Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trudy
    31. Svibanj 2020. 16:04

Kaktusice moze, reci gdje na kampusu 😉
    Amneris pretpostavila sam da neces moc 😔 ali samo ti nama ostani na sigurnom, bit ce prilika da se bebice upoznaju i izvan trbuha 😁
    Mene svekar nazivcirao 🙄 da se nada da ce se moc prošvercat u bolnicu 🙄 reko, sto se mene tice ne moraju nikad posjete vise odobrit za rodiliste 😂

31. Svibanj 2020. 16:05

Vrapčić123, čitala sam da nije rijetko da se vrate u zadnjem tromjesečju ali da ne budu tako jake kao u prvoj trećini trudnoće. Baš mi je žao što te to muči. Ja ponekad imam žgaraviciću i to ne baš jaku pa gnjavim muža kako mi je teško, ali uvijek se sjetim vas koje ste povraćale. 🥴🙄

Pčelice, čestitam na ulasku u termin 🙏👏

Curke, uživajte na kavici zajedničkom druženju ❣️

Bebac, sretnooo sutra!!

Ja navijam za sve vas u terminu i za jednu kvačicu bar od sutra 🤞😊🤗

Ja sam Roze, užasno loše spavala zadnjih dana, ali imala sam ja te periode od početka trudnoće spavanja - nespavanja, ali evo da se ne ureknem, zadnje dvije noći kao beba spavam uz dva dizanja na wc.

Meni je štucanje isto orijentir za položaj glavice 😉😂

Fenjer - ti tvoji tjedni, do 32.su meni bili grozni od takvih bolova u preponama sam jedva hodala, a boljelo me i sve ostalo i imala kontantne jake kontrakcije i menstrualne grčeve. Tada se očito sve širi u najvećoj mjeri. A sada sam kao nova 🙏

Pepilli, jadna tvoja majka. Ali mi žene smo stvarno hrabre i jake i svašta možemo izdržati. 

31. Svibanj 2020. 16:07

Amneris

Curkice bok!
    Ne daju se naše bebice iz bušica, neka se još malo brčkaju.🐸
    Mi smo još u bolnici, vikendom se niš ne događa, samo ctg-i koji su zasad super. Jučer se rodilo 10 beba do večeri, u rađaoni ludnica bila.
    Sutra sam službeno terminuša, punih 37 tt pa se lakše diše. Bit će sutra i pregled pa ću valjda znati koliko smo još ovdje.
    Riječanke ja se zbog ove novonastale situacije neću moći družiti s vama u utorak, tako mi je žao.😥😥

Drago mi je da si nam se javila i da je sve ok. Hvala Bogu da si u tim sigurnim i lijepim velikim tjednima. Još malo ❣️

Trancie
    31. Svibanj 2020. 16:07

Kaktusice slazem se za spavanje nakon poroda prvog.... nikad vise nisam odspavala noc kako treba... meni je mala spavala uvijek u kreveticu i nije mi problem bio dignut je podojit i vratit kad je uz mene... i sinoc je mala spavala u majke ja se budila 10 puta.... 
    I ja sam ljubomorna na tu kavu 🤭🤣🤣uzivajte curke 

Žuža
    31. Svibanj 2020. 16:29

Bogme i ja otkako sam rodila doslovno spavam s jednim otvorenim okom. Doslovno me moze probudit kada on u drugoj sobi malo glasnije udahne ili zijevne. 
    ~~
    Bila mi je frendica koja je fizio i bavi se trudnicama i bebama. Imam faking dijastazu od 8cm. Kuzila sam ja da taj moj stomak nije ok, al sad kad je ona potvrdila bas me to uznemirilo. Al dobro. Rekla mi je koji pojas da si kupim i nosim ga odmah u bolnicu. 7. dan od poroda odmah moram poceti s plitkim trbusnjacima. A onda ce mi ona doci i napraviti cijeli plan i program. Znaci, imat cu posla ko u prici poslije poroda 🙈
    ~~
    Sto se poroda tice ful me umirila. Ona to tako lijepo opisuje zasto se kada i sto mora dogoditi da ti milina slusat i imas filing da je radjanje zaista blazenstvo 😂 Rekla mi je da je kupka prirodni drip. Kad krenu trudovi, samo da sipam kadu punu vode i da sjedim oko 20min u tome. Sigurno ce pomoci u otvaranju. Naravno, ne prerano u bolnicu. I puno vjezbati duboko trbusno disanje da imam snage za porod jer toliko cesto i puno ostajem bez zraka. Bas se osjecam sada dobro nakon tog druzenja 🥰

• indy34
    31. Svibanj 2020. 16:30

Pa cure iz Rjeke zelim vam lijepo druzenje ..ja sam danas koma ..ne mogu da se razbudim takodje mi je muka glava me boli hodam minimalno pa opet krevet ..kisa jeste kod nas 10 stepeni ..sad sam sebi napravila kafu uz nadu dace malo da bude bolje al jednostavno danas ne funkcionisem ...bice sutra bolje nadam se ...

