Mimoza, mislim da ti sad dobivaju najvise na tezini 😄 I mi cemo imati prave mrcine 💪 Neka, neka! Debele bebe su zakon 😀
Indy naici ce mlijeko, ne brini. Samo polako i opusteno. Sto su oni vise na cici, mozak dobiva signal da treba vise mlijeka i vise mlijeka se i proizvodi. Ne odustaj samo. Meni je tek peti dan naislo mlijeko. A rodila vagninalno. Kazu da nakon carskog jos malo duze treba. Samo ti polako i strpljivo i papat ce tvoji decki tvoje mlijeko, ne brini 🥰
Mila bas me zanima kako to ide kad ne dojis. Jel tebi sad onda nece ni naici mlijeko? Ili ti naidje pa se nekako zaustavi? Jer ja sam mislila da zenama kao zbog hormona po defaultu naidje mlijeko. Ak ti se da objasnit 😃
Zmya ti samo lezi i odmaraj. Jako si pozitivna i super mi te citati, ali stvarno si imala tezak porod, realno. Svaka ti cast na svemu i zbilja odmaraj koliko mozes. Kad dodjes doma je tulum. Jos se pripremi da bi ove noci ili sutra po noci mogao Petar malo vise plakati pa da znas da je to normalno i da ce si navlaciti mlijeko. Samo se drzi 😘
~~
Ja sam danas opeglala 4 masine vesa, oprala sve zavjese u stanu (a ima ih masa) i sve opeglala. Skuhala rucak. Ja sam sad ko zombi. Toliko sam krepana. Al ne daj Boze da se malo kao stegne stomak 🙄🤦♀️ NISTA! NISTAAAAA!!!
Opet imam kontrakcije cijeli dan☹poludit cu vise, ljuta sam sto su me uopce pustili. Sto mislite da popijem spasmex? U bolnici su spiminjali injekciju njega
💙
😂😂😂 Zuzaaaa nece pa nece... Tako mi otisli u setnju neki dan, zalutali u neku slijepu ulicu, uzbrdice samo takve pa sam je 2 puta morala proc mislim si nakon ovog porodit cu se odmah... Nisam se ni malo vise otvorila 😅
Pitanje za vas koje imate bebe vec ili ste rodile .. ja naime imam jaaako malo mlijeka pa mi beba papa prenan hranu .. primjetila sam da se malo muci pri kakanju i to kaka u komadicima dosta suho
. Neznam kako joj pomoc posto je mala jos napredujemo skoro ima 2500g vec lijepo jede..jedino me to malo muci. Pedijatrica je na godisnjrm a patronazna savjetovala malo vodr dat na zlicu jer inace ta zamjenska hrana stvara malo tvrdju kakicu.... ako netko zna kakav savjet nek pomogne hehe
Opet imam kontrakcije cijeli dan☹poludit cu vise, ljuta sam sto su me uopce pustili. Sto mislite da popijem spasmex? U bolnici su spiminjali injekciju njega
Ja ne bih ipak na svoju ruku ništa uzimala. No piješ li magnezij? Ja sam njega pila do neki dan, sad više ni to ne smijem. Jel te nas jako muče? Jedna za drugom su ili?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Zmya polako, bude bolan taj rez par dana. Popij si brufen kad vise ne mozes izdrzat. Al nadam se da ce brzo proc i da ces uskoro bit ko nova 😉 bar si vise od dva dana u bolnici pa ces se stic i oporavit donekle 😉
Rose meni se cini da smo i mi nekad tresnju imali, ne znam sto sto se dogodilo s njom. A visnje su saaaaavrseeeneee 😁
https://imguh.com/image/YRxzy da ih iskoristim 🍒😁
Ajme prefino izgleda, bas savrseno😊
💙
Rose spasmex sam ja pila prije trudnoce za menstrualne bolove, ili kod iritabilnih crijeva povremeno. Za u trudnoci stvarno ne bih znala, mozda da ih zvrcnes?
Rose, žao mi je da te muče kontrakcije. 😔Ja mislim da bi bilo najbolje da ih zovneš pa upitaš.
Rose bas te muci jebemu...nisam pametna, meni ih nisu htjeli dati u 2. tromjesecju...
Elena moj je imao tvrdu stolicu pa sam mu masirala trbuscic a ponekad sam morala podignuti mu nogice i stavit mu toplu gazu bas na guzu, cmar i malo pritisnuti da se pokaka. Tako nam rekla patronazna.
Elena meni je sin od mlijeka Nan sensitive imao ful problema sa kakanjem, valjda ima malo vise zeljeza od ostalih. Kad smo mu promijenili mlijeko bilo je ok. Sad Theu dajem Novalac pa cemo vidjeti kako ju podnosi. Za sad je ok. Samo budi oprezna kod mijenjanja formule, nije preporucljivo cesto mijenjanje. A vjerujem da ce pomoci i savjet od kaktusice.
Žuža kod mene je prilikom operacije dojki prekinuta veza između bradavice i mlijecnih kanala pa mi mlijeko ne izlazi. Ali posto se mlijeko svejedno stvara u mlijecnim kanalima moram uzimati tablete za ablaktaciju da mi ne dođe do upale. Inace su mi trenutno fuuuul bolne i da mi ih netko takne mislim da bi nadrapao 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji