meggy prefora su mi te izbocine... prva mala mo to nij3 radila... sad ova vec pomalo iskace iz koze...
Mare meni je neugodno nije da me bas boli
Maggy 🥰🥰🥰 ja imam ovakve kvrge al ispod grudi zato me satra kiselina jel imam osjecaj izbice mi zeludac i jel da na tom mjestu zna biti jako bolno ..pa kad zatalasaju ajme veselje 😂😂
Vucica pa bilo je krvi kao ono kad stize menga, prvi dan i tako svijetlo je bilo. Idem ja pod tus, pa cemo da vidimo, kao da mi pocinju menstrualni bolovi lagani 🤨
Mimoza drzimo ti fige ..javljaj se kakvo je stanje ..bice i veceras dezuranje na forumu i sladko iscekivanje 😆😆
Samo je bio taj iscjedak i to je to. Sad sam se okupala i odoh gledati seriju 😂 ne vjerujem ja njemu nista, samo mi se igra sa zivcima haha
Evo što moja mala danas izvodi
https://ibb.co/0sn8VqH
https://ibb.co/0FWqZtj
Ta kvrga, to joj je glavica, a s druge strane guza 😕
Tako se i moja rikta navečer.
Nego, od kud je fotelja? 😋
Eovyn fotelja je iz Lesnine bila je stvarno jeftina ali koliko para toliko muzike, planiramo ju uskoro mijenjati.
Mimoza, prati te bh jer to su u tim tjednima zapravo trudovi. I ako pocinje boliti to je to 😊
Drage mamice! Brzo brzo da cestitam Amneris, Tonki, Pepilli, Yvette i Mili jel citam sad da bi moglo do kraja dana biti jos bebica 😁🤗 Stvarno mi je drago da je svaka od vas imala dobar porod i da su bebice dobro! Zelim da se to nastavi i u vasim oporavcima i da bebice uvijek budu sretne u zivotu! Osim sto slavimo bebice slavimo i vas mamice, bas sam jako sretna zbog vas i jedva cekam i sama osjetiti tu ljubav! 🥰 Saljem vam puno pusa i zagrljaja! 😊
Mame kvarnerke ova slika je dokaz koliko ovaj forum znaci i jako mi je drago da se sklapaju ovakva poznanstva i druzenja, nadam se da ce ih biti jos puno puno! 😘
Mi smo dns imali pregled, sve je bilo okey do trenutka kada mi je receno da bebica malo kaska s tjednima, zvala je drugog doktora da isto provjeri, ja odma crna kronika, izdrzala sam do auta da se ne slomim unutra..to je bio zadnji privatni pregled, sad moram sto prije po upitnice za TA i da se kontrolira ctg..plodna voda i protoci uredni.. ona vjeruje da bi to moglo biti i zbog moje i suprugove sitnije gradje..malo je reci da me uplasila ali eto, vidjet cemo dalje kako ce ici moja mala pahuljica..
Pusa svim drugim mamicama koje su imale preglede i danas slave pune tjedne, uskoro se opet tipkamo sa novim cestitkama! 🤗🥰
02.07.2020. Maya 💗
27.10.2021. ❤️❤️
Mrvicak mene isto lijenost skrpala🤣ono, mogu otic u setnju i to, al mi se po kuci bas nista ne radi. Neke ove jednostavnije radnje obavim, al bas ne ribam i ne radim generalke.
Ja sam u potrazi za nekakvim kratkim sportskim hlacicamakoje bi mogla nositi ispod haljine. Idu topliji dani, guzovi mi se taru od bedre, bedre se taru od bedre i nemoguca misija je u haljini malo duze hodati. Ako koja ima kakvu ideju, vicite. Nesto u ovom stilu trazimhttps://ibb.co/7YjkCy4
Toga sam cak i u Lidlu znala viđati, pa pogledaj malo.
Ili tipa Asos, oni znaju imati🙂
___
36+2
Mimoza, ako je to to, držim fige da sve prođe u najboljem mogucem redu😊
___
36+2
Sortiraj odgovore
Najstariji