Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    07. Lipanj 2020. 16:28

Zuza, ma mrzim te grceve, tako se jako trznem i ustanem da me kasnije i trbuh bole.meni prsti oticu preko noci, ujutro isto kedva stianem saku, al se brzo vrati u normalu. Drugo mi nis ne otice i nad se da ce tako i ostati.
    Bebac drago mi je da idete doma, uzivajte 🥰
    Rio divna si i ti i haljina i trbuscic ❤️
    Rose preslatko 🥰
    Indy samo se vi mazite i pazite, bas je lijepo cuti da ste dobro. Nisi nam ni ti otkrila imena 😁
    Kaktusice i ja pijem jedan ujutro jedan navecer, i par dana nista od grceva, pa se zaredaju 😑
    Hvala ti na komplimentu, a ovo da ti stoji katastrofa, vjeruj da to i ja za sebe mislim, pogotovo kako mi se u haljini cini da ni nemam vise pozadinu 😂sigurno izgledas odlicno, vidjela sam te i mogu te zamisliti u haljinici 😉 jos bi ja tebi neku do koljena, ne dugu 🥰
    Vrapcic prekrasna si ❤️ pardon, prekrasne ste 🥰
    Ja cu za izlazak haljinicu dugih rukava, stramplice. I bodi ispod kratkih rukava/bez rukava, ovisi o vremenu 😁

Baby girl 💜

kaktusica
    07. Lipanj 2020. 16:43

Dana bas bi bilo super da rodimo u isto vrijeme 😍

Mila7
    07. Lipanj 2020. 16:52

Ne stignem citati al ne od bebaca nego od mojeg 5.godisnjeg zlata. Ne pusta me 🤗. Sad je izasao u parkic pa da se javim. Super je Thea prihvatio, stalno ga ljubi, bio je sretan kad mu je drzao bocicu i hranio ga. Docekalo me cvijece i baloni a sveki je napravila fin rucak. Ugl trebam se malo organizirati, jos nisam uhodana sa stvarima al budem ja to za koji dan 🤭
    Jel jos uvijek zatisje? Proletit cu par stranica cisto da uspijem biti u toku.
    Evo saljem sliku balona. Kaze muz da su mu oduzeli pola zivota dok ih je doma dofurao. Rwkoh sva sreca pa mali nema duze ime 😅
    https://ibb.co/Mky9CqL

Žuža
    07. Lipanj 2020. 17:03

Mila ma muz je to svjetski odradio! Izgleda predivno 🥰 Jel vam to djecja soba? Bas je lijepo i veselo!
    Vrapcic izgledas mrak!! 😍 Ne kuzim di su ti kile koje si dobila, a cini mi se da si pisala da si dobila preko 10kg. Jesi se ti mozda farbala? 😂 Nekako si mi imala svjetliju kosu na ranijim fotkama.
    Kaktusica totalno te kuzim. Ja sam danas isla na jedan rockas i 4 puta sam se presvukla. Uzasno si izgledam siroko i onda me to zivcira. Bas su mi sad i ledja neka siroka. Ma pojma nemam. Ugl, ne svidja mi se bas 😂 E ja imam taj madrac, pa javim dozivljaje. Nadam se da cu roditi prije tebe 😂😂🙈🤦‍♀️

Maggy_1
    07. Lipanj 2020. 17:06

Čestitke curama koje pune tjedne 💐
    Zmya slika premedena, rastopila sam se 😊
    Vrapčić kako dobro izgledaš, ti ćeš iz bolnice izaći kao manekenka 😉
    I ja prijavljujem mučninu i povraćanje 🤢🤮
    Ujutro sve super, ispekla sam lepinje, bili susjedi na doručku, a kad su otišli ja sam dušu izbacila i cijelo vrijeme muka. Možda su mi lepinje loše sjele ali do sad se već trebalo smiriti ili je to što je cura skroz gore kod želuca. Koma 😔 Jučer sam se hvalila kako se super osjećam 😒

Mila7
    07. Lipanj 2020. 17:10

Zuza to smo u sklopu dnevnog od lođe napravili zonu za igranje. Na kojoj su stranici Vrapcic i Zmya da ih vidim. Ne mogu naci

Mila7
    07. Lipanj 2020. 17:31

Našla saaaaam!! Zmya malac je secer pravi, uzivaj u njemu i zelim ti brz oporavak 😘
    Vrapcic ti zeno mozes u manekenke. Respect 🥰

Trancie
    07. Lipanj 2020. 17:33

Vrapcic prava si zgodna trudnica.... 
    I ja sam 3 haljine promjenila dok se nisam obukla za rodjendan, doduse vise mi smetaju bijele noge nego stomak 🤣🤣🤣
    Rio divna si 🥰
    Ja sam obavila drugi shoping za curicu uzela u hm 2 pak kratkih bodica i hlacica i bodi dugi rukav i hlacice u tome bi cak mogla kuci 🥰 poslikam doma....
    Jos sam i sebi par stvarcica uzela... bas sam zadovoljna...

• Bebac24
    07. Lipanj 2020. 17:36

Zmya predivni ste ❤️❤️ uzivajte ❤️❤️
    Mila prelijep docek, i super za velikog bracu 🥰
    Evo i mi smo doma 😊
    Veliki braco odusevljen, razmjenili poklone, on pita sta Mikele je djed mraz da je znao sta ja zelim ❤️❤️
    Mene docekali svekar svekrva i mali, oni bili tu nakratko i otisli. 
    Taman kako mi i pase. 
    Evo nas ❤️
    https://ibb.co/TmrSrvN

https://ibb.co/zVbqJPk

07. Lipanj 2020. 17:37

Dobar dan, pozdrav iz Dalmacije !!
    40 mi je godina čekam treće dijete , trenutno sam 27tt i termin mi je 4.9. 
    Nadam se da spadam pod ljetne bebe :)
    željela bih se družit s vama ako me primate :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.