Oho, krenula akcija 🥳
Tonka, Amneris i Mila sretno i neka sve prodje dobro pa da se mazite s bebicama sto prije 🥰
Avokado i tvoja bebica lijepo napreduje, super!
Kaktusica lijepe stvarcice ☺️ i ja sam danas trebala do lidla da je bila druga situacija…
.
Kod nas je sve ok, vidim da malca ne boli rucica, samo mu je malo nezgodno s tom longeticom. Ali isli smo na vjezbe moje, igrao se, pa smo jos bili i u setnji gledat bagere i ostale strojeve 😂
Ja inace nikom od svojih ne javim kad je nekome od nas nesto jer znam da nastaje panika epskih proporcija.. sinoc smo bas na mog tatu naletili, koji je rekao noni. Sa svog telefona me zbog nekog razloga ne moze moze dobit, pa me zvala sa stricevog, place, da nije mogla spavat do 2 ujutro, sta je malome, hoce bit dobro 🙄 opet mi je tlak na 50000 🙄
Joooj kuzim te pa onda kazu zasto nista ne govoris... Bitno da ga ne boli i da se igra, nadam se da ce brzo proci!!
Amneris i Tonka sretno!! Zelim vam da vam brzo prodje, da sto manje boli, da ne puknete i da vas ne rezu i da bebice odmah prime cicu 😃❤️ Jedva cekamo novosti!!
Super za dobre preglede 💪
Cestitam na punim tjednima 🎊
Ja sam sinoc imala trudove. Bili su nepravilni i uzasno bolni. Probudilo me oko ponoci. Bol u ledjima koja ide prema donjem dijelu stomaka i bas mi se ukrutio stomak. Al sam bila tako umorna (jer prethodne 2 noci nisam spavala) da sam pomislila da mi se bas i ne da ove noci radjati 🙈 Onda sam skuzila da u totalno nepravilnim intervalima se javljaju tako da u pauzi izmedju 2 sam opet zaspala. Sad nista 😬 Bas me zanima jel se sta to dolje otvorilo. Sutra idem na pregled pa cemo vidjeti 🙂
Bebac nekad to nista ne znaci, znaju zene popucat i od malih beba a nekad i velika sklizne bez ijednog sava... Drzim ti fige da sve prodje u redu!!
Rose nije bas da skljoca ali bolova je svakakvih... Mislim da je sve to normalno...
.
Kukovi mene isto brinu, imala sam tezu prometnu prije 2 i po godine i izmedju ostalog ozljedu kukova, samo sto nista nije ni napuklo ni slomljeno pa prema njima cim sam prosla terapije sve OK. Nadam se da nece biti problema.
Trudy glavno da je maleni dobro. Ma znam, npr.ja isto nikome nisam govorila da sam bila na hitnoj ono u 21.tj jer bi svi panicarili, a pogotovo nona
💙
Zuza super sto sutra ides na pregled pa ces znati
Vucica meni bas pucketa, ali sve se to nesto pomice, priprema pa se nadam da je to ok
💙
Moj muž nije normalan. Ima toliko nezahtjevnu trudnicu da je danas opet pokupovao u Lidlu na svoju volju carapice, par hlacica, za mene 2X 85B i 1 85C grudnjak za dojenje, trudnicke majice bez rukava, ljetnu haljinu, ljetni šos. Dakle ja spremna za ljetno prešetavanje po gradu, za rodilište, ma i za drugo ljeto sve mogu nosit u pohodu kolicima. Nikad nisam bila toliko zasipana krpicama u životu 😅😂 Baš jucer muž govorio drugima kako ja uopce nemam zahtjeve cijelu trudnocu ni oko jela ni nicega. Eto danas ga primilo da me odijene ko barbiku od glave do pete. Hepi sam i u šoku sam hahaha. Ugl. grudnjaci su zakon iz Lidla 😍😍😍
Rose meni je znalo tako pucnuti da bi se prepala.. zadnja 2 tjedna ne pucketa.. valjda je to normalno 🙄
Aaaaaaaaa sretnoo žeeene, znaci danas i sutra nam stizu bebice. 😍😍😍😍😍 Ajmooo sada, nema stajanja terminusee, idemo jedna za drugom. 🙈🙈🙈😄😄😄😄😄
Čestitke na punim tjednima drage moje. 😍😍
Bebac veliki decko 🙈🙈🙈 nije ti zgodno..
Ajme ajme pa stižu bebiceeee 😍😍 CURE SRETNOOO 🍀🍀🍀
Mom mužiću i meni danas prva godišnjica braka pa me htio počastiti finim ručkom, al se prasici (meni) jaaako jeo McDonalds i evo čekamo dostavu svega i svačega, skroz romantičan ručak za godišnjicu 🤣🙈🐷
Amneris,Mila,Tonka wuhuu stizu nam bebice 🥰🥰 svu srecu vam zelim i drzite se cure i javite se cim budete mogle☺☺
Lidl zaboravila sam na to popodne cu skociti pa nadam se da ce se naci koji grudnjak i za mene 🤗
Bebac veliki decko ☺☺ slazem se sa curama da vjerovatno su malo precijenili kilazu
Avokado drago mi je da bebica super napreduje 🥰
Škljocanje kostiju meni takoder sve nesto pucketa škljoca leda kukovi kad god se okrecem sa boka na bok ili kad se dignem...vise se nit ne obazirem na to 🤭
Sretan ponedjeljak onima koji pune tjedne danas 🥳🥳
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji