Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    02. Lipanj 2020. 14:41

Joj joj 10 bebica ma bravooo mameee 🥳🥳🥳🥳🥰
    Mali i ja cak bili danas u setnji malo. Vozila sam namjerno po nekim bijelim putevima samo da se sta desi al jok. 
    Cekam muza da zavrsi sa poslom i da kaze da je par dana u blizini sa poslom pa da probamo opet te cevape, ovako mi se neda kad znam da mu dugo treba do doma ahahha. 
    Jucer pojela pola konzerve ananasa 😂
    Pepili bas sam htjela pitati za vodenjak sta je sa njim bilo.
    Ajde bilo je brzo a bolno mora bit kako god 😊
    Bas vam zavidim, vi se naveliko mazite sve sa bebicama ❤️❤️ zmya sta mi cekamo 😂😂😂babu sa kolacima? 

• indy34
    02. Lipanj 2020. 14:45

Trudy

https://imguh.com/image/YBDcN
    Nije najbolja slika jer smo skoro zaboravile 😂 a ipak da vam zadovoljimo znatizelju 😉

👌👌👌vazno da je vama bilo lijepo .. 

02. Lipanj 2020. 14:51

Baš sam curke ljubomorna na vašu kavicu. I super izgledate ❣️❣️🤗

Vrapčić123
    02. Lipanj 2020. 14:57

Kaktusica hvala draga. Ma dođe tako faza, tako sam ja jedno vrijeme udarala po sladoledima. 🙄🙄 🙄
    Baš mi došlo neka želja. Eto sad me pustilo skroz i nekako uopće nemam baš apetita, ništa mi se ne jede. A malena lijepo raste. A vidim i tvoja bebica isto lijepo raste, sve neke velike bebice u ovoj našoj grupi. Neka, neka samo neka bebe rastu, ne brinem se ja da ćemo mi vratiti našu kilažu i liniju. 🙃
    Mimoza iskreno ni ja se baš toliko nekako ne opterećujem, bitno da su bebe dobro i da napreduju, a kako mnoge žene kažu sve to poslije ode uz nešto truda i volje. Nego mi nekako to velika brojka 😲 al da, u pravu si ima tu i vode dosta, osjetim onako pod prstom kada stisnem malo kožu, nekako se vidi, ostane bjelkasti otisak... Ima naravno i kila posvuda po malo, ne može se reći da ih nema, to bi bila laž. Al eto zbilja, za sada se nekako ne zamaram toliko. I da, mislim da je nas sve skupa ovdje dosta ta korona zeznula, ja sam inače bila šetala 5000 koraka svaki dan čim mi je doktor odobrio i stvarno je razlika kad se čovjek kreće i onda došla glupa korona. A ovdje nas je i puno koje smo morale mirovati ili još moraju neke. Uglavnom bitno da su bebe zdrave i mi naravno. Ostalo ćemo lako. 💗

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Pepilli
    02. Lipanj 2020. 14:57

Bebac24

Joj joj 10 bebica ma bravooo mameee 🥳🥳🥳🥳🥰
    Mali i ja cak bili danas u setnji malo. Vozila sam namjerno po nekim bijelim putevima samo da se sta desi al jok.
    Cekam muza da zavrsi sa poslom i da kaze da je par dana u blizini sa poslom pa da probamo opet te cevape, ovako mi se neda kad znam da mu dugo treba do doma ahahha.
    Jucer pojela pola konzerve ananasa 😂
    Pepili bas sam htjela pitati za vodenjak sta je sa njim bilo.
    Ajde bilo je brzo a bolno mora bit kako god 😊
    Bas vam zavidim, vi se naveliko mazite sve sa bebicama ❤️❤️ zmya sta mi cekamo 😂😂😂babu sa kolacima?

Vodenjak je bio održan i na svih 10 cm , pa je doktor prokinuo.... Prolom oblaka...  🤣  Nisam zaradila niti jedan hemić, superbig plus!  Ako budete bile šivane, bilo zbog puknuća ili epiziotomije, moglo bi vas peckati pri nuždi, oboružajte se strpljenjem, i dobra je ideja kratko otuširati to područje nakon nužde pa staviti čisti uložak... pripremite se da ćete kod dojenja osjećati kontrakcije maternice ko kod menge. Lupocet vam je prijatelj u toj situaciji 🤗
    Ananas... Nisam ga stigla otvoriti, čeka me u špajzu.... 🤤🤤

Sreća mamina

Dobrodošao

Vrapčić123
    02. Lipanj 2020. 15:01

Elena Lina joj krasno da beba napreduje. 💞💞💞
    Kvarnerke naše baš ste mi slatke i simpatične ovako s trbusima! Lijepo vas je vidjeti zajedno! ❤️❤️❤️

Mila7
    02. Lipanj 2020. 15:02

Yvette cestitam na bebici, ljubite se i mazite i zelim ti brz oporavak 🥰
    Sto se mene tice,evo ukratko, nakon spinalne mi je tlak pao, pa sam malo i povracala, pa mi kisik trebao al sve su to dr na brzaka dr sredili. Iskreno falio mi je muz jako kao podrska, pa me uhvatilo plakanje sjetivsi se nase srednje bebice, al anesteziologinja me i ostale sestre tjesile, drzale za ruku...ma bas sam se emotivno raspala. Al kad sam cula to malo bice kad je zaplakao i jos ha vidjela srce je bilo puno ♥️
    Omogucili su meni i muzu cca sat vremena da provedemo zajedno sa bebicom i na tome sam beskrajno zahvalna.
    Nadrogirana sam lijekovima, daju protiv bolova a predvecer ide ustajanje.
    Mazimo se Theo i ja cijelo vrijeme i uzivamo 💞
    Sretno svima i javim se uskoro ♥️

02. Lipanj 2020. 15:24

Trudy

https://imguh.com/image/YBDcN
    Nije najbolja slika jer smo skoro zaboravile 😂 a ipak da vam zadovoljimo znatizelju 😉

Bas lijepooo, neka ste se vi nasle i podruzile, super izgledate cure 😊
    Kaktusice cestitam na dobrom pregledu 😀
    Bas neki lijep, pozitivan dan..

zmya
    02. Lipanj 2020. 15:27

Kako se ja uvijek nasmijem sa ovom Pepilli pa to je show :) 
    Mimoza, bebac djabe nama nase setnje i koraci, dok ne dobijemo dole gosta osim prstiju doktora, mislim da nista od nas ha ha ha! 
    Bas sad pricam muzu u autu, a on se samo smjeska, umjesto da mi olaksa..dode mi da ga spucam dva tri puta 😂
    Trudy mogle ste nam i face poslat, kad se vi gledate mizemo vas i mi gledat :) neka vam je bilo lipo na kavi, ja se jaaaaako veselim jesenskoj kavici u Zagrebu, bas bi vas voljela upoznati, super ste ekipa, ajmo dalje po kvacice jupijej jej jej! 

Vrapčić123
    02. Lipanj 2020. 15:28

Mila drago mi je da je sve dobro prošlo. Sada se lijepo oporavljaj, bit će svs dobro. 😍 Vjerujem da ti je bilo jako teško bez muža, ja sam presretna što će moj moći prisustvovati na porodu, jedino ako završim na carskom onda ne može biti. Bitno da je Theo dobro, a ti ćeš se polako oporaviti i bit će svakim danom sve bolje. Sretno draga! 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.