Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    01. Lipanj 2020. 18:08

Vrapcic super je taj tvoj doktor... vidit cemo jel pogodio za trudove .... ajde valkda ce se smiriti taj svrbez onda kad to sve izbacis 🤗
    Rose i ja prvi put cujem za epruvetu... dobro kazes.. kako ce to bit sterilno sa toliko preljevanja 🤷‍♀️

zmya
    01. Lipanj 2020. 18:09

Ja kakve sam srece morat cu opet na brazilku u kozmeticarke 😆 a toboze me bilo strah oce mi prosli tjedan bit naknap. Ne cupam ja ni noge ni pipi dok ne krene, nistaaaa!

mimoza
    01. Lipanj 2020. 18:20

Vrapcic hvala Bogu pa je sve ok, a curka nam se dobro udebljala 🤗
    Joj sto se tice hrane u trudnoci, a posebno za vrijeme dojenja, pa crkle bismo od gladi ako sve to pratimo. Sinoc citam nesto vezano za dojenje i nabrajaju sta se ne smije jesti, od zelene salate, krumpira pa paradajz pa lubenica, ostaje samo da zivimo na vodi i kruhu 🤨😬 Zaista se ne mislim drzati tih pravila, kao sto nisam ni u trudnoci. Ako primijetim da bebi nesto smeta, to cu izbaciti, ali se izgladnjivati necu i nema mi ko to spremati i kuhati svaki dan.

Vrapčić123
    01. Lipanj 2020. 18:26

Trancie, Rio, Mimoza hvala curke. 😊 Dada, malena je buckica, zapravo više duga koliko sam shvatila. Uglavnom što se tiče hrane nije mi to uopće palo na pamet, no eto pokušat ću koji dan jesti tako kako mi je rekao, ako se ne smiri pretrage onda. Samo neka je bebica dobro. ❤️ 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Mila7
    01. Lipanj 2020. 18:26

Zmya i Kaktusica robica je preslatka, steta da nema zako slatke robice kad narastu veci 🤗
    Bebac bogme dobra kilaza bebice, al kao sto su curke vec rekle nema pravila oko kilaze i poroda 🤞☺️
    Vrapcic eto bas mi je drago ako da ces moci prehranom ukloniti svrbez, pojma nisam imama, svaki dan nesto novo saznamo. Pa i tvoja bebonjica ima postenu kilazu s obzirom na tjedne. Svaka cast 👍🥰

Vrapčić123
    01. Lipanj 2020. 18:28

Mila haha, da ima te male moje, komad bebe. 😲 U zadnje vrijeme kod nas ovdje na forumu sve neke veće bebice, barem mi se tako čini. 🤣

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

dana130
    01. Lipanj 2020. 18:28

Evo i mi odspavali malo 😂 probudila se, popila hladne vode, ona podivljala, 5 6 udaraca za redom sam dobila oko mjehura da sam se vec zabrinulanda li je okej. 
    Trqncie, zmya stvarcice su vam medene.
    Bebac bas ne kuzim sts je problem reci jesi otvorena il ne 🤦‍♀️
    Kaktusice, bome si se fino uredila 💪
    Vrapcic suoer za pregled 🥰. Gretica lijepo napreduje ❤️
    E da, bila sam danas kod endokrinologice, smanjila mi na 50,donsad sam pila dan 75 dan 50.pa je rekla kontrola za 4 tjedna, ako ne rodim, a nada se da necu jer cu tek uci u 37 tt. A ako ipak rodim da nastavim piti onu terapiju od prije trudnoce(nisam pila), pa mi rekla da uzmem dozu od 12.5 i onda 6 tjsdana nakon poroda kontrola, zna da cu imat manje vremena, al bitan je tajnpregled pa ne smetnut ga s uma.a ako ne rodim kroz  4 tjedna, onda cemo vidjet nalaza pa cemo dalje dogovarati.

Baby girl 💜

01. Lipanj 2020. 18:29

Vrapčić super. I tako lijepu kilažu beba već ima, bravooo 😊 ma meni je moja spominjala tu manju glavu ali na kraju kada je sve te mjere stavila u neki program i kada je izbacila kilažu oko 2230 g, rekla je da je to idealno. Al isto mi po uzv termin stoji 17.7., umjesto 10.7. Iako mi ona nikada nije spominjala nikakav drugi termin, samo ovaj moj po zadnjoj mengu. A eto baš me zanima kada će sve krenuti.

Rose1
    01. Lipanj 2020. 18:36

Vrapcic drago mi je da je sve dobro i da ces prehranom rijesiti svrbez. Bebica vec velika🥰

💙

m_maaree
    01. Lipanj 2020. 18:38

Cure evo i mene...
    Bebac ima 2100,ja i dalje prst otvorena pored serklaza... Samo je bebac nisko,glava mu nisko dole nije skroz kaze al je ponisko.. i dalje strogo mirovanje,da izguramo.. Kontrola za 2 tjedna,ali ne znam.datum jer iduca kontrola u bolnicu da moze ctg,pa ce mi ona javit kad radi jer nema jos raspored za 6 mjesec dezurstava..eto.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.