Fluffy
    31. Svibanj 2020. 16:33

Bok krafnice!! 😀😀 
    Ovo mi je stvarno bio popunjen vikend. U petak predvecer stiglo drustvance, pa smo se druzili do kasno u noc. Jucer su dosli moji na rucak, muz spremao peku..ja kolac. Na kraju su stali kod nas sve do 10 navecer. 
    Onda je doslo vrijeme spavanja i tu su poceli svi moji problemi...ne znam jel se jos kojoj to dogada, ali meni kroz noc uzasno oticu prsti na ruci, bole me isto i trnci mi se javljaju. Preko dana nemam problema s tim. Sinox me to toliko mucilo da nisam zaspala prije 3. Znam da je sindrom karpalnog tunela cest u zadnjoj fazi trudnoce, ali iskreno se nadam da ce me prestati muciti jer je stvanro uzasan osjecaj. Onda me oko 7 ujutro probudio grc u listu...ne jedan nego 3...jedan za drugim. Sve sta cu reci je da me jos uvijek boli noga. Tako da nakon nakon nekog vremena opet grozna noc za spavanje. 
    Rose, vidim da si i ti muku mucila sa snom😕, ni ja nisam bila pripremljena na ovako lose spavanje u trudnoci. Dapace, cesce sam cula izjave tipa..”naspavaj se sad, kasnije neces moci” 😅
    Vrapcic, jeli jos svrbez prisutan? 
    Danijela, kako si ti...kako se osjecas? 
    Rijecanke, uzivajte u kavici ☺️☺️

DanijelaBB
    31. Svibanj 2020. 16:49

Amneris extra tjedni sad možeš i rodit, bilo slučajno ili namjerno.
    Riječanke baš lipo šts ste sd dogovorile za kavu 😊 uživajte.
    Žuža dijastaza je ono nešto vezano zs trbušne jel?
    Fluffy jučer pop medosta svrbilo, al srića noćas ništa, baš sanse lipo naspavala.
    Ali jutros kad san se probudila nikako nisan mogla osjetit pokrete bebe, šta god napravila - češkala stomak, protresla ga, livi bok - na ništa nije reagirala. Mall me oprala panika pa san išla na hitnu. Hvala Bogu sve je dobro, i ctg i pregled. Tek se na ctg razbudila. Bila mi je ista ova mlada simpatična doktorica i sestre koje su bile u sridu kad san bila.
    Tako da mi je rekla da budući da san bila danas ne moran na ctg sutra već da iden u utorak i krv za kiseline da stvarno ne moran prije četvrtka vadit. 

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Mila7
    31. Svibanj 2020. 16:53

Zuza na koju foru to u traci lilypie pise jos 39 dana do poroda a sad si 38+5? 🤔😳

Žuža
    31. Svibanj 2020. 17:04

Danijela da, rasirili su mi se trbusni misici masu. Izgleda ti tipa kao kad se probusi guma od bicikla i onda onaj unutarnji dio gume izadje van, ko neki mjehur. E meni tak po sred stomaka iznad pupka. Bas se vidi da to nest nije ok. 
    Mila ma pojma nemam kak sam to narihtala ili kak se to narihtalo al da, cijelo vrijeme mi tak racuna milijun dana vise. Meni je termin 9.06. Znaci jos 9 dana do tocnog termina 💪 
    E Mila, ako smijem pitati zasto si se odlucila za Podobnika i carski a ne neka bolnica? Cisto pitam jer sam ja kod njega htjela vaginalni, al kad su rekli da je carski bilo mi je svejedno gdje sam. Ono, operacija je svugdje ista... I onda mi dokica sredi sv. duh i meni se digne posteljica i sad ipak ostajem u bolnici. Pitam cisto iz znatizelje 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.