Zuza ja sam u plavom 😂 kaktusica je u sredini, a u majici na srceta je trudy ❤️
Rose ni meni zadnji put taj pregled prstima nije bas najugodniji, nije bolno, meni bas nekako nelagodno
Baby girl 💜
Yvette i Mila čestitam!!! 🥰💥♥️ Jooj kako volim utorke 😀 Čestitam i pune tjedne svojim utorkašicama. Baš nam je predivno krenuo lipanj. Bebe su naumile biti prave ljetne 😊
https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png
Yvette bogme si i mene zbunila. Isla sam nekoliko stranica unatrag jer sam zabrijala da sam preskocila tvoje javljanje. Trebas vidjeti kako sam sumanuto listala 🙈😂 CESTITAM OD SRCA ❤️❤️Mila CESTITAM I TEBI ❤️❤️ Tvoj mi je porod jako emotivan. Ljubice, divim se tvojoj hrabrosti i snazi!! Puse saljem tebi i bebi Theu 😘😘
Vucice stavit ce mene Mrvicak na popis kad budem imala kvacicu 😂🥰 Jedva cekam!
Trudy je lijeva, Kaktusica u sredini i Dana desno? 😄 Cisto sa si malo vizualiziram? 😄
~~
I ja bila danas na pregledu. CTG ok. Otvorena prst. Imam osjecaj da je gurnuo cijelu saku u mene. Otpjevala sam opernu ariju- doslovno. Bilo mi poslije neugodno zbog zene koja je bila u kabini i cekala na pregled. Al stvarno je bolilo i bilo tako cudan filing 😳
~~
Eh Maggy jesi ti slala u TA na sv. duh? Ja idem tamo. Mene je moja dokica narucila, ali ja bi ti savjetovala da ti to ipak nazoves. Jer je tamo dosta velika guzva svaki put kad sam
bila. Pa da te ne naruce onda za 100 godina.
Žuža dobila sam termin 4.6. u 10:40 h. Ja sam tražila da me naruče u ambulantu za visokorizičnu trudnoću, a u mailu piše samo ginekološki pregled i termin, vidjet ću kad dođem jel obična TA ili za visokorizičnu.
Yvette bogme si i mene zbunila. Isla sam nekoliko stranica unatrag jer sam zabrijala da sam preskocila tvoje javljanje. Trebas vidjeti kako sam sumanuto listala 🙈😂 CESTITAM OD SRCA ❤️❤️Mila CESTITAM I TEBI ❤️❤️ Tvoj mi je porod jako emotivan. Ljubice, divim se tvojoj hrabrosti i snazi!! Puse saljem tebi i bebi Theu 😘😘
Trudy je lijeva, Kaktusica u sredini i Dana desno? 😄 Cisto sa si malo vizualiziram? 😄
~~
I ja bila danas na pregledu. CTG ok. Otvorena prst. Imam osjecaj da je gurnuo cijelu saku u mene. Otpjevala sam opernu ariju- doslovno. Bilo mi poslije neugodno zbog zene koja je bila u kabini i cekala na pregled. Al stvarno je bolilo i bilo tako cudan filing 😳
~~
Eh Maggy jesi ti slala u TA na sv. duh? Ja idem tamo. Mene je moja dokica narucila, ali ja bi ti savjetovala da ti to ipak nazoves. Jer je tamo dosta velika guzva svaki put kad sam
Super za dobar ctg! Uh, sve me strah tog pregleda prstima, sve govorite da je neugodno…ja ga jos nisam imala i tek sad shvacam da i bolje…jos malo pa ces i ti😉
A ovisi i o zeni i o doktoru, nemoj se unaprijed strasiti. Meni je bilo onak malo neugodno ali jako kratko traje. Pregled plodne vode mi je bio gori onak sam osjetila kao menstrualnu bol ali opet to je sve kratko, vise psiha kad cujem skljocanje one aparature odmah me panika uhvati 😂
~~
~~
Super za dobar ctg! Uh, sve me strah tog pregleda prstima, sve govorite da je neugodno…ja ga jos nisam imala i tek sad shvacam da i bolje…jos malo pa ces i ti😉
A ovisi i o zeni i o doktoru, nemoj se unaprijed strasiti. Meni je bilo onak malo neugodno ali jako kratko traje. Pregled plodne vode mi je bio gori onak sam osjetila kao menstrualnu bol ali opet to je sve kratko, vise psiha kad cujem skljocanje one aparature odmah me panika uhvati 😂
Da, slazem se da i o doktoru puuuno ovisi...a i to uzimanje plodne vode, jao...najbolje roditi u 38.tj pa puno toga preskocis
💙
Mila stigla je dugina beba da vam samo radost u zivot donese 🥰
Rijecanke divne ste tako bucmaste 😍 a jos ljepse bez krafnica 😂
Trudy niste fer s ovim krafnama🤣 tocno se vidi da je Kaktusica u sredini 🙊
Mila jako mi je drago za ovih sat vremena sto ste dobili. Jako su obzirni s obzirom da nema posjeta i to.
Mrvicak zeno svaka cast. Ja kukala doktorici kako me to boli dole i da se jedva krecem vecinu vremena, da mi je jako zao sto ne mogu duge setnje ko prije. Kad ono ovaj moj prasac kriv za sve🤣znala sam da je nize dolje, al da se toliko nabio i da mi je od njega pritisak i ti bolovi, to nisam ocekivala.
Ma ja se tako dobro osjećam. Šetam kao puž, ali briga me, nigdje ne žurim. Iskreno, osjećam i ja dolje pritisak i stalne bh ali ne obazirem se na to više, ali otkada hodam nemam boli u preponama, leđima i kukovima. Hvala Bogu da ne moram više mirovati preporodila sam se. Jedino što osjećam zadnja tri dana da mi se apsolutno ništa po kući ne da raditi, pa ni kuhati, ni dignuti posuđe sa stola... Baš me neka lijenost uhvatila. Ima li vas još s tim simptom?
Mene je gnjrzženje očito uhvatilo tamo oko 30.-32.tt kada nisam puno smjela mrdati sa sobom 😂🙈
Meni su za sad ok ti vaginalni pregledi 😂 kako sam ocajna 😂😂
Bome, 8 km, svaka cast. Ja ne znam koliko dnevno napravim, cca 6 rekla bih, ali u dvije ture. Sad kako malac ima tu onesposobljenu ruku sam upogonila onu biciklu na guranje i to ga jos po uzbrdici guram 😂😂 dahcem ko sumanuta 🙈 mali mi danas kaze "brze, brze" 😂
Rose bas sam htjela napisati ovo sto i Vucica. Tebi to vjerojatno nece ni raditi. Ti ces se sigurno lijepo sama otvarati. Brijem da je meni to napravio da malo potakne nesto. Da vidite kako sam duboko trbusno disala i usput pjevala 😂🙈 Ali to i tako kratko traje da to brzo zaboravis 😉
NADOLAZEĆI PREGLEDI:
LIPANJ
Leptir - 2.6.
Ena - 2.6.
Vucica - 2.6.
Rio - 2.6.
Kaktusica - 2.6.
Hope - 3.6.
ninnek - 4.6.
Anav - 4.6.
Ivcy - 4.6.
Mokvica - 4.6.