Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trudy
    01. Lipanj 2020. 20:01

Amneris cestitam 🥳🥳 sad se mazite i pazite! 
    Cestitke i ostalim curkama na uspjesnim pregledima danas!
    Kaktusice to si se ti za Danu i mene uredila 😉😁
    Polly sretna godisnjica!
    Bome, ja sam isto krenula s geganjem. I cijeli dan imam osjecaj da cu se upisat dok stojim. Dok sam na pilates lopti sjedila sam mislila da ce mi cijela utroba ispast 😲 ali glavno da sam s malim isla setat 😁 pa sjeli na neku klupicu odmorit i dosle neke dvije starije tete koje su mi rekle da "lijepo" nosim 😂 sto god to znacilo 😁
    Joj ja bi jedan slatkac sad iz meka 🐷🐷

Vucica
    01. Lipanj 2020. 20:02

Amneris

Drage cure,
    u 14:55 rodila se naša mrvica od 2490 g i 49 cm. Bilo je bolno, ali jako brzo, otvorila sam se ekspresno!
    Idem odmarati, gorim od adrenalina, postala sam mama!

Aaaaa cestitke od srca ❤️😄😄

Maggy_1
    01. Lipanj 2020. 20:03

Amneris

Drage cure,
    u 14:55 rodila se naša mrvica od 2490 g i 49 cm. Bilo je bolno, ali jako brzo, otvorila sam se ekspresno!

Amneris čestitam od srca na rođenju male mrvice 💐

• Bebac24
    01. Lipanj 2020. 20:06

Amneris cestitke na curki ❤️❤️❤️ 
    Mazite se i uzivajte u samo vasim trenucima 🌹

Trancie
    01. Lipanj 2020. 20:11

Amneris cestitkeeee , ni ne sumnjam ds si puna adrenalina... uzivaj u svojoj mrvici.... sad si dobila veliku ulogu u zivotu 💜 sad odmori... zasluzila si
    Di nam je iris ? Ona je isto prosla termin ? Jos Tonka 😍

Leonie90
    01. Lipanj 2020. 20:12

Amneris cestitkeeeee 🥰🥰🥰🥰 wooow, mogu misliti kakav je to adrenalin sad..
    Cekamo tonku s dobrim vijestima 😊

mimoza
    01. Lipanj 2020. 20:15

Amneris cestitam mamice 🥰 zelim ti sto brzi oporavak 🤗 Meni to izgleda kao jako brz porod, sto mi je bas drago. 
    Kontrakcije me unistise danas 🤨 Trbuh mi je non stop kao kamen i zategnut, a cim se opusti, onda malac gura i izbacuje guzu i noge i sve zivo, pa ne znam sta mi je neugodnije 😰
    Odoh malo prosetati i moliti Boga da se nesto pokrene. Teska sam sama sebi postala s ovim puhanjem i geganjem 😬

marmar
    01. Lipanj 2020. 20:17

Amneris čestitaaaaaam!! 😍♥️🥰 Super za ekspresan porod!
    Počele su nam stizati terminske bebice.🙏💥
    Joj cure, jedva čekam da se vi sve izredate s bebicama i super porodima pa da i ja ohrabrena vašim iskustvima dočekam svog malca 😀

https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png

DanijelaBB
    01. Lipanj 2020. 20:19

Amneris

Drage cure,

💗💗💗 čestitan Amneris od srca💗💗💗 

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Ivcy1306
    01. Lipanj 2020. 20:21

Rita, u trudnickoj mi stoji mirovanje i dalje. U cetvrtak imam pregled bas pa cu vidjet sto ce mi reci jer ja ne mirujem. Jednostavno ne mogu.
    Mali kao da osjeti da ce se uskoro nesto pokrenuti pa stalno samo mama, mama.. tata je tu ali on oko mene non stop. A ja pak kako sam rekla, tesko mi je jer znam da ce bit bez mene sigurno 4/5/6 dana ovisi o tom kako ce porod ici pa mu u svemu udovoljavam🤷‍♀️
    ..
    Amneris, cestitke!!! Tebi zelim brz oporavak, a bebici sretno i bezbrizno djetinjstvo!!💕 
    ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.