Joooooj hvala cure ja sam sebi ko medvjed ❤️❤️❤️
Daaaa vrapcic sigurno bi me poslala 😂😂 ako je vidis pitaj je 🤭😂🤭😂 citam ovo za kostice tresanja i mislim si pa udavit ce se beba, jel se to melje ili sta 😳😳 dobro da si napisala na kraju 😅
Zuza da bas tako ne mogu saku stisnut do kraja, prsti cevapcici 🙄🙄 a nekako si mislim nedjelja je nek doktori malo odmore 😅 bit ce bolje volje sutra,taman mi je pregled u 7 i po mogla bi doci u trudovima 🤞🤞😁
.
Mamice nase lijepo vas je citati, po neki problemcic tu i tamo ali osjeti se toliko ljubavi i srece! ❤️❤️
Dora znas da nema kad ne javljam..... zatisje pred buru cini mi se 🤔💞drago mi je da ste dobro... svaki dan ce bit lakse... super da imas pomoc od muza i svojih....
Vucice bas ste divnii... nisu uopce velika... bas si taman 🥰
Bebac i ostali super da idete kuci sad cete pomalo u ritam....
Mi idemo malo u skitnju i na rodjendan... 💜💜
Vučice super si 😍😍😍 Vrapčićina susjeda bi nas sve u rađaonu već odavno poslala 🤣
Žuža potpisujem taj scenarij. Ajmoooo 💪🎉
Pčelice ne znam što bi ti rekla 😅 sutra mi je pregled pa ćemo čuti prognozu. Zasad na 3.5cm, nahodavam, spremam, kuham, čak sam i usisavala 😆
Rose mila super da je bolje! 💪 budeš još i prenijela, ali Leoncek je sad već zreo za vanka 🎉
Hvala draga, i tebi sutra pregled? Drzim fige. Ja sam pola auta oprala 😂😂 Sad cu nastaviti bilo mi prevruce
Trancie draga hvala 😘😘😘
Evo mene opet dežuram na wc-u, uz popraćenu mučninu i kontrakcije. Sve mislim da bih i ja mogla uskoro. 😌
Vučice super si 😍😍😍 Vrapčićina susjeda bi nas sve u rađaonu već odavno poslala 🤣
Žuža potpisujem taj scenarij. Ajmoooo 💪🎉
Pčelice ne znam što bi ti rekla 😅 sutra mi je pregled pa ćemo čuti prognozu. Zasad na 3.5cm, nahodavam, spremam, kuham, čak sam i usisavala 😆
Rose mila super da je bolje! 💪 budeš još i prenijela, ali Leoncek je sad već zreo za vanka 🎉
Hvala draga, i tebi sutra pregled? Drzim fige. Ja sam pola auta oprala 😂😂 Sad cu nastaviti bilo mi prevruce
Trancie draga hvala 😘😘😘
Hahahah znači pola po pola. Ja sam sebe, i nekako mi je dosta pranja zasad 😅
Sutra onda razmijenjujemo iskustva nakon pregleda 💪
Ako ne krene sta prije, imamo dogovor 😁😁
Mrvicak opet te uhvatilo? Moglo bi stvarno biti da je to to ciscenje... Nemoj nam I ti preko reda 😅 mozda da zvrcnes trudnicku ambulantu?
Rose nadam se da je bolje nakon normabela, jesi uzela pola?
Vucica imam ja nekih tepiha za oprati, pa ako si voljna da ti proslijedim 😂 Kako smo mi smijesne, sve na silu pokusavamo, a ono nece pa nece 😂 Ja odustala, nemam vise sta za izribati po kuci haha, odoh vani na rucak s muzem i poslije na veliki sladoled, malo cu da uzivam i ne mislim da sam prenijela 😬😱
Divna si 😍
Bebac uzivajte doma i mazite se puno. Nemoj zaboraviti poklon za bracu 🤗
Vrapacic sutra je opet pregled, pa u srijedu i tako svako drugi dan 🤨 bas mi se dosadilo depilirati i brijati non stop 😬 Ja sam ti po drugim forumima citala kako mpo bebe sve urane i bas mi bilo drago, al ocito nema pravila.
Mrvicak jesi sigurna da nije do neke hrane 🤨 joj mogu misliti kako te to iscrpi. Ne daj se draga.
Rio bome ste i vi narasli, vidi se razlika 😍 Veliki beban unutra 🤗
Prednost kad se predje termin je da pocinju opadati kg, a ne rasti 😂 ja jutros 400gr laksa, a jedem ko luda 😁 Neka mene jos ovako haha Svakako sam na +18kg 😱
Mrvicak opet te uhvatilo? Moglo bi stvarno biti da je to to ciscenje… Nemoj nam I ti preko reda 😅 mozda da zvrcnes trudnicku ambulantu?
Rose nadam se da je bolje nakon normabela, jesi uzela pola?
Budem ako se nastavi. A iskreno ne bih se čudila da krene prije vremena kada se osvrnem na ovu trudnoću od samog početka.
Jedino nemam simptom gnježđenja već obratno. Ja se cijela ulijenila i ništa mi se da.
Vucica imam ja nekih tepiha za oprati, pa ako si voljna da ti proslijedim 😂 Kako smo mi smijesne, sve na silu pokusavamo, a ono nece pa nece 😂 Ja odustala, nemam vise sta za izribati po kuci haha, odoh vani na rucak s muzem i poslije na veliki sladoled, malo cu da uzivam i ne mislim da sam prenijela 😬😱
Divna si 😍
Bebac uzivajte doma i mazite se puno. Nemoj zaboraviti poklon za bracu 🤗
Vrapacic sutra je opet pregled, pa u srijedu i tako svako drugi dan 🤨 bas mi se dosadilo depilirati i brijati non stop 😬 Ja sam ti po drugim forumima citala kako mpo bebe sve urane i bas mi bilo drago, al ocito nema pravila.
Mrvicak jesi sigurna da nije do neke hrane 🤨 joj mogu misliti kako te to iscrpi. Ne daj se draga.
Rio bome ste i vi narasli, vidi se razlika 😍 Veliki beban unutra 🤗
Prednost kad se predje termin je da pocinju opadati kg, a ne rasti 😂 ja jutros 400gr laksa, a jedem ko luda 😁 Neka mene jos ovako haha Svakako sam na +18kg 😱
Nije sigurno do hrane. Ne znam je li se sjećate da već neko vrijeme spominjem da imam proljevastu stolicu. Pa onda ono povraćanje i baš pravi proljev prije dva dana, jučer se malo primirilo i evo danas opet. Nije čisti proljev ali sam već 5 puta od jutros bila na wc. Ako se oduži, zvat ću TA ili hitnu, čisto da me upute što činiti. Ne mogu svaki dan piti linex, a možda sam i umorna od toga svega.
Sortiraj odgovore
Najstariji