Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    02. Lipanj 2020. 18:59

Imam i ja 4.6. pregled, ali ga ne spominjem, jer se nadam da cu roditi do tad 😂😂

• Bebac24
    02. Lipanj 2020. 19:02

mimoza

Imam i ja 4.6. pregled, ali ga ne spominjem, jer se nadam da cu roditi do tad 😂😂

Ahahaha i ja 8.6 😂😂😂 al se nadam da ga necu docekati u komadu ahaha

• Bebac24
    02. Lipanj 2020. 19:03

Opet brojim te trudove, stvarno me umaraju 😭 danas sam bila aktivnija pa pretpostavljam da je to.
    Sad cu jos 2 intervala brojati pa idem u vrucu kupku ako i je sta nek otvara voda 😂

leptir28
    02. Lipanj 2020. 19:05

Ajmee koji dan.. 😲😲
    Čestitke curama koje su rodile:
    Amneris Pepili, Tonka, Yvette i Mila.
    Cestitke i na punim tjednima ;) 
    Sve imate lijepe vijesti s pregleda.. moj je isto prosao ok.. bebica ima oko 2kg ali  je i dalje okrenuta na zadak... Ako se ne uspije okrenut ceka me carski.. sljedeci pregled je 30.06..i nakon toga pregledi u bolnici.. 

💙

kaktusica
    02. Lipanj 2020. 19:08

mrvičak

Ma ja se tako dobro osjećam. Šetam kao puž, ali briga me, nigdje ne žurim. Iskreno, osjećam i ja dolje pritisak i stalne bh ali ne obazirem se na to više, ali otkada hodam nemam boli u preponama, leđima i kukovima. Hvala Bogu da ne moram više mirovati preporodila sam se. Jedino što osjećam zadnja tri dana da mi se apsolutno ništa po kući ne da raditi, pa ni kuhati, ni dignuti posuđe sa stola… Baš me neka lijenost uhvatila. Ima li vas još s tim simptom?
    Mene je gnjrzženje očito uhvatilo tamo oko 30.-32.tt kada nisam puno smjela mrdati sa sobom 😂🙈

E ovo bi sve potpisala, sad sam nas aktivnija i ledja me uipce ne bole otkad hodam po vise km dnevno. Ali kukovi i koljena su mi otprije naceti pa nazalost tu bol i dalje osjetim ali makar me ledja ne bole i nemam tih menstrualnih bolova i pritiska. Bol u tim preponskim ligamentima oajwtim u naletima, traju po 3-4 dana i toliko au neugodni da se gegam a onda se ujutro probudim i nista ne boli tjedan dana.i tako vec 2 mj skoro. 

Rose1
    02. Lipanj 2020. 19:08

Žuža

Rose bas sam htjela napisati ovo sto i Vucica. Tebi to vjerojatno nece ni raditi. Ti ces se sigurno lijepo sama otvarati. Brijem da je meni to napravio da malo potakne nesto. Da vidite kako sam duboko trbusno disala i usput pjevala 😂🙈 Ali to i tako kratko traje da to brzo zaboravis 😉

Hehehe bas si me nasmijala😂😂😂ma sve mi prezivimo, mi smo zene💪💪💪

💙

Vucica
    02. Lipanj 2020. 19:38

Žuža

Rose bas sam htjela napisati ovo sto i Vucica. Tebi to vjerojatno nece ni raditi. Ti ces se sigurno lijepo sama otvarati. Brijem da je meni to napravio da malo potakne nesto. Da vidite kako sam duboko trbusno disala i usput pjevala 😂🙈 Ali to i tako kratko traje da to brzo zaboravis 😉

😂😂😂😂😂
    To je i meni rekao kao moglo bi kroz tjedan dana ali mozda i danas zbog ceprkanja 😅😅
    Kaze da je beba glavom bas nisko tocno gdje treba biti za porod, ali zbog tog mi je pritisak i piski mi se stalno pa ne mogu daleko😅 Al danas sam bila cijeli dan aktivna i pomela dvoriste pa da vidimo!! 

m_maaree
    02. Lipanj 2020. 20:04

Cure boli li vas stomak,koza od udaraca bebinih? Mene desna strana bolucka,i stalno nekako tu gura i izboci se,jaucem vazdan 🙈.. Sta ce biti tek kad bude jos veci .. 🙈🙈

Maggy_1
    02. Lipanj 2020. 20:10

Evo što moja mala danas izvodi
    https://ibb.co/0sn8VqH
    https://ibb.co/0FWqZtj
    Ta kvrga, to joj je glavica, a s druge strane guza 😕

kaktusica
    02. Lipanj 2020. 20:12

Maggy_1

Evo što moja mala danas izvodi
    https://ibb.co/0sn8VqH
    https://ibb.co/0FWqZtj
    Ta kvrga, to joj je glavica, a s druge strane guza 😕

Aaaa ludilo 🤩🤩 Ja osjecam takve pokrete ali se ne vide jer je posteljica sprijeda pa mi je trbuh nekako uvijek "normalnog" izgleda.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.