Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    01. Lipanj 2020. 13:16

Jel ti velik trbuscic?

💙

Rose1
    01. Lipanj 2020. 13:27

Cure pitanje, pucketa li kojoj ponekad prilikom dizanja ili okretanja s boka na bok u stidnim kostima? Meni zadnje dane... Nis ne boli nego onako kvrcne ko npr koljeno, zglob

💙

Trancie
    01. Lipanj 2020. 13:31

Tonka i amneris sretnoooooo zene …. jupiiii cekamo bebice 💜💜💙💙💙💜💜💜
    Zmya, Bebac glavno da je sve ok.... bebac nadam.se da je kriva procjena 🤭
    kaktusice preslatke su stvarcice.... meni next dolazi danas 🤩samo sve je za veliku curu j mamu 🤩🤣🤣
    Mama dobro dosla.... 💙💜
    Avokado super da napredje bebac ... samo nam se javljaj kako ste 

kaktusica
    01. Lipanj 2020. 13:32

Brbac masala! Neka njega, mozda bas bude bwz problema samo sklizuo 🥰 Ja sam rodjena 2tjedna radnije s tocno 5kg, mama ni milimetra nije popucala. Zelim ti isto tako 😘
    Rose mebi pucketa ponekad, bas sam to primjetila. Pucketaju i koljena i kukovi ali i ta pubicna koat. Mialim.da je to sve ok.
    .
    Maloprije bila sa sestrom do grada,u ck ima jedan preslatki mali ducan za bebe, onako me podsjeca na one nekadasnje butike u Trstu, opet nisam.mogla odoljeti i kupila ovo:
    https://ibb.co/6FxVjsK

https://ibb.co/Bf840cR

Rose1
    01. Lipanj 2020. 13:36

kaktusica

Brbac masala! Neka njega, mozda bas bude bwz problema samo sklizuo 🥰 Ja sam rodjena 2tjedna radnije s tocno 5kg, mama ni milimetra nije popucala. Zelim ti isto tako 😘
    Rose mebi pucketa ponekad, bas sam to primjetila. Pucketaju i koljena i kukovi ali i ta pubicna koat. Mialim.da je to sve ok.
    .
    Maloprije bila sa sestrom do grada,u ck ima jedan preslatki mali ducan za bebe, onako me podsjeca na one nekadasnje butike u Trstu, opet nisam.mogla odoljeti i kupila ovo:
    https://ibb.co/6FxVjsK

https://ibb.co/Bf840cR

Hvalaaa na odgovoru
    Jooooj,znam taj ducan, predobar je, a nije skup. To onaj do aquariuma? Nadala sam se da cu do njega, ali eto. Preslatko si kupila

💙

Nikita206
    01. Lipanj 2020. 13:36

Rose1

Cure pitanje, pucketa li kojoj ponekad prilikom dizanja ili okretanja s boka na bok u stidnim kostima? Meni zadnje dane… Nis ne boli nego onako kvrcne ko npr koljeno, zglob

Haha daaa, svaki put kad se okrećem ili silazim s kreveta pucketa u preponama ili stidnoj kosti 

Snoopy, misterij otkriven, skidaju se te rešetkice da, samo sam ja povlačila u pogrešnom smjeru 🤭

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Nikita206
    01. Lipanj 2020. 13:37

Rose1

Cure pitanje, pucketa li kojoj ponekad prilikom dizanja ili okretanja s boka na bok u stidnim kostima? Meni zadnje dane… Nis ne boli nego onako kvrcne ko npr koljeno, zglob

Haha daaa, svaki put kad se okrećem ili silazim s kreveta pucketa u preponama ili stidnoj kosti 

Snoopy, misterij otkriven, skidaju se te rešetkice da, samo sam ja povlačila u pogrešnom smjeru 🤭

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Trudy

Oho, krenula akcija 🥳
    Tonka, Amneris i Mila sretno i neka sve prodje dobro pa da se mazite s bebicama sto prije 🥰
    Avokado i tvoja bebica lijepo napreduje, super!
    Kaktusica lijepe stvarcice ☺️ i ja sam danas trebala do lidla da je bila druga situacija...
    .
    Kod nas je sve ok, vidim da malca ne boli rucica, samo mu je malo nezgodno s tom longeticom. Ali isli smo na vjezbe moje, igrao se, pa smo jos bili i u setnji gledat bagere i ostale strojeve 😂 
    Ja inace nikom od svojih ne javim kad je nekome od nas nesto jer znam da nastaje panika epskih proporcija.. sinoc smo bas na mog tatu naletili, koji je rekao noni. Sa svog telefona me zbog nekog razloga ne moze moze dobit, pa me zvala sa stricevog, place, da nije mogla spavat do 2 ujutro, sta je malome, hoce bit dobro 🙄 opet mi je tlak na 50000 🙄

Rose1

Nikita206

Rose1

Haha daaa, svaki put kad se okrećem ili silazim s kreveta pucketa u preponama ili stidnoj kostiSnoopy, misterij otkriven, skidaju se te rešetkice da, samo sam ja povlačila u pogrešnom smjeru 🤭

Uh, sad mi lakse kad vidim da nisam jedina, valjda se to sve priprema za porod🤷‍♀️

💙

Trudy
    01. Lipanj 2020. 13:39

Bebac mali je bas kapitalac 😁 nadam se da je ipak pogresna procjena pa da nece bas tako velik bit 😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.