Vrapcic, je.. i prvi sin i drugi su bili planirani. Htjeli smo deckice. Prvi nam je dosao 5godina nakon spontanog jer se ja jednostavno nisam usudila, bojala se.. i tu trudnocu sam cijelu strepila. Bilo je nekih komplikacija ali eto izneseno do kraja i sretno. I valjda mi zato jos vise taj nas rastanak od par dana tesko pada. Znam koliko smo ga cekali a od kad smo ga dobili se ne razdvajamo. Ode on na dan kod bake ili nekad prespava ali vec drugi dan idem po njega i to je veselje sa svih strana. Jos kad mi kaze: mama ja tebe vojim! 😍 ne mozes se ne raznjezit od te dragosti i ljubavi!
..
Kolacic ma super je nama, ima mjesta srecom u sobi samo smo svjesni da sto stariji budu ce i trazit svoju sobu kad bi im dosla ekipa i sl.😊
..
Mimoza, drzim fige da se pokrene uskoro.
Indy, topli tus prije dojenja i masaza dojki. Nakon podoja hladni oblog. Tako sve dok ne nadode😉 i min 3 l vode dok ne dode mlijeko. Kad dode, smanji na uobicajenu dnevnu kolicinu.
Ja odspavala do sada. Stvarno mi je sada super. Vjerojatno sam reagirala na neku hranu ali osjećam se 10 kg lakše. Čak mi je dobro došlo. Iako zadnjih 15 dana stalno imam tu neku stolicu (2-3 dnevno), ali ono jučer i sinoć nije bilo normalno, a još uz to povracanje 🤢
.
Mimoza, bas se ne da vanka. Ma to se sve pokrene za tren, držim 🤞 da krene još danas.
.
Ena ženo pa ti si na kraju u najljepšim tjednima. Ne brini što se digao, trudovi ih spuste opet u zdjelicu.
.
Ogradice - ja ću ipak staviti, vežu se, nije me strah, a krevetić je blizu kliznih balkonskih vrata, pa možda je bolje s nečim zbog propuha.
.
Mene vaginalnih pregledi isto nisu do sada boljeli. Valjda neće i poslije. To sve ovisi o osobi u čije ruke zapadneš.
.
Vrapčić, mene bradavice znaju svrbiti. A koloszrum se otpušta već duže vremena, a fleka od mlijeka redovito ako se ja i muž zaigramo ☺️😌 i drago mi je da je s nalazima sve super!
.
Iris se još nije javila.... 🤷♂️🤷♂️ Vjerujem da je rodila
.
Ja sam sada već u neatrpljenju, posebno kada mi je mama preko telefona rekla da iako sam trudna 35.tt, da sam ušla u taj 36. I da se uvijek prije govorilo da je termin od tjedan dana prije tvog termina. Baš mi je taj broj odzvonio u glavi. Već 36 🙏😉 baš leti vrijeme. Sjećam se kada smo sanjale o prvim bebama u našoj grupi, a sada se već zelene kvačice.
Kolacic jao predivne su slike, super su okviri, bas su njezni a fensi 🥰
Rose zadnji put sam.narucivala s Nexta prije korone, treba im cca 7 dana.
Dana aaa, koji lijepi pogled s najljepseg dijela grada 😍
Vucica, Svea, Mimoza, Ivcy curke nase, ja vam stvarno od srca zelim da ovaj tjedan stavimo kvacice i da nam dodje novi val bebica 😍😍
Vrapcic ja sa kupila ogradicu iz Ikee ali nisam.sigurna da cu je staviti, isto imam te neke fobije, bas me strah, nisam ni sama pametna vise...
.
Ja bila na kavici sa mojima do grada, kakav prekrasan dan, ima i turista, neki se i kupaju bas mirise ljeto 💞🏖
Dobro jutro, cure, cestitam od srca svima koje ste rodile, a onima koje ce uskoro zelim lagan i brz porod.
Ako koju zanimaju iskustva iz splitskog rodilista evo ukratko moji dojmovi. Rodila sam prije 15 dana, a nwkih 20 dana prije poroda bila otvorena 3-4 prsta. Prenila termin i isla na plodnu vodu i ctg svaki dan.Taj dan na pregledu doktorica kaze otvorens 5-6 prstiju i idemo roditi.U radjaonu dosla oko 12 30 sa skoro nikakvim trudovima, a u 13 15 me spojili na drip i tad su poceli jaki, ucestali i grozni bolovi.Dosla mi je pratnja, a nakon 1,5 sat sam rodila svoju drugu curicu. Porod srecom kratak, ali uzasno bolan. Svi od osoblja su mi bili bas predivni i motivirajuci.Vidili su na meni strah i pruzili ohrabrenje.Znaci od radjaone, do odjela na bas nijednu med.sestru i dr.nemam primjedbi.Bili su svi odlicni.
