https://ibb.co/LYwg5mJ
E da, ovu torbu sam vidjela u dm s biobaza proizvodima, pa ako, ce nekome dobro doci da zna :)
Baby girl 💜
Tonka, Yvette, Pepili, Mila…cestitke od srca💕💕❤️
Koliko bebica u 2 dana nam je stiglo hahahah ne mogu vjerovati😀😀😀🥳🥳🥳.
Rijecke krafnice...odlicne ste 😀😀
Bas nam je neki veseli udarni dan danas. 🥳 Bebe čekale lipanj 🤗
Ja evo iz šetnje, kad ono pogledam i puf 8 km. Nisam ni osjetila. Ali sada kada sam se zavalila u trosjed, nema mi mrdanja više.
Spominjale ste manjak apetita, ja ga imam već neko vrijeme. Jedem često ali se natjeram. Tijelo mi uopće ne šalje signal da mu treba hrana. Sve mi se promijenilo otkada ne mirujem.
Dana da, da, obavezno, veselim se druzenju😊
Mrvicak 8km😯svaka cast
Apetit- ja dosta papam, decko ne moze ni vjerovati🙈🙉🙊
💙
Yvette bogme si i mene zbunila. Isla sam nekoliko stranica unatrag jer sam zabrijala da sam preskocila tvoje javljanje. Trebas vidjeti kako sam sumanuto listala 🙈😂 CESTITAM OD SRCA ❤️❤️
Mila CESTITAM I TEBI ❤️❤️ Tvoj mi je porod jako emotivan. Ljubice, divim se tvojoj hrabrosti i snazi!! Puse saljem tebi i bebi Theu 😘😘
Vucice stavit ce mene Mrvicak na popis kad budem imala kvacicu 😂🥰 Jedva cekam!
Trudy je lijeva, Kaktusica u sredini i Dana desno? 😄 Cisto sa si malo vizualiziram? 😄
~~
I ja bila danas na pregledu. CTG ok. Otvorena prst. Imam osjecaj da je gurnuo cijelu saku u mene. Otpjevala sam opernu ariju- doslovno. Bilo mi poslije neugodno zbog zene koja je bila u kabini i cekala na pregled. Al stvarno je bolilo i bilo tako cudan filing 😳
~~
Eh Maggy jesi ti slala u TA na sv. duh? Ja idem tamo. Mene je moja dokica narucila, ali ja bi ti savjetovala da ti to ipak nazoves. Jer je tamo dosta velika guzva svaki put kad sam
bila. Pa da te ne naruce onda za 100 godina.
Joj da barem ja nemam apetita 😄 Al danas sam se napjesacila posteno. Kupila si jabuke i to cu jos danas pojest i gotovo.
Dana aaa, super ulov! Ma bas su mi odlicne te stvarcice u Lidlu, jos plave 🥰🥰
Ona torba iz Bipe je cure odlicna, cvrsta, krcato pretinaca i dobiju se vl.maramice, stapici za usi,vrecice za pelene i cold krema koja bas fino mirise. Za 200kn sve to, super!
Pepco ima stvarno odlicnu ponudu, kupila sam tetra pelene bijele,nekoliko tutica, onog meda sto se poteze pa svira uspavanku, rucnik, podlogu za presvlacenje... Imaju bas predivne minky dekice po 50 i 80kn,njezno roze, bijele, plave, sive...
Ajme meni eksplozija bebica. Cestitam cure, brz oporavak i puno srece dalje 😘 ja jeeva danas nasla unisex kompletic za rodiliste bebici. Svi forsiraju sada ljeto, pa jedva evo H&M ima broj 50 kapicu, bodi dugi rukav, gornji dio kratki rukav, kombinezon lagani i hlace duge. Jako rastezljivo, usporedjivala i sa ovim sto imamo doma brojeve 50,56 bit ce ok. Sve ostalo sto se nudi su brojevi 62 tocno da popi*dim kad to vidim. Ne zelim da beba pliva (to je samo za tu prigodu van iz rodilista) , dovoljno je sto ima male roditelje haha. Nego da pitam, jel' beba treci dan za otpust doma ima na pupku kvacicu ili to uklone? Bas zbog oblekice me interesira 🤔
Yvette bogme si i mene zbunila. Isla sam nekoliko stranica unatrag jer sam zabrijala da sam preskocila tvoje javljanje. Trebas vidjeti kako sam sumanuto listala 🙈😂 CESTITAM OD SRCA ❤️❤️Mila CESTITAM I TEBI ❤️❤️ Tvoj mi je porod jako emotivan. Ljubice, divim se tvojoj hrabrosti i snazi!! Puse saljem tebi i bebi Theu 😘😘
Vucice stavit ce mene Mrvicak na popis kad budem imala kvacicu 😂🥰 Jedva cekam!
Trudy je lijeva, Kaktusica u sredini i Dana desno? 😄 Cisto sa si malo vizualiziram? 😄
~~
I ja bila danas na pregledu. CTG ok. Otvorena prst. Imam osjecaj da je gurnuo cijelu saku u mene. Otpjevala sam opernu ariju- doslovno. Bilo mi poslije neugodno zbog zene koja je bila u kabini i cekala na pregled. Al stvarno je bolilo i bilo tako cudan filing 😳
~~
Eh Maggy jesi ti slala u TA na sv. duh? Ja idem tamo. Mene je moja dokica narucila, ali ja bi ti savjetovala da ti to ipak nazoves. Jer je tamo dosta velika guzva svaki put kad sam
bila. Pa da te ne naruce onda za 100 godina.
Super za dobar ctg! Uh, sve me strah tog pregleda prstima, sve govorite da je neugodno...ja ga jos nisam imala i tek sad shvacam da i bolje...jos malo pa ces i ti😉
💙
Mila i Yvette cestitam curke!!! 💕💐💐🥳🥳🍰
Ajme kako se lijepo otvorio lipanj!!! 🥰🥰🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji