Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    02. Lipanj 2020. 22:53

Mimoza, meni je s malim bilo sukrvice i krvi, bolovi nepravilni al kako je bilo krvi ja sam isla u radjaonu, bojala se, to mi bio prvi porod pa nisam ni znala kako to ide. Ugl da skratim, pocela sam se dalje bila otvarat i rodila drugi dan. Sretno!! 
    ..
    Bebac i tebi sretno, mozda je i kod tebe krenulo.

Zvonkica
    02. Lipanj 2020. 22:55

Mimoza i meni zvuci ko da se kod tebe nesto ozbiljnije pokrece...ja sam isto pocela krvarit uz trudove ali tad sam vec bila u bolnici i vec dosta otvorena..sa cepom nemam iskustva...al ak krenes jace krvarit mozda da ipak odes u bolnicu za svaki slucaj..
    Mila odmori koliko mozes, slatke muke te cekaju...stvarno lijepo kako su vas pustili da se ipak pomazite svo troje zajedno ♥️
    Pepilli kako je bebac...kako se kod novorodencadi rijesava takvo napuknuce? Sto se tice kontrakcija maternice nakon poroda, mene je to brutalno vise bolilo nakon drugog poroda, i to vele da je tako normalo...nakon prvog skoro pa ih nisam osjetila a drugorotka pokraj mene umirala od bolova..nakon drugog poroda sam to osjetila na vlastitoj kozi i sad se tome opce ne veselim, i tako je bilo svaki put dok je beba na ciki, par dana prvih..izdrzala sam bez tableta iako su mi nudili neke, vidjet cu kak ce biti ovaj put...

02. Lipanj 2020. 22:56

Nikita znaci nista nisam propustila..vidimo se onda u cetvrtak, dogovorila sam se s patronaznom da dodjemo napisala mi poruku u 17. Koliko to traje? 
    Pregled je prosao super. Hvala na preporuci 😊

Zvonkica
    02. Lipanj 2020. 22:57

Bebac i tebi sretno, neka se pokrene nesto za ozbiljno 😁🤞
    Laku noc cure 😘

mimoza
    02. Lipanj 2020. 23:08

Zvonkica hvala na savjetu. Nije bas cista krv, vec kao da je pomijesana sa mojim standardnim mlijecnim iscjedkom. Ali svskako ako primijetim nesto vise, picimo u bolnicu. Imamo manje od 5min voznje.
    Ivcy hvala 🥰 mislim cekati neke konkretne bolove, kojih jos uvijek nema, da bih izbjegla to dugo ostajanje u bolnici. Iako mi se taj porod jos uvijek jako daleko cini 🤨
    Idem ja probati odspavati, pa ako se nesto bude desavalo, javim svakako 🤗
    Laku noc cure 🥰

Nikita206
    02. Lipanj 2020. 23:15

Snoopy2

Nikita znaci nista nisam propustila..vidimo se onda u cetvrtak, dogovorila sam se s patronaznom da dodjemo napisala mi poruku u 17. Koliko to traje?

Danas je trajalo manje od sat vremena. Drago mi je za pregled 😊

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

MissyR
    02. Lipanj 2020. 23:16

Snoopy2

Nikita,Snoopy ja sam se isto danas cula sa patronaznom..nema vise mjesta u vasoj grupi pa je rekla da je zovem 23.6 kad pocinje nova grupa na jedno predavanje samo s obzirom da sam drugorotka...
    Mimoza sve mi se cini da si ti sljedeca drzimo fige ☺☺

url=https://lilypie.com]

Vrapčić123
    02. Lipanj 2020. 23:19

Curke kojima se i ako se nešto pokreće želim vam punoo punoo sreće! Da bude sve ok!
    Laku noć svima! 🧡

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

elena26
    02. Lipanj 2020. 23:21

Vucica i Mrvicak hvala vam vec na samom odgovoru, to mi vec puno znaci 😊 zadnji pregled je bio sa 34 TT i tad je procjena bila 2300g a danas sa 36+4 2510g, glavica je za tjedan manja a opseg trbuha skoro pa prelazi na 3, jedino je bedrena kost u dobrom tjednu, mjerila je bas dugo i nekoliko puta pa mi je i samoj vec postalo jasno da neke mjere zaokruzuje na vise..
    Bebac i Mimoza sretno i da bude porod za pozeljeti! 😘😘

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

Mokvica
    02. Lipanj 2020. 23:59

Večer drage moje!  
    Već par dana ne stižem pisati, sad sam svratila i prekrasne vijesti me dočekale. 🥳🥳,
    Amneris, Pepili, Tonka, Yvette, Mila čestitke na bebicama! I sviđa želim što brži oporavak! 😘😘😘😘😘
    Nikita sretan rođendan!
    Ena sretna godišnjica! I čestitke na dobrom pregledu! 😊
    Kaktusica čestitke na  uspješnom pregledu, Petrica je baš lijepo narasla od prošlog pregleda., Vidjet ćemo četvrtak kolika je razlika u kilaži kod moje Petre. 😊
    Lina drago mi je da Elena tako lijepo napreduje. 🤗
    Trudy, kaktusica, dana baš vam zavidim na druženju, vjerujem da vam je stvarno bilo lijepo. 😊😊
    Elena nadam se da je i u tvom slučaju ipak samo kriva procjena u pitanju, već smo zaključili kako im te procjene nisu najjača strana tako da se nemoj živcirati oko toga.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.