Vrapcic bome velika curica. 😍 Super da je sve dobro i nadam se da je svrbez od hrane.
Mare i tvoj maleni je vec veliikii.. Super.. Budete vi jos izdrzali.
Rio, Kaktusica evo i ja obavljam zadnje pripreme za pregled sutra. 😄😄 Mrzim jedino kad ovu kosu operem nikad je osusit.. 45 minuta je susim.. Preduga je. 🙈
Polly sretna godišnjica, uživajte. 😘😘
Ja sam svoga isto poslala u Mc.. 🙈🙈🙈 Cekam ds mi dode sa narudzbom. 😄😄
Cure cestitam na pregledima vidim sve bebe masala ..🤗🤗 ..samo tako nastavite,jos cekamo vjest od nasih trenutnih porodilja ..saljem takodje mnogo pusa nasim bebicama ,mamicama pa da do sutra nam se ekipa jos poveca ..ja sam vec pisala nekad pre par nedelja kako ce biti od 1.do 10 velika guzva jel nekako po onim terminima ima nas dosta ...ja sam danas naravno poslepodne odspavala kako drugacije 😂 i sad naravno moram.jos jednom da jedem nesto i sta da kazem sa kauca se premjestam na krevet i tako ukrug jel drugacije zaista nisam u stanju ..
Cestitke na uspjesnim pregledima, idem i ja uskoro na svoj.
Cijeli dan imam neki pritisak dolje i boli me kad piskim, bas me zanima jeli se sto dogada...Past cu u depru ako sam i dalje skroz zatvorena. Jedva se gegam.
Mila sretno sutra, drago mi je da si se naspavala...danas u miru ces obaviti sve sto imas, a sutra vec beba u narucju.
Tonka i Amneris sretno danas, neka sve prode super i sto bezbolnije...💕
Bebac pa ti imas malog diva 😍
Rose meni je nocas puklo u zdjelici kad sam se ustajala za u wc, zajaukala sam...
Polly sretna godisnjica 🎊🥳
Mimoza kako se ti drzis terminuso?
Mrvicak meni vec mjesec dana sijeva u preponama, prvo sam mislila da je tromb (hipohondar) jer je bilo samo u jednoj, a onda je krenulo obostrano 😅
Yvette sve skljocamo😂😂🤣
Maree bebica super napreduje🥰izdrzat ces ti jos, samo miruj💪znam kako ti je dan po dan ja vec isto skoro 6tjedana...
💙
Ma curke, izdrzat cete sve. Eto ja sam od 20.tjedna,
Pobjeze post. Ja sam od 20.tjedna na cuvanju trudnoce doslovno. Vise ne mirujem. Ne mogu. Treba jos i krecit i svasta nesto, a kako ako samo budem mirovala. Uuuf
Pobjeze post. Ja sam od 20.tjedna na cuvanju trudnoce doslovno. Vise ne mirujem. Ne mogu. Treba jos i krecit i svasta nesto, a kako ako samo budem mirovala. Uuuf
Joj nadam se. 😊 Ja na mirovanju vec cca 13tj, a moram jos minimalno 6 pa cu bit 36 tt ako izdrzimo do tada. Ti jos moras mirovat ili imas zeleno svjetlo za kretanje s obzirom na to da si uskoro u terminu?
Yvette ocito se pratimo po tim promjenama sad u finalu. Osjecam samo pritisak dolje, kad da ce mu glava izviriti i bolove u kostima oko rodnice. Gegam se i ja dok hodam i masem rukama kao neki klosar 🥴 Ali nikakve konkretne simptome 😬
Ja planiram mirovati jos max 10dana, tj.do pregleda i dosta. Narucila se kod frizerke nadobudno 15.6. Nista mi nije oprano, ispeglano, pripremljeno. Ako stignem, ako ne, mama i sveki ce
💙
Ja planiram mirovati jos max 10dana, tj.do pregleda i dosta. Narucila se kod frizerke nadobudno 15.6. Nista mi nije oprano, ispeglano, pripremljeno. Ako stignem, ako ne, mama i sveki ce
Bar imas na koga racunati, kod mene se ne zna koja je spretnija...🙄 a ni muz ni nije puno bolji...srecom bebina robica je spremna, a on ce preseliti dio mojih stvari dok sam u rodilistu, ali sam uvjerena da cu onako jadna sa savovima kad dodem morati premjestati po kuci 😭 prosli put je skupio posteljinu sa susila i docekalo me baceno na krevet u drugoj sobi. Sve zguzvano i tako
Sortiraj odgovore
Najstariji