Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    02. Lipanj 2020. 13:51

Yvette cestitke! Brz oporavak! 
    ..
    Mila, takoder cestitke i brz oporavak!
    ..
    Bebicama, sretno i bezbrizno djetinjstvo. 
    ..
    Bome smo se pocele redati😱

Leonie90
    02. Lipanj 2020. 13:53

Mila i Yvette cestitkeee 🥳🥳🥳🥳🥳
    Hahahha, i ja sam dvaput procitala od yvette post i stanem i pomislim valjda ima vec dijete 😂😂
    Pa bas je krenulo udarnim tempom, neka neka.. uglavnom su svi prosli brzo dosad.. 
    Pepili- uzivaj sa svojom bebicom.. tebi to sve ide kao od sale nekako..
    Evo jedna slicica za nas koje smo jos u komadu..
    https://ibb.co/Jv0kRbn

Kolacic
    02. Lipanj 2020. 13:53

Pepilli

Da se u mi javimo…. Jučer tako negdje krenuli trudovi usred epizode Prijatelja, al onda su bili na kojih 5 min i ne tako jaki ,mislim si idemo uspavati malu pa bum onda malo popratila… Moj brojač trudova nije bio dugo u akciji, stvarno su rapidno jačali i skraćivao se razmak između. Okupala sam se oko 10 , još malo hopsala po kupaoni da bi u 11 išla buditi muža da je vrijeme, jer su se skratili na svakih 3 min. Krunjenje sam preživjela u autu , dok smo došli do bolnice su trudovi bili na svakih minutu i pol 2, dok su nas s hitne poslali u rađaonu … Presvukla sam se i do dolaska doktora propuhala kroz još dva…
    Na kraju mi je propao plan poroda na stoliću jer sam bila otvorena svih 10cm na pregledu ,rekao je da predstoji samo probušiti vodenjak i obaviti par trudova,beba je vani začas… Sestra i babica su me simultano upisivale i postavljale venski put(koji nije zatrebao) dok sam puhala kroz finalne trudove prije izgona… U boksu sam bila možda 10ak min ( i dva sata poslije na promatranju),malo mi je u magli, ugl. Doktor je probušio vodenjak ,za min -dvije min je došao opaaaaki trud i nagon na kakanje , i tako tri puta. Kako je naš dečko popriličan , zapeo je malo između drugog i trećeg truda, malo ga je vajajay priklještila pa ima hematom na licu i napuklu ključnu kost, a ja sam pukla za tako dva šava… Ugl. Nadrealno brz porod ,nisam se stigla snaći opće ,a već je beban bio vani… Ja sam uz šavove opet zaradila petehije po licu i ramenima ,jednostavno je do moje osjetljive i tanke kože…
    Imamo brdo kose i pošten podbradak ,vidim di su se svi oni moji kolači lovili🤣 Al fakin je pravi ,sad hvala Bogu spava ,no stalno bi cicao 😂🤗

Pepili ovo je tako predivan opis da sam se sva raznjezila 🥰🥰🥰. Najslađi mi je dio koji opisuje kud su svi tvoji pojeđeni kolacic otisli 😂🤣. Nek ste vi nama slatki i da imate volje za cicanjem. 
    Nek je tako i drugim curama 🤗

m_maaree
    02. Lipanj 2020. 13:55

Mila cestitke na deckicu,brz oporavak 😊😘❤❤

Zvonkica
    02. Lipanj 2020. 13:56

Jao od kud poceti?! 😁
    Amneris, Tonka, Pepilli, Yvette, Mila zene cestitam vam od ♥️ zelim vam brz oporavak, uzivajte i mazite se sa svojim smotuljcima..bas je lijepo ovaj lipanj zapoceo, ne znam sto bih jos napisala 😊🤗😇👶
    Nikita sretan rockas e tebi Ena sretna godisnjica braka! 🎉🎊😊
    Sretan utorak curkama koje pune tjedne! 🎉🎊😊

Pepilli
    02. Lipanj 2020. 14:02

Mislim da je bezbolno roditi pošlo za rukom samo Djevici Mariji.  Iskreno ,boljelo je za pop, ali sam si mislila da će biti još i jače ,sad kad uspoređujem prošli porod uz drip I ovaj ekspresnjak al uz potpuno prirodne trudove ... Jedino me stvarno iznenadila brzina progresije trudova ,nisam očekivala tako brzo ...
     Al dobro , jesam se ja jučer ujutro nametala datulja ,popodne se družila s Mr. Ćevapom i još kasnije bila u šetnji sa suprugom i klinkom .... I na kraju spavala više od supruga ovu noć🤣🤣😂
    Čestitke svim mamama bebana rođenih jučer i danas…  Nadam se da ćete se dobro i brzo oporaviti od da neće biti problema s cicanjem . 

Sreća mamina

Dobrodošao

Vrapčić123
    02. Lipanj 2020. 14:03

Pepilli uf bilo je veselo. Drago mi je jako da je sve dobro proslo na kraju. 💕💕💕
    Kaktusica čestitam na urednom pregledu. Žao mi je za tlak. 🙄 Joj i ja sam dobila 14 kg, a moj mi nije ništa rekao. Još si ti visoka, pa tvoj doktor bi mene oprao pošteno. 🤦‍♀️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    02. Lipanj 2020. 14:07

Vrapcic zaboravila sam komentirati za tvoj jucwrasnji pregled, super da misica tako lijepo napreduje i da jw velika i dugacka cura 🥰 A sto se tice kila, ti si puna 4 tjedna ispred mene, tko zna sta ce biti dotad, stvarno moram stati malo s prejedanjem. Jer u zadnje vrijeme sam odvratno gulozna,jedem gluposti ba koje bi mi.se prije zeludac dizao,npr.majoneza, sunka, cips...uf uf
    .
    Bila sam do Pepca, obavila bas dobar shopping,imaju bas velike i kvalitetne rucnike s kapuljacom od onog debelog frotira, samo 49kn.

Polly
    02. Lipanj 2020. 14:17

Čestitam mamiceee 🥳🥳🥳❣️❣️❣️
    Pepili pa ženo ti samo što nisi doma sve obavila, kakva brzina, svaka čast!!!
    Yvette ovo je sve kako si između nekako uglavila da si rodila 🤣

• indy34
    02. Lipanj 2020. 14:18

Pepilly cestitke i meni se mnogo dopao opis podbratka ...i sama ga imam ..i bez oporavak ..wow 10 bebica imamo 🥳🥳🥳🥳 ..ja sam evo isla jos samo da sebe namirim sa grickalicama i sad jos cu danas da pokusam dase rjesim svih dlaka sa tjela ako uspijem ako ne sta bi ?!i onda smo spremni ..i ipak sam odlucila osisasti kosu na paz tako da do cetv.momci moraju sacekati jel cetv.imam termin ..al oni ce slusati mamu pa ce sacekati dotad ....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.