Znaci toliko dugo dosta otvorena i prenijela. Jesi mirovala sto zato sto si toliko otvorens ili vise nisi jer si.usla u 37.tj?
Drago mi je da imas tako pozitivno iskustvo, uzivaj u svojoj bebici🥰
Nisam mirovala.Ponasala se skroz normalno kako mi je dr i rekla
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Pepili sigurno je curki malo cudno sto odjednom nije vise u centru paznje i sto te mora dijelit, ali vjerujem da ce se naviknut brzo 😘
Ja sam isto malo u strahu kako cu izhendlat njih dvoje 😧 jer je taman matura i muz ce po cijele dane bi u skoli. Dobro sam to nastimala 👍😁
Indy za dolazak mlijeka nema bas nekih recepata osim sto cesceg dojenja/izdajanja. Ima tih cajeva i pripravaka al nekako ne vjerujem tome. Navodno caj od piskavice pojacava proizvodnju...
Mrvicak drago mi je da si malo bolje nakon spavanja. Ma te crijevne viroze budu bas gadne i uzasno iscrpe 😔
.
Joj, ja mislim da se ovaj moj nekako okrenuo ili podignuo. Stucanje sam oko pupka osjetila. Nadam se da se ne planira sad na kraju okrenut na zadak 😤 treba mi hitni ultrazvuk 🙄
Mi bili jutros u setnjici pa svratili do mojih. Jos su svi spavali pa smo se lijepo sjeli vani pod visnju i zobali 😁 na kraju sam kilu i pol si jos ubrala za doma 🥰 divne su ove godine. U pon idem po drugu turu 😂 https://imguh.com/image/YRvBO
Hvala vam cure na savjetu ,stavljam ih obojivu svaka 3 sata pa onda im daju flasicu..jel nesto moraju da jedu ..a ja sam sebi zamislila ja dok oni izadju mlijeko ce da potece..mi tek imamo 24 sata malo vise ..a ja ne strpljiva rado bi zaista bar malo da ih dojim mada su prognoze da cu morati da kombinujem jel sa dvije bebe odjednom dojenje je skoro pa ne moguce ..al bar malo bi voljela da im priustim ...moram da kazem da su ovo dva velika momka koji se samo maze i mirni su i samo tako hoce kraj mame svoje ...🥰🥰🥰🥰 bas sam sretna i ispunjena ..Zmya javise kako ti je jesi se oporavila od toliko ljubavi ..iskreno ovo je zaista nesto nevjerovatno ova ljubav ...svima vam zelim da u miru i radosti ovo dozivite bez mnogo stressa uzivajte u trudnoci nemojte da se mnogo nervirate i imacete ovako mirne bebice i vidjecete bice sve uredu 🥰🥰🥰🥰
Ej krafnice, evo nas su premjestili u sobu. Mama se nije mogla ustat zbog blackouta pa je islo polako.. dovukli me u kolicima i dvi sestre me stavljale na krevet. Piskila sam evo uspjela jednom, cekam da mi pomognu proprat se, ne mogu sama. Mame u sobi mi pomognu njega dohvatiti i spremit jer evo ja bi htjela al toliko sam slaba. Malisa sisa, lijepo je uhvatio, vec mi je razvalio bradavicu, jedna mi je uvucenija pa cemo probat popodne sa sesiricem.
Nadam se da ste mi vi sve dobro, mene su valjda ovi dripovi i nespavanje toliko sabili da nemam snage ispravit se ni ustati. Ako cete se ic seksat u terminu, napravite to navecer 😅
Zmya pomalo, odmaraj se i cuvaj, sve ce to proci, ovo je najgori period ali cim dodjete doma bit ce vam lakse 😘
Hvala svim mamama na savjetima. :) Istina je da djeca osjete i vide promjene oko sebe, pa tako i kćerka, no hvala bogu cijela obitelj je svakodnevno uključena u razne aktivnosti sa njom i to se na njoj vidi. Bilo bi mislim duplo teže da smo sami po cijele dane i da nema nikog osim supruga i mene... Ovako se ipak ide s bakom ili tetom prošetati , brati jagode, ljuljati na ljulji kod bake, igrati na terasi. Istina je da me se zaželjela ali ne visi opsesivno na meni dan i noć...
Drage mame kaj ste jučer/prekjučer rodile- odmarajte, porod je čak i kad je brz i bez komplikacija, iznimno težak za organizam .Meni su uto ujutro sijevale iskrice pred očima a glava mi bila zabetonirana u jastuk. Dobro pa mi je jedna dobra sestra kad su me smještali u sobu odmah izvadila slatko i vodu iz torbe... Ko bi me odljepio iz kreveta bez toga, ja ne znam...
Sreća mamina
Dobrodošao
Sortiraj odgovore
Najstariji