Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    02. Lipanj 2020. 12:27

Jao koliko ce nam beba imati rodjendan pocetkom 6.mjeseca 😂 Ovo bas nesto krenulo, samo izlijecu haha 
    Mila sretno rodjenje sincica 🥰 Zelim vam brz oporavak. Decki su navalili sada 😁
    Mrvicak mozes li uhvatiti sve 😂😂
    Renata muz ide s nama u radjaonu. Evo vec se danima ne odvaja od mene 😂

Maggy_1

Yvette i Mila pa čestitam od srca 💐
    Ja sam luda, čekam da mi jave termin na Sv. Duhu, još u petak sam poslala uputnicu i ništa, možda sam samo ja malo nestrpljiva 😒

Trancie

Mila cestitke.... veliki deckoooo bome... odmaraj pa nam se javi 💙💙

Nikita206
    02. Lipanj 2020. 12:30

Opaaaa, ludo je danas, yvette i Mila, čestitam vam! ❤️

Uh uh ja postajem jako nestrpljiva, mogu misliti kako je vama koje ste u finišu 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

02. Lipanj 2020. 12:35

Juhuu, dobrodošao Theo! 🍭🎉 Brz oporavak mamice.. Ja očekujem još barem 2 bebice do večeras.. 😁😁
    Mimoza, super. Bas je brizan. Tako i treba 👍🤗

zmya
    02. Lipanj 2020. 12:36

Yvette zar i ti?! Ahaha kako si se prosvercalaaaaaa! 
    Pa ČESTITAAAAAAM zeno i tebi i Mila tebi! 
    Koji dan ajmeeee! 🥰🥰🥰🥰😘😘😘

02. Lipanj 2020. 12:36

Čekajte pomalo. Ne mogu vas pohvatati. Hahha
    Pa žene sve čestitke i puno srca Vam šaljem ❣️❣️❣️❣️🙏

yvette
    02. Lipanj 2020. 12:44

mimoza

Yvette koja si ti kraljica haha vidi kako si ovo napisala, meni sto upitnika iznad glave 😂
    Pricaj zeno, sta kako??? Jucer smo pricale o onom pritisku u rodnici. Kako si sad? Kolika je beba? Jesi li popucala? Sve me zanima
    Cestitam do neba ❤️ Zelim ti sto brzi oporavak i da zaboravis sve boli. Uzivaj sa svojom bebicom 🥰

Pisala sam jucer da sam bila na pregled i da sam otvorena samo prst, i pisala sam sinoc kasnije kako imam menga bolove sa malim razmakom. Ali kako sam par sati prije bila zatvorena tako sam se uvjeravala da nije to to. Kad su trudovi bili na 3 min i pocelo me ozbiljno boljeti, otisli smo u rodiliste. Ja sam se njima tamo opravdavala da me nesto boli, da nisam sigurna jesu trudovi 😂 na kraju bila 6 cm otvorena i nastavila se super otvarati sa svojim trudovima. Nisam popucala, ali sam rezana. Imam nesto vise savova, ne znam tocno koliko. Nista jos ne boli osim guza jer su izasli hemoroidi. A beba je 3.5 kg🥰

mimoza
    02. Lipanj 2020. 12:51

Trancie nadam se da me nece uhvatiti negdje u sopingu il kupovini hrane, jer upravo planiram u pohod 😂
    Yvette stvarno se cini kao porod iz snova 😁 osim hemica, ali vjerujem da ce biti bolje kad dodjes kuci. Nisi ni ti svjesna kako se brzo odigralo 😂 Je li bio muz s tobom? 
    Zmya neka smo se ti i ja hvalile kako smo aktivne, pa eto nam sad 😂😂

• indy34
    02. Lipanj 2020. 12:51

yvette

mimoza

Yvette koja si ti kraljica haha vidi kako si ovo napisala, meni sto upitnika iznad glave 😂
    Pricaj zeno, sta kako??? Jucer smo pricale o onom pritisku u rodnici. Kako si sad? Kolika je beba? Jesi li popucala? Sve me zanima
    Cestitam do neba ❤️ Zelim ti sto brzi oporavak i da zaboravis sve boli. Uzivaj sa svojom bebicom 🥰

Pisala sam jucer da sam bila na pregled i da sam otvorena samo prst, i pisala sam sinoc kasnije kako imam menga bolove sa malim razmakom. Ali kako sam par sati prije bila zatvorena tako sam se uvjeravala da nije to to. Kad su trudovi bili na 3 min i pocelo me ozbiljno boljeti, otisli smo u rodiliste. Ja sam se njima tamo opravdavala da me nesto boli, da nisam sigurna jesu trudovi 😂 na kraju bila 6 cm otvorena i nastavila se super otvarati sa svojim trudovima. Nisam popucala, ali sam rezana. Imam nesto vise savova, ne znam tocno koliko. Nista jos ne boli osim guza jer su izasli hemoroidi. A beba je 3.5 kg🥰

Pa vazno daje sve kako treba proslo ,,beba ima fino kila ..to je kod tebe nesto brzo islo ..super svima vam tako zelim ..sad odmarajte uzivajte ..a savovi i sve ostalo procice ...zelim ti brz oporavak ..pusa i za tebe i bebu 😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.