Nocna straza ovdje 😄
Mimoza drzimo figeee draga 😘😘
Mokvica hej dragiska, bas sam se pitala gdje si,nema te vec par dana kad evo te 😊 Jos malo pa ce pregled, bas me zanima tvoja Petrica, one se bas nekako prate 🥰🥰
Ja se napila vode prije spavanja pa me probudilo za wc. Zadnje sam jela oko 18, gladna sam za poludit ali stvarno cu malo stati sa svojim prezderavanjem, evo nisam ni reflustat morala piti prije spavanja.
Odoh brojati ovce 🐏🐑🐏🐑🐏
Curkee Yvette,Mila,Tonka,Pepili cestitke na bebicama❤❤❤
Bome je ovaj 6 mj.bas lijepo poceo🥰🥰
Vrapcic,svrab,a neznam ni sama nije specifican, javlja se nekad navecer nekad tokom dana..vise sam ludaa,ali cekam urinokulturu da vidim kakav ce biti nalaz jer su mi na zadnjoj obradi nasli neke proteine🤔
Kod mene nesanica zesca probudim se u pol 3,i gotovo nema spavanja..jos sad i žgara..
Vidim ima jos budnih😂😂
Kaktusica tako i meni dode da bi svasta pojela samo smisljam sta cu😊
Anja🌸🌸
Evo i mene, kad se hvalim da dva dana dobro spavam 🤮😂 probudile me 2 jake kontrakcije i tjt nema ih vise... Za poluditi
Bokiic svima posebno 🦉🦉🦉
Bebac i Mimoza nadam se da je to danas u toku dana rijesena stvar 🙂 Drzim fige 🤞
Ja morala na wc, pa se sjetila da bih uskoro mogla i ja rodit, a nisam jos sve pripremila i pocela razmisljat i voila- evo i mene budne. E sad mogu razmisljat do mile volje 🤦♀️
Jutro krafnice. Inace ne spavam najbolje i okrecem se, ali o i je patnja bila. Nisam prije 2 mogla zasoat, i onda svakih pol sata okretanje 😑sad me peobudilo da moram na veliku nuzdu al nista. Dosla peovjerit da li je mimoza rodilq jer sam sanjala da nas ujutro obavijestila 😁
Rose draga, sanjala sam da si i ti rodila i da si aamo napisala daaa, ❤️ odamh iza mimoze ali si bila trudna 38+3. I narqvno sve odlicno proslo. Idem josnprobat spavat pa se tipkamo 😘
Baby girl 💜
Eh to spavanje 😏
Kaktusica ne znam ako sam napisala, drago mi je da si zadovoljna ruksakom 👍 nadam se da ce bit u pogonu ☺️
Ja sam spavala od 10-12, pa od 2-3, i nakon zadnje pis pauze sam odmah zaspala i nisam se evo do jutra pomaknula milimetar. Ruke sve utrnule, noge 😂
Zuza meni ni torba za rodiliste jos nije potpuno spremna 🙄
A krevetic... Znaci cekala sam veliki krevet za starijeg. Trebao je ono stic pocetkom travnja, pa nis zbog korone i evo prosli pon stigao. Zamolim brata da ode s muzem po to- tek jucer su isli. Komentar- pa di ti se zuri 😂 meni? Meni nigdje 😂 🙈
Uglavnom, ti muski ja ne znam s koje su planete pali... Danas cemo to slagat, ne mogu docekat vise..
Vucica i Mrvicak hvala vam vec na samom odgovoru, to mi vec puno znaci 😊 zadnji pregled je bio sa 34 TT i tad je procjena bila 2300g a danas sa 36+4 2510g, glavica je za tjedan manja a opseg trbuha skoro pa prelazi na 3, jedino je bedrena kost u dobrom tjednu, mjerila je bas dugo i nekoliko puta pa mi je i samoj vec postalo jasno da neke mjere zaokruzuje na vise..
Bebac i Mimoza sretno i da bude porod za pozeljeti! 😘😘
Ajme draga ja sam mislila da je ne znam koliko manja. Mojoj je glava dva tjedna, trbuh za tjedan pa dr nije napravila strku. 34+0 2217 g. Mislim da je to sve u savršenom redu. Nemoj brinuti. Bitno da su protoci i posteljica uredni.
Cure, sto ako pocinje sluzni ispadati u 36tt? Trebam odmah reagirati ili cekam bolove? Ginek. mi radi tek poslijepodne, a ja sam sad nakon nuzde vidjela na papiru smeđkasto, ono kao početak menfe
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Jutro drage moje!!!
Mimoza, Bebac sretnooo ako krene!!!
Dana hehehe nek se ostvari tvoj san vezan uz mene❤jucer su me satima mucile kontrakcije, ali tako je i bilo u cetvrtak nakon pregleda...mislim da se nesto događa, tijelo se priprema definitivno
Kod mene isto spavanje nikako, s boka na bok
Elena nemoj brinuti, nikad te mjere nisu u dan. Ja sam ti rođena nakon termina s 2300, mojoj mami nikad nisu napravili paniku, nikad nista ni spomenula, a trudnocu su joj vodili 2 jako cijenjena ginekologa. Cim je rodila, rekli su joj da sam mala, ali zdrava. A sad sam to spomenula nekoliko ginekologa i svi govore da je morao biti rijec o zastoju. Ja u to sumnjam, mislim da sam jednostavno od pocetka bila puno manja od prosjeka. Brat 2500 u terminu.
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji