹nije nam bome lako...kontrakcije su vjerojatno od iscrpljenosti i naprezanja
Rio prekrasna si i ti i haljina
💙
Hello krafnice!
Svima koji pune tjedne velike cestitke :)).Mamama koje idu doma s malcima zelim da budu mirno, lijepo putem i da docek bude veseli!.Vucice - bas si medena :)
Rio - prekrasna haljina, iskoristi dan! I ja cu, samo sto nisam u svojoj rodnoj Gorici nazalost :) Bas bi rado odradila jednu setnjicu i kavicu na 'gorickoj plazi'…
Rose, Mrvicak - mi se nekako pratimo pa mi je bas zao da ste obje u tegobama ovih dana. Ja se nadam da ce ipak bebice malo pricekati :) Mrvicak, svakako bi trebala mozda do hitne da dobijes infuziju jer si malo nutrijenata unosila sigurno. A ibda ne dehidriras
Zvala sam ipak TA. Kažu mi da to nije viroza već klasično čišćenje koje traje i do 3 tjedna pred porod i da budem sretna jer ga imam. Pitali su me je li jedem ili gladujem, haha a ja umrla od smijeha. Naravno da jedem i to baš raznovrsno i zdravo unatoč tome. I da pijem puno vode pa sama infuzija nema smisla. Kažu da umor nije od toga već od kraja trudnoće 🤷♂️
mrvičak
Mrvicak opet te uhvatilo? Moglo bi stvarno biti da je to to ciscenje… Nemoj nam I ti preko reda 😅 mozda da zvrcnes trudnicku ambulantu?
Rose nadam se da je bolje nakon normabela, jesi uzela pola?
Budem ako se nastavi. A iskreno ne bih se čudila da krene prije vremena kada se osvrnem na ovu trudnoću od samog početka.
Jedino nemam simptom gnježđenja već obratno. Ja se cijela ulijenila i ništa mi se da.
Hahaha, i kod mene isto- ulijenila sam se..
rio- krasna si..
Mrvicak eto imas nesto i u tome pozitivno, bar ces izbaciti sve iz sebe. I ja bih voljela tako par puta, a ne svaki put se natezati kao za porod 😰 Jos ovdje i ne rade klistir.
Imas li kakve grceve, kontrakcije?
Hello krafnice!
Svima koji pune tjedne velike cestitke :)).Mamama koje idu doma s malcima zelim da budu mirno, lijepo putem i da docek bude veseli!.Vucice - bas si medena :)
Rio - prekrasna haljina, iskoristi dan! I ja cu, samo sto nisam u svojoj rodnoj Gorici nazalost :) Bas bi rado odradila jednu setnjicu i kavicu na 'gorickoj plazi'…
Zvala sam ipak TA. Kažu mi da to nije viroza već klasično čišćenje koje traje i do 3 tjedna pred porod i da budem sretna jer ga imam. Pitali su me je li jedem ili gladujem, haha a ja umrla od smijeha. Naravno da jedem i to baš raznovrsno i zdravo unatoč tome. I da pijem puno vode pa sama infuzija nema smisla. Kažu da umor nije od toga već od kraja trudnoće 🤷♂️
A zamisli, nikad cula za to ciscenje, bome sam svasta naucila...ali kazu znaci da moze biti i do 3tj prije poroda, znaci nece jos neko vrijeme. Za manje od 2tj si u terminu, a meni ginek rekao da je vec s punih 36beba skroz spremna.
💙
https://ibb.co/cQgFD5X
https://ibb.co/jv9MCGJ
I kratka bijela benkica ispod i kapica i spremni za izlazak
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji