Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    01. Lipanj 2020. 09:48

Mrvicak jos maaaalo izdrzimo i ti i ja💪
    Kaktusica a da, ko ce ga znati, krevet je malo tvrđi pa i to, ali sve zlo s tim
    Mama puta 1 dobro nam dosla. Otkuda si inace?

💙

Mila7
    01. Lipanj 2020. 09:48

Mimoza tvoji snovi nisu daleko od istine posto mi je pukao vodenjak zadnja dva puta 🤭
    Mama dobrodosla!
    Sad su mi rekli u rodilistu da ce muz moci vidjeti bebaca samo preko stakla, cak ni mene nece moci. To me tako sad pogodilo al sta cu, najbitnija je sigurnost 🤷‍♀️. Bem ti koronu 🤐

Tonka341
    01. Lipanj 2020. 10:02

Dobro jutro cure i cestitam na punim tjednima!
    Mi smo jos u bolnici i ctg i tlak s vremena na vrijeme ne budu u redu pa su mi jutros na viziti rekli da nemamo vise sta cekati, u terminu sam i danas krecemo s indukcijom, evo me na ctgu i poslije dobivam 1.gel 😳, drzite fige da sve prode dobro ☺, malo me strah ali jedva cekam upoznati svoju mrvicu i bas sam uzbudena 😍😍💙👶🏼
    Mila vidiim da si ti sutra na redu pa sretno nam!!  
    Puno nas je sad u terminu i to ce sad samo krenuti s bebicama, svima zelim puno srece ☺

Ante 💙 Maro 💙

Kolacic
    01. Lipanj 2020. 10:04

Mila sretno sutra. Nemoj se danas zamarati ni sa cim. Probaj se opustiti koliko god mozes...iako vjerujem da je uzbudenje na vrhuncu 🥰🥰🥰🥰🥰
    Sretno sutra!! ❤❤❤
    Cestitam svim curama na punim tjednima 🥳🥳🥳🥳

Kolacic
    01. Lipanj 2020. 10:05

Tonka sretno!!! Znaci danas i sutra nam dolaze buhtlice i kvacice 😍😍😍😍😍.
    Sretno svim curama 🙏

01. Lipanj 2020. 10:13

Tonka341

Mi smo jos u bolnici i ctg i tlak s vremena na vrijeme ne budu u redu pa su mi jutros na viziti rekli da nemamo vise sta cekati, u terminu sam i danas krecemo s indukcijom, evo me na ctgu i poslije dobivam 1.gel 😳, drzite fige da sve prode dobro ☺, malo me strah ali jedva cekam upoznati svoju mrvicu i bas sam uzbudena 😍😍💙👶🏼
    Puno nas je sad u terminu i to ce sad samo krenuti s bebicama, svima zelim puno srece ☺

Sretno draga, bez straha i samo hrabro! Veceras se mazis sa malim bebanommm 🤭🥰 
    Javi se kad budes mogla, evo ja navijam doma za tebe 😘

Rose1
    01. Lipanj 2020. 10:16

Mila a joj i ta korona, to je vise za poluditi, ali izdrzat ce se i to, par dana i vi ste doma svi zajedno. Sretnooo jos jednom
    Tonka sretnoooo, ajme krecu nam bebice🥰javljajte nam se kad budete mogle mislimo na vas❤

💙

Maggy_1
    01. Lipanj 2020. 10:22

Cure hvala na čestitkama za puni tjedan, evo od danas i mi u terminu 🥰 također čestitke curama koje danas pune tjedne, a posebno Amneris 💐
    Tonka sretno i da sve brzo i sigurno prođe, da se što prije maziš sa svojom malom buhtlicom 😊
    Cure koje ste se naručivale na Sv. Duh u TA koliko ste čekale odgovor sa terminom?
    Ja sam u petak popodne poslala uputnicu preko onog njihovog obrasca pa se nadam da će mi danas javiti. 

leptir28
    01. Lipanj 2020. 10:22

Jutrooo cure ;) 
    Cestitke svima na punim tjednima..  sretno Tonka svi smo uz tebe ;) 
    Ostale curke u terminima neka krenu dolaziti vase bebe polako 😉😉
    Ja bila u lidlu u 8:20 i uspjela uloviti zadnja 2 grudnjaka i haljinu.. ja neznam dal su sve trudnice dosle u 8 ili oni uopce ne vade svu robu van.. 
    Sutra imam pregled i jedva cekam vidit svoju bebicu nakon vise od mjesec dana...
    Lijep dan zelim svima 😘😘 

💙

DanijelaBB
    01. Lipanj 2020. 10:24

Tonka341

Tonkaaaaaaa sritno 💗💗💗 nek sve prođe dobro 🙏
    Mila tebi isto sritno sutra 💗
    Mislimo na vas cure. Suze mi kreću same u isčekivanju beba 😊
    Čestitke svima na punim tjednima i sritno na pregledima.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.