Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    03. Lipanj 2020. 10:07

Mila7

Pozdrav curke, evo na kratko da vas sve pozdravim, malac je kakao, papao i spava vecinu vremena. Mazimo se i uzivamo 🥰.
    Jel ima koja nova kvacica ili barem neka najava? 🤗
    Prebrzo mi se gomilaju stranice pa ne stignem sve pratiti.
    Indy jos malo i vidjet ces svoje decke 🥰

Predivnooo❤❤❤samo vi uzivajte!!! 
    Nema novih kvacica nocas i jutros.

💙

Vrapčić123
    03. Lipanj 2020. 10:23

Jutro curke! ❤️💙🧡
    Elena draga samo ću ti reći kako sam ja neki dan pitala doktora za moju bebu. Trbuščić manji, glavica veća, a ona sad imala već 3100 grama sa 36+3 na pregledu. Uglavnom doktor mi je rekao da se mjere ne gledaju pojedinačno, da zašto izvlačim te gluposti, da nikad ne gledam samo jednu mjeru, da se to mjeri i gleda sve u komadu, zajednički. Zatim mi je pokazao neki grafikon gdje je pokazao kako oni prate rast i razvoj bebe. Na kraju krajeva da mi sve ovdje s foruma stanemo jedna kraj druge sve smo različite potpuno. A i da ti beba bude sitnija nije uopće problem, imaš puno primjera gdje se rode sitniji pa eto zdrava i napredna djeca potpuno. Od seke moje mala imala 2500 grama kad se rodila, a prelijepa i zdrava potpuno curica. I jako pametna za svoj uzrast.
    Uglavnom ako su ti na pregledu u konačnici rekli da je sve ok, a mala malo sitnija zbilja mislim da ne bi trebao biti problem. Bez brige bude, mislim da brigom jako stetimo bebi... ❤️🙏😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

ena0206
    03. Lipanj 2020. 10:35

Helloo krafnice..
    Ja ocekivala jos kvacica jutros. Gdje nam je mimoza?
    Bebac tebe bas malac zeza.. 🙈🙈
    Čestitke na punim tjednima cure koje danas pune. 😘😘

• indy34
    03. Lipanj 2020. 10:36

Carly ,Mila drago mi je da je sve uredu..Carly nadam se dace bebica uskoro tebi kuci ..Cure ne cekajte mene i petak bice guzva 🤣🤣🤣 ....Elena mjere ne prati vjeruj ja sam cist primjer ..a u petak vam javim zaista mjere a imam i sad za zadnje kontrole gdje je i sama dr.rekla ove mjere necemomda pratimo sve je uredu ne moguce je pogoditi ...Selena  se dugo nije javila ?!!nadam se da su i sve druge cure uredu ..Mamice javite se i dajte nam moralnu podrsku sigurna sam da svaka od nas ima tremu koja iscekuje ...

37+1👶👶

ena0206
    03. Lipanj 2020. 10:37

Jojjjj mamice kad citam vase objave kako se mazite s bebicamaaaa.. Ajmeeeee-ne moguuuu docekat

mimoza
    03. Lipanj 2020. 10:41

Jutro cure, samo da se brzinski javim.
    Nastavio se krvavi iscjedak tokom noci. Oko 4 su poceli menstrualni bolovi, al ocito lazni, onda sam napokon zaspala. Ustala, oprala kosu (preko kade 😂) zvala moju dr i ona kaze da idem u bolnicu. Tako da evo sad krecemo, mada krvi vise nema niti bolova, ali bolje da oni provjere. Javim vam se 🥰 
    Hvala sto mislite na mene ❤️

dana130
    03. Lipanj 2020. 10:42

Jutro jos jednom 😘
    Trudy, u pevecu, cim udes desno, nekad bio dm  tamo.
    Rose vec si ti u lijepim tjednima, do 37 ces sigurno doci ❤️ a i ako, slucajno ne, bit ce sve u, redu 😘
    Cestitke na punim tjednima Fluffy, Selena, Leonie,Danijela, Kolacic. Kad smo kod selene, ni ona se nije javila neko vrijeme ili?

Baby girl 💜

Rose1
    03. Lipanj 2020. 10:50

mimoza

Jutro cure, samo da se brzinski javim.
    Nastavio se krvavi iscjedak tokom noci. Oko 4 su poceli menstrualni bolovi, al ocito lazni, onda sam napokon zaspala. Ustala, oprala kosu (preko kade 😂) zvala moju dr i ona kaze da idem u bolnicu. Tako da evo sad krecemo, mada krvi vise nema niti bolova, ali bolje da oni provjere. Javim vam se 🥰
    Hvala sto mislite na mene ❤️

Opala, kreces, cekamo vijesti😊🥰sretnoooo

💙

ena0206
    03. Lipanj 2020. 10:51

Mimoza sretnoooo.. 🥰

03. Lipanj 2020. 10:56

Cestitam svima na punim tjednima i sretno na pregledima!
    I ja budna od 3, mislim da cu se sad uvalit u krevet jer ne funkcioniram, kuhinju sredila, pod usisala, samo da opere druga ture robe i stavim je vani i ja odoh..
    Nikita u kojem domu zdravlja su tecajevi? Na verudi gdje su doktori ili u flanatickoj? Zaboravila sam je pitati jucer 🤦‍♀️
    Missy steta sta neces biti i ti u nasoj grupi, bilo bi fora da smo zajedno. Rekla mi je da su formirali vise malih grupa do 5 parova pa vjerovatno dijele one koji su bili upisani i nove prijavljene. Ali bitno da cete moci to odraditi mada cujem da pustaju i bez tecaja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.