Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zmya
    01. Lipanj 2020. 10:25

Tonka sretnooooo! 
    Javljaj nam se, mislimo na te! ♥️

Tonka341
    01. Lipanj 2020. 10:28

Hvala cure! 
    Evo u 10 sam dobila prvi gel, drugi cu u 16 pa ce vidjeti dali se sta desava..,sutra bi trebalo biti sve gotovo ☺.
    Ja ne znam kako vi ali ja vidim svee zvijezde dok gledaju koliko sam otvorena.

Ante 💙 Maro 💙

Amneris
    01. Lipanj 2020. 10:30

Jutro cure, 
    vidim da je i Tonka u istoj situaciji.
    Mi danas napunili 37 tjedana, ja otvorena 5 cm bez trudova, danas ću roditi jer tlak dalje može samo uzrokovati probleme. Zasad nemam nikakvih bolova! Držite fige!! Javim se kad sve prođe!

Maggy_1
    01. Lipanj 2020. 10:35

Amneris

Jutro cure,
    Mi danas napunili 37 tjedana, ja otvorena 5 cm bez trudova, danas ću roditi jer tlak dalje može samo uzrokovati probleme. Zasad nemam nikakvih bolova! Držite fige!! Javim se kad sve prođe!

Amneris sretno! 🤞

Mila7
    01. Lipanj 2020. 10:38

Tonka ne znam sto da ti kazem 🤗. Probaj se opustiti, budi hrabra i biti ce sve u redu kad primis svoje djetesce. Svakako se javljaj i sretno 🥰💞

Mila7
    01. Lipanj 2020. 10:40

Ajme sad citam za tebe Amneris 😍. Bome krenulo je. Sretno sretno i neka sve prođe brzo i bezbolno 😘💗. Javi se svakako kad uspijes 🥰

01. Lipanj 2020. 10:44

Amneris

Jutro cure,

🤞🤞🤞 sretno!!! Bit ce sve dobro, veceras si bebijem 🥰

Kakav je to baby boom krenuo cim je lipanj zamirisao 😁

Vrapčić123
    01. Lipanj 2020. 10:45

Pozdrav curke! Samo da vam se kratko javim pa vas poslije čitam. Meni je pregled danas popodne, pa vam se javim. 
    Tonka draga sretno ti bilo! Bit će sve dobro, samo se sjeti da ćeš sutra upoznati svoju mrvicu! 💕

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    01. Lipanj 2020. 10:47

Amneris draga i tebi sretno bilo! Samo hrabro i pozitivno. I ti se samo sjeti da ćeš svoju bebicu upoznati. 🧡🧡🧡

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• anav05
    01. Lipanj 2020. 10:47

Tonka341

Dobro jutro cure i cestitam na punim tjednima!
    Mi smo jos u bolnici i ctg i tlak s vremena na vrijeme ne budu u redu pa su mi jutros na viziti rekli da nemamo vise sta cekati, u terminu sam i danas krecemo s indukcijom, evo me na ctgu i poslije dobivam 1.gel 😳, drzite fige da sve prode dobro ☺, malo me strah ali jedva cekam upoznati svoju mrvicu i bas sam uzbudena 😍😍💙👶🏼
    Mila vidiim da si ti sutra na redu pa sretno nam!!
    Puno nas je sad u terminu i to ce sad samo krenuti s bebicama, svima zelim puno srece ☺

Wow.
    Danas je znaci dan.
    Zelim ti svu srecu svijeta i dobrodoslicu mrvici❤
    ___
    36+1

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.