Maree odlicno za pregled 😘 izdrzat cete vi 😘
Amneris ajme predivno ❤️❤️ cestitam mami i tati, a malenoj zelim sretno i bezbrizno djetinjstvo 🥰🥰🥰🥰 odmori pa nam se javi s vise info 😘😘
Baby girl 💜
Amneris cestitam ti od srca ❤️❤️ Bravo mama, odlicno si to obavila. Odmaraj, zasluzila si 😉
I ja sam nakon poroda imala toliko energije i prao me toliko adrenalin da se uopce nisam mogla odmarati. Bila sam nabrijana, imala sam osjecaj da mogu maraton otrcati. A 2 novi zaredom uopce nisam spavala.
Jabuka u Hrv se u niti jednoj bolnici porod ne placa i svaka bolnica te duzna primiti ako dodjes na hitnu i radjas. Ali nitko ti ne garantira da te na sv.duhu nece rezati, nazalost 😕
Amneris cestitke od srca mami i tati ❤
Vrapcic, maree odlicno za dobre preglede!
Super cure za preglede, vrapcic nadam se da ce proci s promjenom prehrane. Jel ti mozda objasnio zasto bi ti ta hrana izazvala svrbez toliko?
.
Trazim jeftine nepromocive plahte ili podloge za bracni krevet, moze biti i samo za jednu stranu velicina… Zna netko gdje bi mogla naci?
Ja sam narucila u ikea al moras da vidis samo mjere i bile su bas nesto povoljno …pogledaj u ikea prvo mozda budes imala srecu cak imaju one gumice sa strane pa se super prilagode
Indy hvala ti samo ja ne znam kako s Ikee naruciti 😂 daje mi samo dostupno u Zg??
Amneris cestitam tebi i muzicu, postali ste mama i tata 💐🎉💗🥰 jupiiiiiii 💞. Drago mi je da je brzo proslo, javi dojmove kad stignes a sad odmaraj i uzivaj u svojoj bebonjici 🤗
Amneris cestitam na maloj mrvici 🥳🥳🥳🥰🥰🥰
.
Jao curke ova moja mala kao da je zadnjih dana bas ojacala i po prvi puta osjecam rastezanja i udarce citav dan. To je tak medeno, a istovremeno malo bolno :D Bas jedva cekam vidjeti to malo cudo
Amneris cestitam na predivnom malom cudu ❤️❤️ Odmori se ☺️
Vidim da pisete za birke, ja isto pikiram jedne, vidjela sam u officeu imaju na snizenju, imam njihove one lagane plazne be skidam se iz njih, ali bi uzela one klasicne sa plutom dole.
Da pitam vezano uz marame, slingove, nosiljke, jel preporucujete sto. Decko se zaljubio u to, i meni izgleda prakticno pa ne znam sto bi bilo naibolje i gdje kupiti.
Super cure za preglede, vrapcic nadam se da ce proci s promjenom prehrane. Jel ti mozda objasnio zasto bi ti ta hrana izazvala svrbez toliko?
.
Trazim jeftine nepromocive plahte ili podloge za bracni krevet, moze biti i samo za jednu stranu velicina… Zna netko gdje bi mogla naci?
Ja sam narucila u ikea al moras da vidis samo mjere i bile su bas nesto povoljno …pogledaj u ikea prvo mozda budes imala srecu cak imaju one gumice sa strane pa se super prilagode
Indy hvala ti samo ja ne znam kako s Ikee naruciti 😂 daje mi samo dostupno u Zg??
Zao mi je ako nisi u prilici,al citala sam dosta cura je spominjalo daje uzimalo u ikea pa sam mislila da mozete da narucite i online ...ja sam iskreno dosta dugo cekala narudzbu al sam zadovoljna ipak je stiglo ...mozda se javi neka od cura koja moze dati pomogne pa zna neko drugo mjesto gdje mozes da narucis
Cure čestitam na super pregledima i velikim bebama 😊❣️
Vrapičić jeeej nije kolestaza 🥳 Ne mogu vjerovati da hrana može i na svrbež utjecati, super ako je to pa sad znaš pripaziti 🙃
Amneris čestitam mamica na brzom porodu, uživaj sa bebicom 😍😍😍
Vucica ja sam svoju podlogu kupila u Ikei, fizički tamo pa ne znam s naručivanjem, ali mislim da ih imaš i u Jysku ako ti je negdje bliže..
Epruveta - joj pa vi ste sve normlano to obavile u čašicu pa pretočile, ja kad sam dobila epruvetu sam gledala šta ću, doma nemam ništa tako sterilno, ha niš, obavit to tako, moj je urin pa šta sad, zatvorila ju i dobro ju oprala onda iz vana 🤣🙈🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji