Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnek
    03. Lipanj 2020. 08:26

Hvala cure. Nisam u stresu, pricekat cu dr. da pocne raditi, nista me ne boli i nije veliko krvarenje, mislim da mi nije ispao cijeli nego mi polako ispada. 
    Pčelice  očito se mojoj jako žuri 🙈🤗

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

• indy34
    03. Lipanj 2020. 08:27

Ivcy1306

Jutro curke!
    ..
    Ninnek, sluzni moze danima ispadati. Imas li bolove?
    ..
    Indy kako si ti? Kad te zaprimaju u bolnicu?
    ..
    Moja noc prosla sa 2 pis pauze i evo mali sad nabija i nabija, jos se izlezavamo u krevetu i uzivamo.
    ..
    Mimoza, Bebac kakvo je stanje kod vas?
    Vrapcic, jel svrbez prestao?
    ..
    Ostalim curkama saljem pozdrave, cestitam pune tjedne i zelim srecu onima koje su na pregledima!!

Ja ne mogu dase zalim ..stomak mi je tvrd al to je vec danima moram zaista mnogo da lezim drugacije ne mogu a u cetvrtak vece ce dami javi dal ce dame prime ujutro ili poslepodne ..jel kao raspored prave tek vece prije ..svi ocekuju mene pre i nece niko dame shvati ozboljno kad kazem ovi nece van ..😆 ..al ja se iskreno nadam prijepodne jel su svakako rekli da im treba za mene dupli personal jel svaka beba mora da ima jednu babicu i jednog dr.pa racunam lakse im je ujutro to organizovati ...Cure jos nekih 2 dana 🤗🤗🤗🤗

37+1👶👶

• Bebac24
    03. Lipanj 2020. 08:40

Jutro, kod nas naravno nistaaaa. 
    Jog nagovarala muza za crvape al nece i bok. Najrade bi ga kroz prozor bacila 😤😤😤😤bezobraznik jedan 😂
    Pepili ma da, brzo ce to njemu proci, samo treba pripaziti kao sta si rekla 😊
    Kontrakcije kod dojenja da, traju par dana dok se maternica vraca na mjesto.. Sretno svima koje danas pune tjedne, i ako koja ide na pregled 😊

elena26
    03. Lipanj 2020. 08:55

Dobro jutro svima! 😊😊😊
    Mokvica, Rose, Mrvicak, Pcelica hvala vam na visim rijecima utjehe i na vasim pricama! Bas me svaki put uspije s necim uplasiti i onda me vi ovdje uvijek smirite i moji mi se problemi cine skroz mali pa cak i glupi 😅 ali evo, prva mi je beba i bas sam se prvi put osjetila ko neka zabrinuta mamica 😄 hvala vam cure! ❤️
    Danas zelim svim mamicama sretan ovaj dan jel smo sve jos jedan dan blize tom trenutku a posebno onima koje zaokruzuju tjedne! 😊 
    Mimoza mi se cini jos nije nista napisala od sinoc pa mozda i imamo jos jednu kvacicu od sinoc? 🤗

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

Polly
    03. Lipanj 2020. 09:06

Jutro krafnice!!
    Bome cure svaki tren vas očekujemo, Mimoza javi seee! 😍
    Ja sam se tako smijala usred noći, probudim se kad ono muž stoji nasred sobe s jastukom u ruci i ne mrda. Reko šta radiš ti?? A krenuo sam u dnevni na kauč, ajde samo ti spavaj.. Ugl hrčem valjda nenormalno zadnja 2 mjeseca 🙈 Pa mu žao budit me jer zna da se mučim uopće zaspati zbog žgaravice.. Pa mi ga bilo žao, reko daj se vrati u krevet, ja zujala malo dok ne zaspi da si jadan ne trga kičmu na kauču. Žgaravica mene priprema na nadolazeća nespavanja, a ja očito njega 🙈😅

Trancie
    03. Lipanj 2020. 09:11

Elena svi smo mi zabrinuti i istrazujemo bilo prvo ili drugoooo samo ti pitaj i ne sekiraj se 🤗 meni je prva mala dosta manja bila ali nije doktorica pridavala veliku vaznost rodila se 40+2 sa 3060g ... ova je ipak prati termin pa cemo vidjeti kolka ce bit....mada se nadam i mislim da nece bit prevelika...
    Polly nasmija me sa hrkanjem... ajde nek izdrzi jos malo pa ce ga nesto dr budit.... puno ljepše... mada nekad imam osjecaj ds su oni imuni na plac bebe

Rose1
    03. Lipanj 2020. 09:21

Svea hahaha, ti ces na kraju nakon termina, drago mi je da se dobro osjecas... meni zadnji tjedan bas ceste kontrakcije

Polly meni nos cijelu trudnocu zacepljen i sve se cudim kako se decko ne zali na hrkanje🤷‍♀️izgleda da cvrsto spava😂🤣😂nek se tvoj muzic privikne na nespavanje😉
    Meni isto u zadnje vrijeme zgaravica nocu

💙

• CurlySue
    03. Lipanj 2020. 09:21

Ajme, koliko toga sam propustila!!! Amneris, Tonka, Pepilli, Yvette, Mila, cestitam vam na bebicama, nadam se da je sve ok proslo i da su djecica dobro. Zelim vam brz oporavak! 💕
    Rijecke krafnice, bas ste mi krafnaste skroz 😁
    Jel se dogodilo jos nesto u međuvremenu? Ne stignem pratit vise 🙈 izdajam se po cijele dane i nosim u bolnicu (sve zg mame su izasle u ponedjeljak), zaboravljam i jest koliko mi je tempo ubitacan. Nadam se da ste mi sve dobro 😘

Rose1
    03. Lipanj 2020. 09:42

CurlySue

Ajme, koliko toga sam propustila!!! Amneris, Tonka, Pepilli, Yvette, Mila, cestitam vam na bebicama, nadam se da je sve ok proslo i da su djecica dobro. Zelim vam brz oporavak! 💕
    Rijecke krafnice, bas ste mi krafnaste skroz 😁
    Jel se dogodilo jos nesto u međuvremenu? Ne stignem pratit vise 🙈 izdajam se po cijele dane i nosim u bolnicu (sve zg mame su izasle u ponedjeljak), zaboravljam i jest koliko mi je tempo ubitacan. Nadam se da ste mi sve dobro 😘

Znaci sad si doma, a maleni u bolnici...sto kazu? Kad bi ga mogli pustiti doma? Koliko ima kilica?
    Drugo nista novo, jucer su mimoza i bebac javile da se nesto događa pa cekamo😊

💙

Mila7
    03. Lipanj 2020. 09:59

Pozdrav curke, evo na kratko da vas sve pozdravim, malac je kakao, papao i spava vecinu vremena. Mazimo se i uzivamo 🥰.
    Jel ima koja nova kvacica ili barem neka najava? 🤗
    Prebrzo mi se gomilaju stranice pa ne stignem sve pratiti.
    Indy jos malo i vidjet ces svoje decke 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.