Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    01. Lipanj 2020. 17:31

Hvala vam cure ❣️😊 
    Odradila evo sat i pola spavanja pošto je noć nikakva, svejedno me žgaravica probudila i sad... Tak da Žuža sve mi je jasno, i kod mene gori sve 0-24 na šta god 🐲🔥
    Mrvičak vjerujem da nije ništa, nego pripremanje dolje za sve što dolazi, u super si tjednima i ne brini 😊🍀

Rose1
    01. Lipanj 2020. 17:31

Trancie, Zmya sve je prekrasno🥰
    Rio tako sam ti ja u Ri na uputnicu pretakala u epruveticu. Kod privatnika nisam morala

💙

kaktusica
    01. Lipanj 2020. 17:36

Polly sretna vam godisnjica 💞🥂🍾
    Žuža nas dvije smo ja mislim u teskoj kategoriji zgaravice 🐉🐉 Mene je strah noci koliko me stisne...
    Rio i kod nas se mora u epruveticu, kod privatnika ne. Rekoh zeni u ljekarni "gospodjo,ja jedva da skoljku naciljam a kamoli epruvetu" 😄
    Tracie, Zmya odlicne su vam stvarcice,bas dobar ulov 😍😍 Next je meni bas super, tako mekane i lijepe stvarcice ima.
    Mrvicak jel te jos boli?
    Cekamo Vrapcic nadam se da je sve ok 🥰

• Bebac24
    01. Lipanj 2020. 17:38

dana130

Curke jandosla s posla, pojeli, sad ss izvalili. Ja sam sutra i srijedu na godisnjem, onda josnodrsditi cetvrtak i petak i to je to 😮 jos ne mogu vjerovati.
    Kaktusice, odlican ulov 👌 ja skroz zaboravila da je od danas to sve u lidlu pa nisam ni stala.
    I ova druga kupovina 🥰 preslatko
    Bebac kod tebe zbilja velika beba 😮 ne znam jesam ja blesava, il sta, ali sta ima neke veze kolika je beba s tim da li si otvorena?
    Joj trudy, znam to 😂 moja mama je u subotu jos 5 puta zvala da vidi da li mi je zbilja sve s okom okej, izmedu jos koja poruka.znam da ss brine, al malo ipak pretjeruje.
    Polly sretna godisnjica, da ih dozivite jos puno ❤️
    Rio slapice su odlicne 🥰
    Rose, dogurat ces ti bez beda do 36 💪 pa to je uskoro 🥰

Pa neznam kao i kad krenu trudovi da me ne treba brinut otvorenost. Pa lakse bi mi psihicki bilo da sad npr znam ok otvorena ste jos prst dva...al njima je svejedno

kaktusica
    01. Lipanj 2020. 17:39

Ja sutra imam pregled pa sam obavila pripremeu etapama. Dakle, izdepilirala sam se tako dobro (jest da je trajalo vise od pola sata) al tako sam ponosna na sebe, najradje bi ju slikala i divila joj se tako sredjenoj da mi se ne gadi prizor koji vidim 🙈🙈 Onda sam sredila noge a kosu cu veceras oprati, previse mi je sve to odjednom 😄

Rose1
    01. Lipanj 2020. 17:43

kaktusica

Ja sutra imam pregled pa sam obavila pripremeu etapama. Dakle, izdepilirala sam se tako dobro (jest da je trajalo vise od pola sata) al tako sam ponosna na sebe, najradje bi ju slikala i divila joj se tako sredjenoj da mi se ne gadi prizor koji vidim 🙈🙈 Onda sam sredila noge a kosu cu veceras oprati, previse mi je sve to odjednom 😄

Hahaha, bravoooo😂🤣😂

💙

mimoza
    01. Lipanj 2020. 17:51

Mrvicak ovo isto vrijedi i za tebe, i tebi cu se rugati 😂
    Pcelica nisi daleko ni ti od 40.tt A kako vidim i vece su tebi sanse da rodis, nego meni zabetoniranoj 😂
    Tek sad nam postaje pravo zanimljivo na forumu. Jedva cekam price s poroda i nadam se da ce biti samo dobre i sto manje bolne.

Vrapčić123
    01. Lipanj 2020. 17:53

Pozdrav curke! Sve je ok hvala Bogu. Uglavnom čim sam rekla doktoru za svrbež pitao me kao iz topa jesam li jela ovih dana trešnje. Ja u šoku ostala jer sam jela trešnji kao da je sudnji dan, kilu trešnji sam pojela minimalno. Također me pitao jesam li jela crveno meso i jaja, mahunarke, a ja to apsolutno sve jela. Kao neki vidovnjak je zbilja. 😲 Uglavnom rekao mi što da jedem i ako se nastavi svrbež da ga zovem da ćemo onda pretrage dalje raditi. To je sto se svrbeža tiče. Tako da ću vidjeti hoće li se primiriti, a ako ne stane zovem ga. Bebica je super, već ima 3100 grama, protoci super, sve mjere super. Ja zatvorena. Rekao je da nebi tako skoro trebala roditi, ali otprilike kaže da bi mi trudovi mogli krenuti iza 20.6. po sadašnjem stanju. A 23.6 idem u bolnicu na pregled i tada će se baš sve znati što smo i gdje smo, osim ako mala ne požuri do tada, a izgleda da neće još. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Nikita206
    01. Lipanj 2020. 17:55

MissyR

Nikita206

Missy, jesi probala zvati patronažne za tečaj?
    Nikita,jesam rekla mi je da krecu ovaj tjedan sa vise manjih grupica upisala me i rekla da ce me zvati sutra da se dogovorimo kada onda 🤔

Super, bitno da vas računaju, jer baš sam čitala na fejsu da bolnica neće još ni u 6 mjesecu održavati tečaj 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Vrapčić123
    01. Lipanj 2020. 17:57

Curke da vas malo primirim što se mjera tiče, rekao je da se mjere ne gledaju pojedinačno (recimo ja pitala za glavicu), nego cjelokupno oni to promatraju i gledaju stanje bebice, pokazao mi je neki grafikon po kojemu oni to prate i gdje se vidi rast i razvoj bebe. Da znate, to sam ga baš pitala danas. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.