Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka341
    01. Lipanj 2020. 11:12

Amneris znaci i ti, sretno!! Sad u ova 2 dana nam u grupi sigurno stizu 3 bebice 😍😍😍, krenule smo mi u terminu ☺☺.
    Hvala cure :))), 

Ante 💙 Maro 💙

Rose1
    01. Lipanj 2020. 11:13

Amneris

Jutro cure,
    vidim da je i Tonka u istoj situaciji.
    Mi danas napunili 37 tjedana, ja otvorena 5 cm bez trudova, danas ću roditi jer tlak dalje može samo uzrokovati probleme. Zasad nemam nikakvih bolova! Držite fige!! Javim se kad sve prođe!

Opala, i ti danas🥳ajme, koliko bebica ce biti...pocelo je, pocelo❤sretnoooo

💙

Rose1
    01. Lipanj 2020. 11:14

avokado

Cure dosla sam vas malo škicnuti dok bebac spava, kad vidim svasta zanimljivo, moglo bi uskoro biti jos beba 😍Sretno svimaaa❤️
    Moj misic je dosao do 2900g,presretni smo da super napreduje 🥰Inače, ja još čekam kolica da mi stignu😂Nije nam se žurilo s narudžbom, trebala su stići do 22.5.,na kraju puste komplikacije, i još ih nema😂Nadamo se da će stići za koji dan jer bismo baš rado u prvu šetnju🥰

Aaaa napokon se ti nama javila🥰lijepaaa kilazica, drago mi je da tako lijepo napredujete

💙

m_maaree
    01. Lipanj 2020. 11:21

Amneris,Tonka i Mila sretno ❤❤❤❤

• anav05
    01. Lipanj 2020. 11:24

avokado

Cure dosla sam vas malo škicnuti dok bebac spava, kad vidim svasta zanimljivo, moglo bi uskoro biti jos beba 😍Sretno svimaaa❤️
    Moj misic je dosao do 2900g,presretni smo da super napreduje 🥰Inače, ja još čekam kolica da mi stignu😂Nije nam se žurilo s narudžbom, trebala su stići do 22.5.,na kraju puste komplikacije, i još ih nema😂Nadamo se da će stići za koji dan jer bismo baš rado u prvu šetnju🥰

Uu, lijepe vijesti, bravo😊
    Kako si ti?
    Pepilli, mogu misliti, sigurno svi zovu i pitaju. Kako se ti osjecas?
    ___
    36+1

Mocho
    01. Lipanj 2020. 11:26

I sunce se pojavilo, bebe usle u novi radni tjedan i evo odmah pomaka 😇
    Tonka, Mila, Amneris - sretno vam bilo, veselimo se novim krafnicama ❤❤❤
    Puse ostalima 😘😘😘

zmya
    01. Lipanj 2020. 11:26

Aaa i Amneris isto, zaaaakon! Sretno zeneeee! 🥰🥰🥰🥰
    Mila draga tebi isto sretno sutra, eto nam kvacica sa prvim danom lipnja! 
    Ja sam zatvorena i dalje, uloziva za vrsak prsta haha, rekao mi je dr ako me bude ovo bolilo sa preponama i ledjima da dodem ranije ako ne u pon na termin kontrola. 
    Trenutno sam na ctg-u 🤞🏻
    Rio znaciiii- dok sam ovdje prikopcana na ctg cujem iza sebe glas te doktorice kako radi uzv drugoj zeni, ja okrenuta na lijevi bok i tocno njezin glas, naglassk, bozeee jeza me hvata. Koji osjecaj. 
    Bio mi je na pregledu moj doktor, taj dio je ok prosao, nista od uzva danas, evo ako je ctg okej idem kuci kuhat rucak :)

dana130
    01. Lipanj 2020. 11:32

Tonkaaaa, amneris sretno ❤️❤️ cekamo vijesti 😘😘
    Avokad, divne vijesti, bas mi je drago da tako lijepo napredujete 💙
    Zmya suoer za pregled 😘

Baby girl 💜

kaktusica
    01. Lipanj 2020. 11:38

Tonka i Amneris aaaaaa,cure krenulo jeee! Zelim vam sto brze i bezbolnije porode curke nase hrabre, mislimo na vas 💞🥳🤩🥰
    .
    Avokado pa kako ste nam.vas dvoje, jeste li se pomalo uhodali? Bas lijepo napreduje i dobiva na kilazi, mrvica mala 🥰😘
    Ja bila u Lidlu, evo sto sam utrzila
    https://ibb.co/dtPBJFR

https://ibb.co/k52hzZR

Leonie90
    01. Lipanj 2020. 11:42

Zmya, Bebac, Polly, Amneris, Maggy, Snoopy, Eovyn Sretni vam tjedni, a tebe amneris izdvajam i zelim ti da sve sto bolje i bezbolnije prodje kao i tebi tonka. 
    Mila i tvoje dojmove jedva cekam.. 
    ja ne mogu vjerovati da je krenuloooo 🥰🙈
    Prijavljujem lagana probadanja u maternici nize, ali bez kontrakcija, tako da nije nista sigurno..
    Kaktusica, super ulov.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.